EN SON GİTTİĞİM FİLM DABBEYDİ(ARKADAŞ ÇOK ISRAR ETMİŞTİ)BÖYLE KÖTÜ FİLM GÖRMEDİM BÜTÜN FİLM EL KAMERASI İLE ÇEKİLMİŞ,NEDEN BU KADAR KÖTÜYDÜ BİLMEM AMA SİNEMDAN FİLMİN YARISINDA SÖVE SÖVE ÇKIMIŞTIM,
BENİM ŞU ANA KADAR İZLEDİĞİM EN İYİ TÜRK FİLMİ İSE FETİH'DİR,İYİ PARA HARCAMIŞLAR SİZLERDENDE YORUM BEKLİYORUM EN İY İYERLİ FİLM HANGİSİDİR?
Ağır Roman
Pardon
quote:
Orijinalden alıntı: Emmesen
Pardon
İYİ FİLM ZEKİNİN BUNLARA PARDON DEDİĞİ SAHNE VARYA ORASI ÇOK İYİYDİ
Eşkıya
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
Eşkıya
BENDEN ÖNERİ ŞENER ŞEN KABADAYI AYNI TARZDA İZLEMELİSİN
bana mı diyorsun
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: selimcu
quote:
Eşkıya
bana mı diyorsun
İZLEMİŞŞİNDİR AMA ÖNERİ BENİMKİ(İZLEMİŞİN ANLADIK)
Eşkiya ama Dedemin İnsanları benim toprağımı benim hikayemi anlatttığı için yeri ayrı.
Hababam Sınıfı açık ve net.
pardon entelköy efeköye karşı yangın var bir zamanlar anadoluda
güzel filmlerdir bir de kurtlar vadisi üçlemesi var ırak-gladio ve filistin...
ırak olan en güzeliydi hem konu hem görüntü olarak...gladio sadece konusu güzeldi filistin ise sadece görüntüsü güzeldi
bu da soru mu tabiki HAbabam sınıfı. Sabanin bazı filmleri. DavaRo, şark bülbülü gibi. günümüz de çekilenlerdense en iyisi kabadayi.
Babam ve Oğlum.
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
işte bunun için mesaj atacaktım +1.zaten şu anki filmleri söyleyen sinemadan anlamaz bence.hababam sınıfı dururken fetihi ben tuvalet kağıdı niyetine kullanırım.hey yavrum hey!
Nefes tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: DündenBugüne
quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
işte bunun için mesaj atacaktım +1.zaten şu anki filmleri söyleyen sinemadan anlamaz bence.hababam sınıfı dururken fetihi ben tuvalet kağıdı niyetine kullanırım.hey yavrum hey!
usta ne yaptın bende izledim o filmleri yaşım 24 zaten ama bütçe ve dünya çapında ses getirmsiyle ilgli bence fetih
hababam güzeldir,kemal sunal güzeldir ama o filmler ayrı bir yere sahip
quote:
Orijinalden alıntı: berkan402
pardon entelköy efeköye karşı yangın var bir zamanlar anadoluda
güzel filmlerdir bir de kurtlar vadisi üçlemesi var ırak-gladio ve filistin...
ırak olan en güzeliydi hem konu hem görüntü olarak...gladio sadece konusu güzeldi filistin ise sadece görüntüsü güzeldi