Şimdi Ara

Ülkemde ki evlilik süreci ve zorlukları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam evlilik ciddi bir mesele. Sevgililik olması gerektiğine inanıyorum kişilerin birbirini iyice tanıması için.
  • Valla abi ya biraz erkekliginizi gosterin abi bunu deyen kiZdan hayir gelmez zaten yol ver gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tavsiyem arkadaslar kesinlikle evlenmeyin evlenmeyin vede evlenmeyin bekarlık gercekten sultanlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Tek tavsiyem arkadaslar kesinlikle evlenmeyin evlenmeyin vede evlenmeyin bekarlık gercekten sultanlık.
    Hocam nasıl bu kadar eminsiniz bi arkadasım evlendi çok mutluyum diyiyor

• ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Evlenince anlarsin kendin emin olursun

• Ortadoğu gelenekleri olan bir ülkede yaşıyoruz. Her ne kadar batılılaşmaya modernleşmeye çalışsak dahi bazı eski görenekler içimize işlemiş, kadınlar evlilik olayında herşeyin en iyisi olsun benim istediğim olsun bir kere evleneceğiz diyorlar. Tamam haklılar bir kez evleneceğiz fakat evliliğin beraberliğin amacı nedir? mutlu olmak 5 puan olan hayat standartımı 7 puana çıkartmak fakat sen benim çapımı aşan harcamalar yaptırtır senelerce borç ödemeye mahkum bırakırsan tabiki mutlu olamayız ki. Para sağlıktan sonra çoğu şeyin anahtarıdır 80 bin tl borcu olan yeni evli bir adamın kimse mutlu olmasını beklemesin.

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    gelinlikçiye gittiğinizde göreceksinizki gelinlik fiyatı 3000 tl ise gecelik kiralama 2500 tl.

Gelinlikçilerde bu konuda çakallık yapıyor sana kiralamayı karlı hale getirmiyor. :(
  • ayrıca karşınızdaki sizin ekonomik durumunuzu düşünmeden para harcatıyorsa o evlilikten hayır gelmez... Neticede evlendikten sonra o harcattığı para aynı zamanda kendi parası olduğunu görünce çok şaşıracak. o gereksiz harcadığı para kendi ve çocuklarının hayat kalitesine zarar verdiğini görünce sorunlar başlar.

Bir insan düşünün 50 - 60 bin tl borcu olsun ve aldığı maaş 2000 - 3000 tl olsun. bu insanın mutlu olma olasılığı varmıdır ? tabiki yoktur... mutsuz bir insan ailesini mutlu edebilirmi ? tabiki edemez. sorunlar başlar...

ben evliyim ve mutluyum. sakın evlenmeyin diyen arkadaşları da pek dinlemeyim. ancak evleneceğiniz insan, insan değilse mutlu olmazsın. paran çok olsa bile...
  • Çocuklar böyle yapan insanlarla evlenmemeye ne dersiniz? Siz bunları nasılsa yapıyorsunuz diye karşı cins bastırıyor olabilir mi? Önce kadınları suçlamak forum köşelerinde dert yanmak yerine metin olup karşılarına çıkarsanız bu sorun çözülür. Yoksa derdiniz erkeklerin yoğun olduğu forumda “evlenmeyin eabiecimm yeaaa” yapan tipleri görüp herkes benim gibi diye düşünüp mutlu olmaksa ayrı tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Evlilik sadece erkeklere zor

Kadınlar her şeyin üstüne beleşe oturuyor
    20-30 Bin Tl harcama yaptık herkesi genelleme.
  • Bu ülkede şu an evlenmeye ayıracak vakit yok, yabancı dil öğrenin, yabancı kız bulun vs vs gidebildiğiniz ülkeye gidin. Ülkenin ekonomisi berbat bir hâl alıyor. Firmalar iflas ediyor. Her şeyde dışa bağımlı hâle geldiğimiz için, dolar odaklı yaşıyoruz. Dolar yükselmeye devam ettikçe daha da batacağız. Açlık, sefalet yakın diye düşünüyorum. Türkiye'nin geleceği yok. Hayatınızı karartmayın.

• Ben de evleneceğim yakında ama sevgilimin saçma istekleri yok baskı yapmıyor. Yanımda ol yeter tarzı her şey rahat ve düzgün. Maddi olarak da tüm yük üzerimde değil her şeyi paylaşıyoruz. Sizi seven düzgün insanlarla evlensenize?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Cidden yazık hayat o kadar zorki pahalıki yaf hazır ev var şükredileceğine halen mırın kırın ediyorlar sonrada müslümanlm derler yazık günah değil mi anlamıyorum buzdolabı yeni ise başka yeni almaya ne gerek var samsungun hemde ve bunu diyen kız benim prensibim böyle diyiyor :)
    Senin prensibin böyleyse benimde böyle hadi eyvallah diyemiyorsanız bence suç sizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Ben de evleneceğim yakında ama sevgilimin saçma istekleri yok baskı yapmıyor. Yanımda ol yeter tarzı her şey rahat ve düzgün. Maddi olarak da tüm yük üzerimde değil her şeyi paylaşıyoruz. Sizi seven düzgün insanlarla evlensenize?
    Herkese oyle gelse herkes evlenir zaten

• bu evi sat başka yerden al ısrarını dinlemediğim için şu an pişmanlığım var

• İlişkinizi yeniden gözden geçir hocam. Sonra çok ah vah edersin.

• Arkadaşlar saolun zaten vazgeçtik görüşmüyoruz artık kurallarından vazgeçemiyormui evi satıp onun istediği yerden ev alacakmışız yeni aldığım samsung buzdolabı tv çamaşır makinasıda çöp olacskmış üçüm nerdeyse 6 milyar ve yeni ürünler bu daha başı evlensem onla büyk ihtimal bana tasma takacaktı valla iğrendim dışarda geçen bakıyırum evli çiftlerin hepsi mutlu görünüyor birbirine sarılmalar öpmeler bi bizemi

Böyle denk geliyor anlamadım

• Utkuhan bir evlensen de kurtulsan ya. Kendimden çok istiyorum ha senin evlenmeni.

Ben kasımda evleniyorum gerçi de şimdiden ruhum sıkılmaya başladı. Çok da kafaya takma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.