|
|
dirknowitzki#41
|

|
|
dirknowitzki#41
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Galatasaray
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi 1903 -- 26 Şubat 2016; 3:27:20 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özcan35 -- 26 Şubat 2016; 11:59:15 > |
| _____________________________ |
![]() Galatasaray
|
|
Ne yazik ki piyasadan kaldırıldı, bu çikolatanın ismini hayal mayal hatırlıyorum ama tadını çoktan unuttum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muamma 77 -- 29 Ekim 2025; 22:24:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlginç bir tedavül politikası izlediler bu üründe. İlk çıktığında, yani 20-25 sene önce, her mahalle bakkalında bulunabiliyordu. Sonra 2000'lerin sonuna doğru ortalıktan kaybolmaya başladı. Marketlerde bile zar zor görür olduk. En son 2011-2012'lerde Bartın'da bir markette bulmuştum. Sanırım o market için gelmişti, başka yerde yoktu. Demek ki, bölge bölge azalttılar ve sadece Batı Anadolu'da son kez piyasaya sürdüler, 2014-2015'lere doğru da hepten tedavülden kaldırıldı. Çok garip. O kadar saçma ve birkez bile almadığım ürünler yıllardır raflarda ki, Ülker Luna'yı piyasadan kaldırmak için ya bir kasıt ya da stratejik körlük/cehalet falan olması gerekiyor. Ülker'in ürün müdürlerinden biri bunu iptal ediyoruz dedi ve iptal oldu herhalde. Mesela Milka'da da sevilen çikolatalar artık gelmiyor ancak Avrupa'da hâlâ satılıyor. M-Joy gibi. Türkiye'ye de, her markete gittiğimde aynı yerde gördüğüm, kimsenin almadığı saçma sapan büyük 100-200 gramlık çikolataları getiriyorlar. |
|
Harbiden öyle. Benim gibi düşünen zevk sahibi insanlar olduğu görmek beni memnun etti. Şu güzelim ürünü kaldırmak net bir şekilde mallıktır. Böyle efsane bir tar nasıl neden yok edilir anlam mümkün değil. Bir de bu meret öyle bir şeydi ki mesels ürün bayatlasa bile yemesi zevkli oluyordu. Çok sert taş gibi oluyordu ama dişlerde problem yoksa hee türlü yeniyordu. Mesela bayat bir bisküvi olsa yemezsiniz ya da bayat çerez veya bayat gofret... Ama bu öyle değil bayatlasa bile tadını kaybetmiyor hatta sanki ayrı bir tadı oluyormuş gibi geliyordu, bazen bizzat bayat olanları seçtiğimi hatırlıyorum. Tek sorun dediğim gibi bayatlayınca taş gibi oluyordu, ağzında çiğnemiyordun kırıyordun resmen. Karameli beton gibi oluyordu, dişine güvenen bayat olano yerdi, ben şahsen yerdim bunları. Ulan Ülker harbiden yapacağın işi seveyim. İnsan en iyi en başarılı ürününü böyle yok etmemeliydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla benim zihnimde bu ürün o kadar çok yer edinmiş ki tadını asla unutmadım. Acaba böyle ürünler için ilgili firmaya yazsak tekrardan tedavüle sokarlar mı sanmıyorum ama denemekte fayda var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Haberiniz olsun Bim'e gelmiş. Lezzet bayağı aynı 😁😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Harbi mi? Burada 2 BİM var bugün unutmazsam ikisine de bakayım o zaman. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|