Şimdi Ara

Ülkemizde geleceği olan meslekler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
6.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-ticaret tabii ki. Çok iyi paralar kırdım bu e-ticaret sayesinde, şirket'in % hissesi daha çok babamın üzerinde beraber iş yapıyoruz ama gene de bir kaç ay'a kendime araba alacak kadar para kaldırabiliyorsam bu bile yeter bana.

Orijinalden alıntı: Amedra

E-ticaret tabii ki. Çok iyi paralar kırdım bu e-ticaret sayesinde, şirket'in % hissesi daha çok babamın üzerinde beraber iş yapıyoruz ama gene de bir kaç ay'a kendime araba alacak kadar para kaldırabiliyorsam bu bile yeter bana.

benim dayımın kızının eşinin kuzeni e-ticaretten kaldırdığı parayla 1 haftada villa almış kendisine öyle yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twanche -- 25 Ocak 2012; 21:53:34 >

İlk başlarda gavat derler,sonraki sene beyefendi olursun,cipe binersin,mercedese binersin felan filan.

Yurdumuzda hoş,çok bu tarz manzaralar.

Orijinalden alıntı: faho

Profesyonel kadın pazarlama. (keraneciliğin cool şekli)

İlk başlarda gavat derler,sonraki sene beyefendi olursun,cipe binersin,mercedese binersin felan filan.

Zaten bu ülkede adam gibi okuyup çalışana para yok hocam bunu anladim ben. En rahati milletvekilliği aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RTÇ

Jigololuk.
    Neden dersen;
    -Nufus artis hizimiz azaliyor. Bu da demek oluyor ki gelecekte genc sayisi azalacak.
    -Erkek nufusu azaliyor. Bu da demek oluyor ki gelecekte kadin nufusu daha fazla olacak.

Ve her iki maddeden meydana gelen sonuc;
    Gelecekte yasli ve kadin insan cok olacak ve bu insanlar ne isticekler hepiniz biliyorsunuz...

nası yani şimdi erkek nüfus azalırsa gelecekte kadın nüfus fazla mı olucak
  • Tıp, hemşirelik, mekatronik mühendisliği ve teknikerliği, okul öncesi öğretmenliği, rehber öğretmenliği, psikologluk vb. devlet alımları fazla.
    Türkiye Türklerindir
    Baba bana subaru al

PSN : Jeopol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Orijinalden alıntı: faho

Profesyonel kadın pazarlama. (keraneciliğin cool şekli)

Zaten bu ülkede adam gibi okuyup çalışana para yok hocam bunu anladim ben. En rahati milletvekilliği aslinda

Aynen,milletvekilliği sağlam iş,esnaflık gibi birşey,belli bir kalite ve adamlık da gerektirmiyor ülkemizde hem. Ama o kadar küfür yiyip beddua almak kim ister bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

Denizci ol derim,Uzakyol ehliyeti de aldın mı ohh,kıyak meslek .

Meraktan soruyorum ne gerekiyor ki denizci olmak için yani bununda mi üniversitesi var?

allah korusun oyle bı meslegın oldumu hıc bı kız senle evlenmez

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • şimdi bankacılık ve sigortacılık okuyorum ama bi daha lisey 1e dönme şansım olsa tek hedefim hukuk dalları olurdu..

Orijinalden alıntı: yhackup

şimdi bankacılık ve sigortacılık okuyorum ama bi daha lisey 1e dönme şansım olsa tek hedefim hukuk dalları olurdu..

Aşırı yüksek hocam ya hukuk puanları cidden çok sıkı tutmak lazim işi

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

şimdi bankacılık ve sigortacılık okuyorum ama bi daha lisey 1e dönme şansım olsa tek hedefim hukuk dalları olurdu..

Aşırı yüksek hocam ya hukuk puanları cidden çok sıkı tutmak lazim işi

ama bak kardesım bunda samımıyım eger bu gun bu okulda bı dersın vize-finale calıstıgım kadar lısede yazılıya calıssaydım hukuku cok rahat tuttururdum 24 yasındayım okul bu yaz bıtıyor eger aılemın nısanlımın bekleyecegını bılıyım hıc dusunmem hukuk ıcın calısırdım canla başla sıkı mı tutmak gerekıyor en sıkısını tutardım..

• Büyükbaş çiftçiliği , dürümcü zinciri , memurluk , inşaat sektörü.

İnşaat ve büyükbaş işinde muazzam para var.

Arkadaşımın babası fabrikasını satıp 1 milyon liralık büyükbaş aldı.

Bir tanıdığım 1 apartmanla inşaat sektörüne girdi , şimdilerde 30. apartmanı dikiyor.

Adamakıllı bir konseptle dürümcü zinciri açarsan , fiyatları uygun tutarsan kaybetmezsin.

Memurlukta malum , risk yok , kafa rahat gibi.

Benim sayısal zekam olsa inşaat veya bilgisayar mühendisliği okurdum ama.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Dünya da ve türkiyede bitmiycek 2 sektör vardır gıda inşaat gelişen teknoloji ile filan hiçbirşey bitiremez(ütopik örnekler olmamak kaydıyla)bu sektörleri 2 sindede kafayı kullanırsan bol para var.Dostum türkiyede yaşıyoruz kafayı kullanırsan zengin olursun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.