Şimdi Ara

Ülkemde Suriyeli istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esadı siz seçtiniz arkadaşım sonuçlarına katlanacaksınz,Tarikatlara,Terör örgütlerine destek verip mezhepçilik yaptınız.Şimdi mağdur ayaklarını bırakın Nazileri seçen Almanya gibi bedelini ödeyeceksiniz.Gidin kendi ülkenize Suriyeyı kendi ülkenizi yıkan sizlersiniz.Ülkenizi satıp kaçtınız.Suriyeliler ne benim din kardeşim ne de başka bir şeydir.Türkiye İngilizlere savaşsa gidip İngilizleri destekler bu mahluklar.Acıma yetime döner koyar g.ne.Suriyeliere giden parayla fabrika açılsa işsizler ekmek yerdi üretim fazlalalığı olacağından fiyatlar düşerdi yada ihracat yapardık.Yada teknolojiye yatırım yapardık,PC,Araba,Uçak üretebilirdik.Biz gittik Suriyelilere yatırım yaptık.Bunlarda hırsız,dilenci olacak.Suriyelilere harcanan para Türklere harcanmıyor.Vergiler ekonomiyi çökertecek,Suriyelilere para dayanmıyor...Suriyelier gelsin din kardeşi diyenler iki kere düşünsün.Tecavüzcü,hırsızdan din kardeşi mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 21 Kasım 2016; 18:42:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suriyeli isteyen kişilerin evlerine 1 adet suriyeli aile verilmeli bari devletimize yaptıkları ağır yük hafifler...ozellikle beştepe bu işe çok uygun 1000 odalı sarayda yağla balla beslenirler valla yalnız giderleri suriyeli isteyen cb nin kendi cebinden karşılanması şartıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Kasım 2016; 18:50:45 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    akp liyim katılıyorum akp nin nefret ettiğim işlerinden biri büyük şehirlere almıycaklardı, hafta sonları dolaşmaktan iğrenmeye başladım pis kokuları sapık bakışları
  • Eskiden üzülürdüm ama artık üzülemiyorum.
    İyice hissizleştim ama bu da benden kaynaklı değil,onlar bize değil biz onlara alıştık çünkü,şehrin yarısı Arapça konuşuyor bağıra bağıra,ara sokaklarda yürüyemiyoruz bile önceden de kötüydü artık rezalet,erkeklerin yanında 2-3 kadın görmeye alıştık...
    İleride çocuğum olursa böyle bir ortamda büyümesini istemem açıkçası.
  • doğru söylüyorsun da halk yokki?kimse karşı çıkmıyor, ne bir eylem ne de bir olay var.
    avrupa ya biraz mülteci gitti hemen adamlar döndüler sokaklara.istemiyoruz diye eylem yaptılar ama bizim halkta yok işte bu.boşuna dememisler eşşek olursan semer vuran çok olur diye.
    birde hayvan gibi ürüyorlar, ne iş ne para ne de birşey var ama çocuk yapmaktan eksik kalmıyorlar.nasıl bunlara bakacağım diye gram düşünce yok adamlarda.
    dünyanın enayisi gerçekten biziz parti ayrımı yapmadan söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

akp liyim katılıyorum akp nin nefret ettiğim işlerinden biri büyük şehirlere almıycaklardı, hafta sonları dolaşmaktan iğrenmeye başladım pis kokuları sapık bakışları

olm sen hani akpli değildin,nasıl bir trollsün anlamadım ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

Senin yanında onlar hiç bir şey merak etme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olivier17 kullanıcısına yanıt
    senin gibi hülğğğğsü değilim...çevremde akpli olup ülkeyi suriyeli doldurma olayını detsekleyen akpli tipi yok denecek kadar az, olanda hülöğğğğ kıvamında olan...torpille avanta iş aş sağlayan, yada sadece din bazlı oy atan tipleri neyaparsa kafa sallayan kölemsi tipler..hülöğğğ tipi chpli akpli mhplidende haz almam zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Kasım 2016; 19:31:26 >
  • Ülkenin havasında, suyunda bir şey var sürekli çocuk yapıyorlar anlamadım gitti.
  • Bir sosyal demokrat olarak Bence yanlış bir düşünce içerisindesiniz
  • En az (3ü bile kabul etmeyen) 5 çocuk yapmayı ret eden Türkçü'nün dramı:

• bunu olmasi icin trump gelmesi lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • halepçeden kaçan malum kesime ses çıkartmayın kardeş olarak görüp besleyin şimdide suriyelilerden şikayet edin oh ne ala doğudaki nüfusun anasını bellediler Türk kalmadı ulan doğuda siz hala Suriyeli diyorsunuz geberin arkadaşım umarım izmiri istanbulu antalyayı suriyeliler yerle bir ederde akıllanırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

En az (3ü bile kabul etmeyen) 5 çocuk yapmayı ret eden Türkçü'nün dramı:

sen mi bakacan çocuklara?iş yok güç yok, milyonlarca insan kpss ye girmiş gençlerin çoğu işsiz evlenemiyor gelmiş boş boş konuşuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: star scream

quote:

sen mi bakacan çocuklara?iş yok güç yok, milyonlarca insan kpss ye girmiş gençlerin çoğu işsiz evlenemiyor gelmiş boş boş konuşuyorsun.

