< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkemizde siyasi tartışma programı izleyen kitleler...

-
-
İki tarafında ne olursa olsun ölümüne destekleyen taraftarı ile para alıp trollük yapan adamları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 5 Ekim 2021; 6:54:52 > -
Bu akıl tutulması yüzünden gerçekleri göremiyor saçma sapan kısır çekişmeler içinde debelenip duruyoruz.
Aynı ekrana bakiyor biri, koltukta oturanlar kendi siyasi görüşünü savunuyor ama sözleri doğru mu yanlış mı mantıklı mı akılcı mi hiç önemsiz ne derse ooo süper ezdi geçti falan.
Şimdi çıkaralım birini ekrana ben iktidarı seviyorum yaşa Erdoğan desin arkasından parmağını iki dudağının arasına alıp blo blo blo yaparsın iktidar severler alkış kıyamet muhteşem konuştu ders verdi der.
Muhalif taraftan birisi de aynısını yapsın iktidar yanlıları felç oldu bu nasıl konuşma böyle der.
Ne dediler diye sorsak....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediklerinize harfiyen katılıyorum
Türk Milleti; Türkçülük/Atatürkçülük peşinden gitmesi gerekirken particilik peşinden gitti bunun sonucunda ülkenin iç cephesi çökme noktası vardı.
-
Ben dün denk geldim de izleyemedim. Bune aga herkes birbirinin sözünü kesiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortada söylenecek söz yok ki ancak hava civa.
Tartışma kültüründen yoksun bir milletiz buda programlar da çok belli oluyor.
Almanya da siyasiler TV de tartışma yapıyor halk bakıyor ne diyor bunlar diye.
Bizde ise ben senle aynı yerde olmam ben senin seviyene düşmem muhabbeti yapılıyor.
En tepesinden en aşağıya kadar karşılıklı fikir savaşı yapmak yerine laf dalaşı yapılıyor.
Ulke bitmis yol geçen hanı dünyanın en kolay vatandaşlığını veriyoruz. Bunlarda tvlerde eğleniyor, benide koy konuşayım sabah akşam. Millet herseye duyarsizlasmis. Saldık bayır assa, ortadogudan afrikdsn vs biraz parası olan deli gibi emlak vatandaşlık alıyor.parasi olmayanda geliyor bir şekilde Özbek Afrikalı vs. Boş iş hepsi, bundan sonra ayar tutmaz. Demografik yapı bozuldu bir kere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 5 Ekim 2021; 8:1:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçuyoruz ama bayirdan aşağı doğru.
İktidar taraftarları korunuyor hep tartışma programlarında, yoksa madara olurlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerizekalı olmak istemiyorsanız günümüzün hiçbir tartışma programlarını izlemeyin. 30 yıl önceki tartışmaları açık oturumları açın bakın izleyin. en azından kalite, kültür ve saire edinirsiniz. O dönemin aşırı soluyla aşırı sağının tv karşısında birbirleriyle son derece nazik ve saygılı konuştuklarını görürsünüz. Şimdikilere bakıyorsunuz herkes birbirine laf sokma kapak yapma derdinde.
-
Bunlardan biri de benim babam. Kendisi yaşı itibariyle televizyon izleyicisi. Yani telefonuna app kursam, ordan haberleri alsa da gider televizyonu açar, haberleri ordan alır.
O yüzden bu tartışma programlarını da seviyor, izliyor. Ben de onunla oturunca fazlasıyla izledim bu programları. Bence bahsettiğiniz sorun muhalafet kaynaklı değil.
Babam ve onun gibi insanlar, onun gibi insanlar derken de atom altı parçacık fiziği uzmanlarını kast etmiyorum, emekli öğretmendir babam, ister işçi olsun, doktor olsun, hemşire olsun, meslekten bağımsız olarak makul olan insanların ortada olan durumu analiz etme becerisi var.
Yani iktidar yanlısı olan yorumcunun ne kadar ahlaksızca, ne kadar saçma ve absürt şekilde, adeta iktidarın maaşlı elemanı gibi tartışma adabından yoksun şekilde karşı tarafın üzerine gittiğini, hakarete varan konuşmalar yaptığını bu insanlar görebiliyor.
