Şimdi Ara

Ülkem için endişeleniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum artık hepinize gına geldi bu tür konulari okumaktan fakat artık içimi dökmem gerekiyor

Akşamları kafamı yastığıma koyduğum zaman evde veya dışarıda bazen aklıma takılıyor. Dünyada büyük bir savaşın patlak vereceği ve bu savaşın dünyanın her yerinde yıkım bırakacağını da düşündükçe kötü oluyorum ailem arkadaşlarım akrabalarim yani sevdiğim insanlar ve bizler kısacası alt tabaka insanlar piyonlar olacağız savaşta ilk askerlerimizi sonrada yakinlarimizi kaybetmeye başlayacağız

Daha önce hiç bir şey bu kadar kötü gitmemişti her taraftan tehdit altındayız ortadoguda emperyalist destekli terör örgütleri batıda bize her zaman kriz yasatmaya çalışan Avrupa ülkeleri okyanus ötesinde Amerika

Bazen gitar çaldığım zaman spora gittiğim zaman; Ne yapıyorsun ulan sen ne boş şeyler ile uğraşıp vakit kaybediyorsun ülkene hic bir katkın olmayıp ot gibi yaşıyorsun diyorum

Bu meseleler kafamı çok meşgul ediyor bazen dışarı bakıyorum insanlar hep bir koşuşturmaca halinde acaba onlarda düşünüyorlar mı benim gibi

Bazen kendi kendime
    Ulan ne toz pembe yaşıyoruz be diyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yak bi sigara kanka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aç bi 35lik votka kanka
  • Bilader boş yapma,takıl işte

• quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

Bilader boş yapma,takıl işte

O felaket geldiği zaman aynısını demen dileği ile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.