https://www.hepsiburada.com/ulker-5-buyukler-paket-seti-p-HBCV00000ZBHRC?magaza=%C3%9Clker%20Shop Market fiyatlarına göre uygun duruyor. |
Ülker 5 Büyükler Paket Seti

-
-
Hepsiburada üzerinden buldum, detaylı incelemedim ama merak edenler için tek tek alırsanız fiyatlar şöyle:
Metro (24’lü paket) 73₺
Coco Star (24’lü paket) 74,80₺
Çokonat (24’lü paket) 101,21₺
Çikolatalı Gofret (36’lı paket) 99₺
Albeni (24’lü paket) 79,01₺
Toplam: 427,02₺
Dipnot: Aceleyle yazıverdim arkadaşlar, eğer yukarıdaki rakamların toplamı 427,02₺ yapmıyorsa yanlış yazmışımdır. Hepsiburada’da sepete ekleyince 427,02₺ yaptı çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Toplam doğru ama bu fiyatlar market fiyatından pahalı duruyor. Migros'un sitesinden toplayacak olursam fiyatları yaklaşık 320 TL yapıyor.
5'li paketlerde gramaj farkları var bazılarında. Çokonat'ı o yüzden 7 paket ekledim. Albeni'ler de 5'li pakette 36 gram, konudaki pakette 40 gram o yüzden 3 tane ekleme yaptım.
-
Vay be abi, seni burada görmek güzel. Belki hatırlamamışsındır beni de, iPod Touch 4 grubumuz vardı MSN’de. (Evet MSN’de) İnsan bir garip oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkanToplam doğru ama bu fiyatlar market fiyatından pahalı duruyor. Migros'un sitesinden toplayacak olursam fiyatları yaklaşık 320 TL yapıyor.
5'li paketlerde gramaj farkları var bazılarında. Çokonat'ı o yüzden 7 paket ekledim. Albeni'ler de 5'li pakette 36 gram, konudaki pakette 40 gram o yüzden 3 tane ekleme yaptım.
Sen ince hesap yapmışsın bu arada abi, ben direkt ilk gördüğümü ekleyip geçtim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hatırlamaz olur muyum, güzel zamanlardı, heyecanlıydı o zamanlar.
-
A101 fiyatlarından hesaplayınca 286 yapıyo.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunları trendyol hepsiburada vodafone çekleriyle kombolayıp almak daha mantıklı. yılbaşından önce stoklamıştım çeklerle.
-
yemeyinnnn!!!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ülker ürünleri çok bozdu tavsiye etmem
-
Böyle yapacağınıza banabi/getir %50 kampanyalarında sevdiğiniz atıştırmalıkları alın, genelde pazar günleri %50 oluyor. evde koliler varsa (amazon vs. kargo kutuları) SKTlerine göre yerleştirin. Canınız çektikçe yersiniz, ben öyle yapıyom pandemiyle evden çalışmaya başlayalı. Evde sürüyle çikolata bisküvi kek var diye azıtmayın ama normal dozda devam edin obez olursunuz
-
Ülker kaliteyi çok bozduğu için artık satın almıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Vay be abi, seni burada görmek güzel. Belki hatırlamamışsındır beni de, iPod Touch 4 grubumuz vardı MSN’de. (Evet MSN’de) İnsan bir garip oluyor.
Sen ince hesap yapmışsın bu arada abi, ben direkt ilk gördüğümü ekleyip geçtim ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X