Eğer bir siyasi partinin tartışma programlarında izlediği strateji paralı elemanlarını ekrana salmaksa, varın sosyal medyada kimler aracalığıyla onlara destek veriyor siz düşünün. Dolayısıyla olay düşünerek izlemek falan değil. Anlayan anlıyor, bazılarına sanki muhalafet kaybediyor gibi twit atmak "iyi geliyor" diyelim.
-
O TV ye çıkacak herkes önceden seçiliyor. Muhalif olanları EN UÇ sol seçip, sürekli aynı kişileri konuşturuyorlar.
AKP algıcılık ve yalan partisidir. En büyük algıyı TV medyası ve maymunları üzerinden yapıyorlar. Yalanın bini bir para AKP güdümlü TV medyasında.
Bu tip programları izlemek tamamiyle vakit kaybı. Hele hele medyanın tarafsız olmadığı, ayakların baş olduğu, seviyenin düşük olduğu şu dönemlerde... Anca özetine filan bakılır. Gerçekten hayat bu tip vakit kayıpları için çok kısa.
Bu arada özetten kastım algı için yapılan ucuz propaganda kurguları değil. Bir soruya net bir şekilde kişinin verdiği cevapların olduğu videolardır. O buna laf çaktı, bu ona lafı soktu filan propaganda olduğu başlıktan belli zaten.
Ülkeye yıllar sonra cahilin temsil edilebileceği yönetim gelmiş. Zihniyet tepedekinin paçasından çekmek olduğu için hiçbirinde suç bulmuyorum. Aklı başında insanlar olarak azınlıktayız. Koca bir cahil güruhun içine memleket hapsoldu. Şiddet, saygısızlık, laf sokmalar, hakaretler cehaletin beslediği olgulardır. Tepedekiler onları kaybetmemek için ülkeye iyice bu kavramları işlediler.
Bu cennet vatan bu işe yaramaz insan topluluğunu haketmemişti. Yazık verilen onca şehide, emeklere. Bir şekilde bu iktidar gidecek ama ömürden gitti be. Yıllar yetmeyecek verilen hasarların düzelmesine, 90'lardaki gibi insan olmamıza, güzel ahlaklı çocuklara. Hiçbirine yetmeyecek.
-
Hepsi maaşlı ve kadrolu. 3 kişi bir taraftan 3 kişi öteki taraftan ayarlıyorlar hergün tartışıp duruyorlar.
Tartışacak konu da kalmadı eski şeyleri döndürüp duruyorlar. Özellikle millet ittifakının adayını belirlememesi bunları kudurtmuş durumda çünkü konuşacak çekiştirecek kimse yok.
Dikkat ettim uzun zamandır gündemde olan hiçbirşeyi tartışmıyorlar alakasız konuları halk için önemliymiş gibi ortaya atıyorlar.
En Beğenilen Yanıtlar

Gerizekalı olmak istemiyorsanız günümüzün hiçbir tartışma programlarını izlemeyin. 30 yıl önceki tartışmaları açık oturumları açın bakın izleyin. en azından kalite, kültür ve saire edinirsiniz. O dönemin aşırı soluyla aşırı sağının tv karşısında birbirleriyle son derece nazik ve saygılı konuştuklarını görürsünüz. Şimdikilere bakıyorsunuz herkes birbirine laf sokma kapak yapma derdinde. |
Dediklerinize harfiyen katılıyorum Türk Milleti; Türkçülük/Atatürkçülük peşinden gitmesi gerekirken particilik peşinden gitti bunun sonucunda ülkenin iç cephesi çökme noktası vardı. |
O TV ye çıkacak herkes önceden seçiliyor. Muhalif olanları EN UÇ sol seçip, sürekli aynı kişileri konuşturuyorlar.
AKP algıcılık ve yalan partisidir. En büyük algıyı TV medyası ve maymunları üzerinden yapıyorlar. Yalanın bini bir para AKP güdümlü TV medyasında. |
Benzer içerikler
- magdy hussein mourad mohammad
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- devlet bahçeli ölürse ne olur
- 14 temmuz filmi
- singapur pasaportu neden güçlü
- telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- türk telekom numara değiştirme
- gemlik togg
- kutusu açılmış telefon iadesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X