Şimdi Ara

ÜLKER ECE ÇİKOLATA 1 KG 10,99 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
5.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye, Ankara ve Eskişehir'den ibaret değil. o yüzden bu tür bölgesel indirimler başlıkta belirtilmeli
  • Nestle alıp yabancıyı sevindirmektense her zaman türk malını tercih ederim. . Ülker eti farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Eskiden olsa hepsini alırdım da glikoz şekeri olduğu için ülker almıyorum artık.

Glikoz şekeri nedir dostum ? Bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi vermeyin. Dünyadaki en sağlıklı çikolata bile midede glikoza dönüşür buna doğal balda dahil ve buna dayanarak zararlı diyemezsiniz çünkü tüm şekerli gıdalar glikozdan meydana gelir. Ha şu madde var içinde bu yüzden zararlı dersen eyvallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

quote:

Eskiden olsa hepsini alırdım da glikoz şekeri olduğu için ülker almıyorum artık.

Glikoz şekeri nedir dostum ? Bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi vermeyin. Dünyadaki en sağlıklı çikolata bile midede glikoza dönüşür buna doğal balda dahil ve buna dayanarak zararlı diyemezsiniz çünkü tüm şekerli gıdalar glikozdan meydana gelir. Ha şu madde var içinde bu yüzden zararlı dersen eyvallah.

Elinde internet var.Araştır bakalım glikoz şurubu neymiş ? Nasıl zararları varmış ? Kanser yapıyor muymuş ?

Glikoz başka glikoz şurubu başka.

• Ulker cok bozdu ozellikle cikolata konusunda
    Zamaninda sadece ulker alirdim
    Ta ki nezaman nutella sarella falan kullanmaya basladim ozaman anladim gercek cikolata farkini
    Simdi mumkun degil yenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lost.shoot

Ulker cok bozdu ozellikle cikolata konusunda
    Zamaninda sadece ulker alirdim
    Ta ki nezaman nutella sarella falan kullanmaya basladim ozaman anladim gercek cikolata farkini
    Simdi mumkun degil yenmiyor

Hocam eskiden ülkerden başka satılan marka nerdeyse yoktu. çeşit azdı malum türk halkı şimdiki kadar zenginliğe sahip değil çeşitli sebepler var kısacası yoklukta o ülkerde iyi geliyordu:)

• ülker'e güven olmaz. maliyet düşsün de millete ne yediriyorlar umurlarında değil bence.

http://www.gidahareketi.org/Bu-Kez-De--ulker-Hero-Baby--Adli-Mamada-Gdo-Tespit-Edildi-1956-haberi.aspx
  • Glikoz şurubu mısırdan üretiliyor, dünyada üretilen mısırın mühim kısmının gdo lu olması nedeniyle uzak duruyorum glikoz şuruplu çikolatalardan.Malum gdo nun etkisi henüz bilinmiyor insan vücuduna. Torkuyu övmek filan değil hangi marka olursa olsun etiketinde glikoz yazıyorsa almıyorum. Bazı arkadaşlar Almanyada glikoz şurubu veya domuz yağı katılabileceğinden bahsetmişler. Almanyada adamlar ne katıyorlarsa etiketine yazıyorlar. Ülkede bulunduğum dönemde glikoz şurubu katılmış az miktarda ürün gördüm ama çok çok ucuz ürünlerde vardı. Tahminen %2 gibi. Kalanında normal şeker kullanılıyor ve domuz yağı katıyorlarsada yazıyorlar.
    Ülkemizde belli bir oranda gdo kullanımı serbest. Keşke olmasaydı. Yiyebileceğimiz yiyecekler sürekli azalıyor:)
    Böyle bir dönemde bir firma çıkıyor ben beyaz şeker kullanıyorum diyor. Tebrikler.
    Pancar ekim alanları daraltılıyor sürekli glikoz şurubu yüzünden ucuz çünkü. Sadece yemek olarak düşünmeyin konuyu yani. Ekonomik olarak bir sürü etmeni var.
    Konya şeker şeker üreticisi olarak sahip çıkmış bu konuya.Reklamını görünce sevindim inanın. Olmasa bile soruyorum marketlerde. Konu önemli. Hem sağlığımız hem çiftçimiz mağdur ediliyor. Sizlerde lütfen hassas olun bu konuda. Özellikle çocuklarınıza glikoz şuruplu şeyleri yedirmemeye çalışın.
    Dediklerime katılmayan varsa lütfen konuyu araştırmadan polemiğe girmesin.Bu konuda rant büyük. Aklınızı bulandıran bir sürü yazı görürsünüz. Hatta gdo nun gerekli olduğuna dair yazılar bile. Ama gdo konusu muallakta kimse bilmiyor ne olacağını.

• Burada o kadar vasıfsız arkadaşlar o kadar vasıfsız yorumlar yapıyorlar ki aklım almıyor. Bilmemek ayıp değil oysa ki.

