Şimdi Ara

Ülker Çikolatalı Gofret 70 Kuruş Olmuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bimde 45 kurustu bugun 70 kurus olmus artik bimin 25 kurusluk cikolatasina talim.

Konu disinda cezali oldugum icin buraya actim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bimde 45 kurustu bugun 70 kurus olmus artik bimin 25 kurusluk cikolatasina talim.

Hasan bey bende Konu Dışında cezalı olduğum için buradan cevap veriyordum ben Ülker çikolatalı gofreti hep 75 kuruştan alıyordum haberim olsyaydı hep BİM'den alırdım Bimde 25 kuruş hangi çikolata var dı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Bimde 45 kurustu bugun 70 kurus olmus artik bimin 25 kurusluk cikolatasina talim.

Hasan bey bende Konu Dışında cezalı olduğum için buradan cevap veriyordum ben Ülker çikolatalı gofreti hep 75 kuruştan alıyordum haberim olsyaydı hep BİM'den alırdım Bimde 25 kuruş hangi çikolata var dı ?

Hocam adina pek dikkat etmedim ama kabi gri renkte. Onuda zamlarlar yakinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 18 Mart 2014; 17:12:31 >
  • Ülker Metro'ya zam geldiğinden beri bimde bir zam fırtınası kopup duruyır 5er 10 ar artıyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Hocam adina pek dikkat etmedim ama kabi gri renkte. Onuda zamlarlar yakinda

Centro.

• Neredeyse tüm çikolatalarda aynı durum var.Nedenini yaklaşık 1 yıl önce okumuştum.Dünyadaki kakao üretimi azaldığı için ekonomistler tarafından zamlanmasi öne sürülüyordu.Bekledikleri gibi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudışından kovulduğum için burdam cevap veriyorum bende hep 75 krş aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ya geçen marketin birine 50 krş uzattım adam gofrete de zam geldi dedi 25 krş daha istedi ne koydu var ya. :D
  • 3 TAT da yakın zamanda 1.5 TL olmuş. En sevdiğim çikolata da pahalanmış.
  • Neye zam gelmedi ki, 400 gr lık tadım çekirdek 5 TL iken yaklaşık 2 ay önce 8 Tl oldu. ilk gördüğümde YUUUUHH demiştim, kilosu 20 Tl ye geliyor, fındıkla rekabet eder oldu resmen. O gün bu gündür çekirdek almadım.
  • 1-2ay olmus olmasi gerekiyor zamlanali DHkonudisi uyarmisti zamlandi diye banada cok koymustu kasadayken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.