Şimdi Ara

ülker special k (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Light yogurt ile karistirip 1/3 olcek protein atin tas gibi zevkli yiyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

quote:

Orijinalden alıntı: farazicosmos

ben sabahları 1 kase ülker special k gevreği yarım yağlı süt ve toz tarçın ile yiyorum önce kaseye gevreği doldurup üzerine tarçın ekleyip sonra sütü ekliyorum yanında 1 yumurta ile akşamda aynısını yiyorum yine tarçın ve yarım yağlı süt ile ama bu sefer yanında haşlanmış bıldırcın yumurtası ile öğlen ise çorba salata yoğurt yiyorum ve spordan önce protein bar spordan sonra protein bar tüketiyorum yanında çikolatalı süt ile gece yatmadan önce de limonlu yeşil çay içiyorum 1 haftada 4 kilo verdim açta kalmıyorum çok tok tutuyor yulafıda protein barın içinde olarak tüketiyorum protein barımıda kendim yaptım

aslında ne verdiğin önemli, tartıda kilon azalmış, kas mı yoksa su mu? yağ verdiğini düşünmeden önce kalori harcaman ya da kasa yönelik çalışmalar yapman lazım. vücut öncelikli olarak kas atar. yağı daha kastan daha önemli görür.

günde 3 saat kadar spor yapıyorum o yüzden kas gitmemiştir diye düşünüyorum çünkü göbek gözle görülür şekilde inceldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Bende bundan yiyorum sabahları ama bir dahakine Eti alıcam sanırım. Herkes onu önermiş.Ayrıca bunda ölçek olayını nasıl yapıyorsunuz. Ben göz kararı koyuyorum ama yemek kaşığı bazında ölçeği olsa fena olmayacak.
     ülker special k

en güzeli ülkerdir birdaha ülker almanı öneririm ölçü ise en küçük boy çorba kasesi ve ağzına kadar süttür diersen tarçında ekleyebilirsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.