Bildirim
ÜLKENİN GERÇEK KURTARICILARI : MÜHENDİSLER
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ülkede binlerce mühendis mezunu var. Hele ondan ekonomimiz can çekişiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu her alan için geçerli ama her alanda isini iyi yapan insanlara ihtiyacımız var . En basitinden şu aşıyı bizim doktorlarimiz bulabilse olacakları düşünün .
Muhendislik firmasında solid bildiğim için çizimlere yardımcı olmak amacıyla gittim çalıştım arkadaşımın dayısının yeriydi bir mühendis vardı 27 yaşında google geçmişinde 10 cm kaç mm, geometri bilmek mühendisi nasıl etkiler, kumpas nasıl kullanılır bu tarz şeyler bulduk hocam :D ülkede 100k mühendis varsa 1 k sı ancak iş görür niteliktedie zannımca
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum doğru bir söz ama bu ülke on yıllardır boğaziçinden bilkentten odtüden yüzlerce mühendis mezun veriyor. Bu adamlar nerede, ne yapıyorlar? Ülkeyi niye geliştirmiyorlar peki? -
katılıyorum -
Çoğu yurt dışına gitti, gitmeyen de Aselsan, Havelsan gibi savunma sanayisinde çalışıyor. Savunma sanayisi dışına gelişemedik maalesef.
Gelişti şu anda ülke , aferin onlara büyük işler başardılar. -
Zırcahil politikacılar yüzünden -
o 1k mühendisi birileri yüzünden beyin göçüyle yabancı ülkelere kaptırıyoruz -
Bir ülkeyi kurtaracak tek şey aklı başında bir siyasi iktidardır. Türkiye'den şu şartlar altında Dünya'nın en iyi mühendisi çıksa kime yarar biliyor musun? Amerika ya da Avrupa'daki bir arge enstitüsine. Direk kaçar adam. Türkiye'yi kurtaracak şey modern çağın gereklerinin farkında olan, bilime, akademiye yatırım yapacak, gerçekçi bir iktisadi planlamaya kalkınma hedefleri koyacak bir iktidardır. Yoksa mühendis de boşa, doktor da boşa.
aşı bulma işini sadece tıp mezunları yapmıyor. mesela ünlü kliniklerde biyoloji mezunu olup virolojiye yönelmiş çok araştırmacı var. yani o alan tıpa özel değil.quote:
Orijinalden alıntı: senseibaston
Hocam bu her alan için geçerli ama her alanda isini iyi yapan insanlara ihtiyacımız var . En basitinden şu aşıyı bizim doktorlarimiz bulabilse olacakları düşünün . -
Türkiye'de mühendisin değeri önemi falan yok maalesef
-
Bunlar hep Ebubekir sifil kılıklılar yüzünden hocam
Deve sidiği içip yok olmaları dileğiyle -
Adamın dediğini böyle anlamayı başarmak. Müthiş bir ufkunuz var hocam 😂
Adam bir ülkeyi mühendisler yükseltir demiş. Ben de bizim ülkemizde binlerce mühendis mezunu var dedim. Yükseliyoruz mu?quote:
Orijinalden alıntı: dogangorunumlusahin
Adamın dediğini böyle anlamayı başarmak. Müthiş bir ufkunuz var hocam 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 14 Ağustos 2020; 15:24:11 >
Anlıyorum sizi ama bence arkadaşın demek istediği sadece mühendis değil. Muhendislik. Uretici olmak. Sistemin oturtulması. İyi mühendislik ve üretim imkanına sahip ülkeleri kasdetmis ve görünüyor ki o ülkelerde evet yükseltmiş. O yüzden yorumunuz ilginç geldi kusura bakmayin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam bu her alan için geçerli ama her alanda isini iyi yapan insanlara ihtiyacımız var . En basitinden şu aşıyı bizim doktorlarimiz bulabilse olacakları düşünün .
|
Bir ülkeyi kurtaracak tek şey aklı başında bir siyasi iktidardır. Türkiye'den şu şartlar altında Dünya'nın en iyi mühendisi çıksa kime yarar biliyor musun? Amerika ya da Avrupa'daki bir arge enstitüsine. Direk kaçar adam. Türkiye'yi kurtaracak şey modern çağın gereklerinin farkında olan, bilime, akademiye yatırım yapacak, gerçekçi bir iktisadi planlamaya kalkınma hedefleri koyacak bir iktidardır. Yoksa mühendis de boşa, doktor da boşa.
|
Benzer içerikler
- ayt netleri nasıl artar
- film indirme sitesi
- tyt ayt tarih konuları aynı mı
- notability fiyat
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X