Şimdi Ara

ÜLKEMİZİN HIZLI TREN PROJELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir dünyaya bakın dünyanın uygar medeni ülkerinde göreceksiniz hep hızlı trenler var saatler süren çilekeş otobüs yolculukları artık çok demode ben ankaradan istanbula 7 saatde gidiyorum otobusle hızlı trenle bu süre 3saat
    hızlı trenler en az uçaklar kadar konforludur saatleri şaşmaz
    şu an ülkemizde 3-4 adet hızlı tren projesi bulunuyor

1- ankara -eskişehir (1saat)
    2-eskişehir-istanbul (2saat)
    3-ankara-konya (1saat 15dk)

bunlar şu an yapılanlar

proje aşamasında olanlar ise

konya-adana (1.5saat)
    ankara-sivas (3saat 15dk)
    sivas-kars (3saat)
    ankara-izmir (4saat)
    istanbul -antalya (4saat 15dk)

sürelere molalar dahil)
    şimdi düşünün bunlar geleceğin projeleri bu gün izmirden kars'a otobüsle gitmeye kalksanız tam 21saat sürüyor hızlı tren ile bu süre 11 saate inecek ve çok daha konforlu

bakın buraya dikkat Türkiye, seferlerin başlamasıyla hızlı tren kullanan dünyanın 8, Avrupa'nın 6 ülkesinden biri haline gelecek.

http://www.cnnturk.com/TURKIYE/haber_detay.asp?PID=318&haberID=335386

• raydan çıkmamışmıydı bu hızlı trenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

raydan çıkmamışmıydı bu hızlı trenler

o senin dediğin hızlandırılmış tren yani normal külüstür trenlri normal tren yolunda hızlandırarak kullanmıştık zaten sırf o olaylardan ders aldığımız için şimdi modern gerçek hızlı trenlerle ve yeni yapılan modern tren yollarıyla projeler devam ediyor
  • ben bu hızlı trenleri gördüm 3-4 kere deneme seferlerinde çok tatlı birşey ayrıca 2005 veya 2006 yılında türkiyenin hızlı tren fabrikasının temelleri atıldı ve ağustosta ilk hızlı tren üretimine başlanacak
  • Lütfen birbirinize karşı daha saygılı olun.Tekrarında uyarılmaksızın ceza alacaksınız.
  • şu ilk verilen projeler yapıldımı? (bilgim yokta)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dell-e

şu ilk verilen projeler yapıldımı? (bilgim yokta)

Ankara - İstanbul ve Ankara - Konya hızlı trenlerinin ihale süreçleri bitti şu anda ihaleyi kazanan firmalar çalışmalara başladılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyenin demiryolu gitmeyen birçok yöresi var.buralara demiryolu gitmesi gerekir.
    ekonomik ve sosyal açıdan önemli.her gelen oy için bu hızlı trene sarılıyor.
    sonrada "on yılda demir ağlarla ördük yurdu " diyen Atatürkümüze laf söylüyorlar.
    hızlı tren ,hızlandırılmış tren yada normal hızına çıkartırılmış tren sloganlarıyla yola çıkıp
    37 insanın ölümünden sorumlular hala koltuklarında oturuyorlar.bu zihniyet yurdu demir ağlarla öremez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

Orjinalden alıntı: Dell-e

şu ilk verilen projeler yapıldımı? (bilgim yokta)

Ankara - İstanbul ve Ankara - Konya hızlı trenlerinin ihale süreçleri bitti şu anda ihaleyi kazanan firmalar çalışmalara başladılar.

zaten ankara-istanbul ihalesi 3 senedir var ank-esk hattı yapıldı hatta!!
  • Ankara - Eskişehir hattı yapıldı diye biliyorum. Deneme sürüşleri yapılıyor sanırsam.
  • YA ADAMLAR 1970 DEN BERİ HIZLI TREN KULLANIYOR (ÖR: ALMANYA)

BİZ 2007 YE GELDİK HAYLA BECEREMEDİK
  • az kaldı az
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.