Şimdi Ara

ülkede arınma gecesi duzenlenseydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben olsam alev silahı kullanırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dine inanmasam kesin 1 kisi öldürürdüm.Sadece 1
    Edit : Bıçakla boğazını keserdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2AE10949E -- 2 Aralık 2016; 0:32:30 >
  • MP5 SD kullanarak bir şarjör boşaltarak öldürmek
    Hidden Blade ile öldürmek
    Döverek öldürmek
    Vücudunun her yerini önce kesip sonra dikiş atıp havya ile kanamayı durdurmak ve ne kadar yaşadığını test etmek
    Göğüsünün ortasına ok atıp öldürmek
    uzuvlarını 4 ata bağlayıp hepsini dehlemek
    daha bir sürü şekilde öldürebilirim ama günah kardeşlerim
  • hosnut olmadigi kisileri dahi kirmamaya calisan insanlariz biz sordun soruya bak ustad

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben katılırdım ne yalan söyleyim ama arınma gecesinde caddelerde gezmekde ayrı bir akşın olurdu
  • Önüme geleni öldürürdüm. Acısız ve hızlı bir şekilde. Onun vereceği rahatlık bana yeter, başka hiçbir şeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 2 Aralık 2016; 2:14:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul'daki nufus bayagi azalir aslinda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurban Bayramı Tatil oluyorsa
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acayip korktum sizden

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesliihan

Acayip korktum sizden

Trafikte içimden neler geçiyor bi bilsen
  • Beyler ne ara böyle delirdiniz

• Arınma gecesine katılanları öldürürdüm.
  • Öldürmek sıkıntı değil de ölürsek sıkıntı büyük.

• siz kafayımı yediniz arkadaşlar? dedikleriniz normal değil diyecem ama size ninni gelecek belkide. BÖYLE PSİKOPATÇA ŞEYLER DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN. O DEDİKLERİNİZİN AYNISININ KENDİNİZE YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜN.

NE HİSSEDERDİNİZ O ZAMAN?
  • Ailemi yanıma alıp güvenli bir yerde saklanırdım. Ölmeyi bayılmak mı sandınız ?
  • Ülke manyak dolu,fantezilere bak.

• @Themistokles Bu arkadaşı önce bağlarım. Aralıksız 30 saniye kaynar su zevki yaşatır ardından vücuduna neşterle ismimi yazarım. Daha bitmedi :) Binlerce karıncayla başbaşa bırakırım.

@Yuki-Onna Bu arkadaşın dişlerini çekiçle kırarım. Ağzına 3-5 tane hamam böceği koyar bantlarım. Çıplak bedenini sütle yıkar zehirli yılanlarla eli-kolu bağlı şekilde bir odaya koyarım. En fazla ne kadar kaçabilirsin ki :)

@Hatsune Miku Bu arkadaşa önce Hatsune elbisesi giydirip dans ettireceğim. Daha sonra bir yere bağlayacağım. Seksi bir kadın ereksiyon olmasını sağlayacak ve penisini testereyle kesip ağzını kapatcam.

@TEHET Son olarak seni tekme tokat saatlerce döveceğim. Vücuduna iğnenin 3te 1ini sokup oraya tekmeler atıp kafanı yerden yere vurucam. Ölmek için yalvaracaksın ama buna izin vermeyeceğim. Sevdiklerinin gidişini bir bir izleteceğim sana. Daha sonra vücuduna yanıcı madde döküp eline kibrit vereceğim.

Daha ağırına gerek yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

siz kafayımı yediniz arkadaşlar? dedikleriniz normal değil diyecem ama size ninni gelecek belkide. BÖYLE PSİKOPATÇA ŞEYLER DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN. O DEDİKLERİNİZİN AYNISININ KENDİNİZE YAPILDIĞINI DÜŞÜNÜN.

NE HİSSEDERDİNİZ O ZAMAN?

Düşündüm. Ölürüm bence

• Ben ölmek için çıkardım dışarı o derece yani

• arınma gecesi ne abi, arınma günü yapın bari de gündüz vakti birbirimizi görek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.