ortalığı karıştırmak insanları kışkırtmakla ne geçecek eline? saçmalıyorsun, bari saçmaladığının bir mantığı olsa. Ben bir tespit yapıyorum, kimseye ne kadar çocuk yapması gerektiğini direktifini vermiyorum. Gerçek sosyal bir olgunun varacağını sonucu biraz da ironiyle açıklıyorum. Çağ ırkçılık çağı, bu çağda ülkeleri nüfus belirliyor. Kimin ırkı daha çoksa onun borusu ötürüyor. elin Kürdü, Arabı 5 10 çocuk yapar da sen yapmazsan, 50 sene sonra olacaklara katlanacaksın! Sapla samanı birbirinden ayırt edemeyen işi gücü muhalefet yapmak olan insanlardan bi şey beklemiyozz zati.

Ayrıca o mesaj tamamen ironidir!

• Artık turkiya bizimdir biz sizi istemiyoruz derler de yakinda bu arapciklar

• quote:

quote:

quote:

ortalığı karıştırmak insanları kışkırtmakla ne geçecek eline? saçmalıyorsun, bari saçmaladığının bir mantığı olsa. Ben bir tespit yapıyorum, kimseye ne kadar çocuk yapması gerektiğini direktifini vermiyorum. Gerçek sosyal bir olgunun varacağını sonucu biraz da ironiyle açıklıyorum. Çağ ırkçılık çağı, bu çağda ülkeleri nüfus belirliyor. Kimin ırkı daha çoksa onun borusu ötürüyor. elin Kürdü, Arabı 5 10 çocuk yapar da sen yapmazsan, 50 sene sonra olacaklara katlanacaksın! Sapla samanı birbirinden ayırt edemeyen işi gücü muhalefet yapmak olan insanlardan bi şey beklemiyozz zati.

Çok saçmalıyorsun, sidik yarışına döndü bu iş.
    öncellikle fazla nüfus iyi mi?bak hindistana milyar nüfusu var ama ne işe yarıyor ?hiçbir şey.abd silahlarıyla yerle bir eder.önemli olan güçtür nüfus değil, suriyelileri kovarsın zor değil.kürtler içinde bir iç savaşa bakar.
    savaşlar bunun için vardır,insanoğlu artık çoğunluğu geçti.insanlar artık akıllarını kullanıyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok saçmalıyorsun, sidik yarışına döndü bu iş.
    öncellikle fazla nüfus iyi mi?bak hindistana milyar nüfusu var ama ne işe yarıyor ?hiçbir şey.abd silahlarıyla yerle bir eder.önemli olan güçtür nüfus değil, suriyelileri kovarsın zor değil.kürtler içinde bir iç savaşa bakar.
    savaşlar bunun için vardır,insanoğlu artık çoğunluğu geçti.insanlar artık akıllarını kullanıyorlar

Doğru başka şey, gerçek başka şey. Dünya doğrularla değil gerçeklerle yürüyor. Nüfusun azlığını çokluğunu, sorunlarını filan tartışmıyoruz burada. Burada reel bir gerçeği söylüyoruz. Kürtlerin Arapların nüfus artışının yüksekliğini tartışıyoruz. Kürtlerin nüfusu hızla artıyorken, sen nüfus artışının sakıncalarını tartışamazsın. Tartışsan ne yazar. Yarin bir gün Kürt nüfusu Türk nüfusunu 2 katı geçerse ne olacağını sanıyorsun. Ee, işte Kürtler de akıllarını kullanıyorlar işte. 1960 mıydı kaçtı bilmiyorum, Pariste toplanmışlar, laa biz bu Ortadoğuda bu nüfusla bi halt yapamayacağız, napalım demişler. Nüfusumuz artıralım, zaten bu post-ırkçılık çağında Ortadoğuda hangi bölgede hangi ırkın nüfusu çoğunluksa onun borusu ötüyor demişler. Çok çocuk yapmayı kararlaştırmışlar. Buna Despotik Suriye ve Irak izin vermez. Napalım, en iyisi demokratik Türkiyede bu planı uygulayalım. Ve uyguluyolar. Senin tartıştığın şeye baka... İronik diye paylaştığım haritanın gerçek olmayacağını kim iddia edebilir, Bu kafadaki Türkler olduğu sürece bu haritaların gerçekleşmesi çok da uzak ihtimal değil! İnsan biraz düşünür, Doğudaki Türk nüfusu Kürtlerden çok olsaydı terör orada barınabilir miydi? Allah akıl vermiş düşünelim diye... Us vermiş Allah usss, suss diye değil, ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Kasım 2016; 23:52:33 >

• quote:

Kürtler hadi neyse de,o hızlı üreyen arapları ülkeye alan senin desteklediklerin.Bu şuna benziyor,bedene virüsü enjekte edip,sonra da bedene ne duruyorsun, hadi antikor üretsene, demeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

sen neden Turk dusmanisin birader? nedir Turklukle derdin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.