Birisi ya bize çaktırmadan hile katıyorlarsa diyor, diğeri glikoz şurubu zararlı değildir diyor. Siz hangi bilimin profösörüsünüz de bizim bildiğimiz her şey yalan çıkıyor!
    Bu ürünler dev fabrika üretimleri, üretimde kullanılan malzemeler bile tanklardan makine tarafından otomatik alınıyor ve sisteme karışıyor. Ayrıca Türkiye'nin her yerinden yüzlerce ziraat mühendisi Çumra şeker fabrikasını, Torkunun tesislerini yine torkunun davetlisi olarak gezdi. Tabi öyle ya milleti gezdirdikten sonra hemen başlamışlardır hileye, genel müdür sırtında çuvalla girip hile katıyor da olabilir???
    Komik ve bu tür üretim sistemlerinden bi haber yorumlar yapıyor bazı arkadaşlar.
    Glikoz şurubu zarar değil cümlesine cevap bile yazmayacağım muhtemelen glikoz şurubunun ne olduğunu dahi bilmeden yazılmış bir yorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 26 Ocak 2015; 9:24:07 >

• Aklıma eski bakan geldi.Hani çernobil patlaması olduktan sonra karadeniz çayları zararsızdır, bakın bende içiyorum dediği gibi

• Hhahahab forumu troller basmış.
    Ülkeri zihniyetinden sevmeyenler mi dersin glikoz şurubu burası tırnak içerisinde ne olduğunu bilmeyenler mi yoksa şeker pancarından elde edilen tatlının doğal olduğunu sananlar mı oo troll her yerde troll.
    Gayet güzel çikolatadır ece burda olsa alırdım 3 kilo. Fiyatı iyi.

• Ülker alınır gerisi çöp torku severler şu no-1 midir nedir önce ondan yiyin sonra yorum yapın o nebiçim tattır yahu
  • bim e tobleron gelse de yine alsak uygun fiyattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: drtsubasa

quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

Torku'nun katmadığı ne malum yok diyor bel ki de gizli gizli katıyor veya farklı bir şey katıyor ne bileceksin şimdi TV'lerde reklamları yayınlanıyor "Sucuk" bile satmaya başladılar sanki diğer mamüllerde çok başarılı olmuşlar gibi resmen gözlerini para hırsı bürümüş bu kadar saf olmayın fabrikasyon olan her mamülün için de zararlı kimyevi maddeler vardır ben şahsen inanmıyorum.

Hocam haklı olabilirsin ama içinde gerçekten glikoz şurubu olsa ülker eti herhalde ortaya çıkarırlardı zaten torkuyu çoğu markete sokturmuyorlar. Ha tabi hile hurda olabilir ama en azından üstünde glikoz şurubu yazanı göre göre almıyoruz o da bişeydir

Torku ürünlerinde maltoz şurubu, invert şeker bilmemne şeklinde uyanıklık var.

İÇİNDEKİLER kısmını okumadan almayın derim. Her ürün aynı kalitede değil.

Şeker fabrikasının malı ama içinde şurup var. Hem de çakallık yaparak konuyor.

• Torkunun banadası ile ülkerin çokokremini karşılaştırıp ülker daha iyi diyen, gitsin kokolin yesin daha iyi. Zaten damak tadı yok adamda. En azından parası cebinde kalsın

• quote:

bende bu haftadan itibaren ülker ürünleri almamaya niyet ettim. Boykot yapıyorum :)
    Eti ürünlerini alayım paso diyorum ama onlarda aynı. Var mı Eti'nin glikoz şurubu olmayan bildiğiniz ürün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

bende bu haftadan itibaren ülker ürünleri almamaya niyet ettim. Boykot yapıyorum :)
    Eti ürünlerini alayım paso diyorum ama onlarda aynı. Var mı Eti'nin glikoz şurubu olmayan bildiğiniz ürün :)

Eti grubunun da farkı yok.glikoz şurubu olmayan ürünü yok diye biliyorum.

• Kuru tartışma yerine biraz goglede araştırmakla çok şey bulunur.
    cargill bursa mısır şurubu fabrikası
    bunların türkiye ortakları kimdir
    şeker pancarına koyulan kotlar
    mısır ithalatı
    orhangazi tarım arazilerine kurulan fabrikalar
    mısır şurubu zararları
    http://dogader.org/index.php/bilgi/562-misir-surubu-iceren-gidalar-kanser-yapiyor
    vs biraz araştıran neler bulur.
    ben pek değinmiyorum iş siyasete dökülüyor hemen.

Ayrıca çin tuzu denen nesneyide araştırmalı.

Malesef hükümetler büyük firmalar tarafından güdülmekte.
    Tüm dünyada bu böyle.
    Düne kadar zeytinyağı tereyağı kaka ilan edilmişti.
    Bugün gerçekler ortaya çıkıyor.

Demekki akı karayı bir yana bırakıp kendi sağlığımız için kendimiz birşeyler yapmalıyız.

İş işten geçiyor diyabet, obezite, kanser ha bire artıyor.
    Yeni doğan bebeklerde özellikle.

Durum buyken vatandaş ne yapsın.
    Ne yesin ne içsin.
    bilemedik ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 26 Ocak 2015; 16:38:09 >

• Torku yiyin glikoz şurubu yok

• Öyle üstten tutma atip tutmayin paraya kiyin bir tane torku banada bir tane de ülker cokokrem alin içindekileri bosverdiniz diyelim lezzeti karsilastirin sonra yorum yapin veya gidin eti cay keyfi alin bir de torku davet alin eğer torkuyu begenmezseniz sonra yorum yapin veya şu burcakli biskuvileri krakerlerini karsilastirin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.