Şimdi Ara

Ülkemiz çok güzel ama bize değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemiz çok güzel, coğrafyası, gezilecek yerleri, tarih kültür vs...

ama turistler için.

benim için değil.

yabancıların türkiye vloglarına, çektikleri videoya ne yaptıklarına bakıyorum, bedava ülke diyorlar. bizim venezuelaya yaptığımız muameleyi yiyoruz.

her yıl milyonlarca akın akın gelen ekonomisi güya kötü ruslar, bizden kat kat iyi tabii, daha önce görmediğim yerlere gidiyor. biz onların fakir ülkesine gitmek istesek 40 takla   e gelsinler tabii güzel bir şey de.

sinir bozucu bir durum. devletimiz de turistlere, mültecilere her konuda öncelik tanıdığı için

her şeyin fiyatı da ortada, akp belediyesine girip gri pasaportla almanyaya kaçasım var. her hafta bartından almanya otobüsü kalkıyor zaten, giden de geri dönmüyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 11 Temmuz 2021; 0:11:11 >

• gavur oglanlarina güzel evet haklısın 

• Ailemle beraber bi gitsem bir daha turist olarak da gelmem neresi güzel kendinizi kandirmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turist olsan güzel aslında

• Antalya ya tatile geldim ben herşeyde hesap yaparken adamlar rahat rahat eğleniyor içiyor ben ise acaba kolaya kaç para yazacaklar tost kaç para acaba diye düşünmekten tam tatil yapamadım ama Şükür ne yapalım 😁para şükur var sıkıntı yok ama bazı şeylere sahip olmak için kısıtlı kullanmak gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.