Bu yakalanan sayı. Trafikte korna çalarken dikkat edin kafanıza mermiyi yemeyin. www.cumhuriyet.com.tr Yılbaşından bu yana yaklaşık 70 bin ruhsatsız silah yakalandı https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/yilbasindan-bu-yana-yaklasik-70-bin-ruhsatsiz-silah-yakalandi-2252289 |
Ülke Texas'a dönmüş.
-
-
cete basin aciklamasi yapip yakalanan uyesini savunuyor gercekten ulke kotu bi saka gibi -
Yavaş yavaş Meksika olmaya doğru gidiyoruz.
-
Ülkenin içindeki çürüme o kadar hızlı ki her geçen gün daha da kötü oluyor. Sırf bunun yüzünden üremek istemiyorum. Yurt dışına çıkacak gücüm yok, ülkenin hali de ortada.
Cinayetler, örtbaslar, mafya savaşları, kaotik siyasiler, adaletsizlik, rant uğruna ruh satmalar, üst zümrenin kendilerini allah sanması ve dahası. Geçen gün twitterı kapattım. Sırf ikinci el için foruma giriyorum. İki dk ülke gündemine bakayım dedim keşke bakmasaydım.
-
Hocam Texas derken adamlara niye hakaret ediyorsun. Orada polis suçluları çatır çatır vuruyor.
Bizdeki gibi elindeki silahı bir yaratığa kaptırıp sonra birde utanmadan oradan kaçarak silah arkadaşının vurulmasına neden olmuyor.
-
Ne Texası, araplaşıyoruz !! -
Normal bir ülkede yaşamıyoruz, evde bulundurmakta fayda var. Tüfek alın koyun kenara, tabi çoluk çocuğu olanlar çok dikkatli olması gerek. Ben küçükken amcamların evinde tüfek görmüştüm, terminatör filmi geldi aklıma ve tüfeği kurup ateş ettim ama tam kuramadığım için fişek atım yatağına gitmiyormuş ve sonra filmdeki sahnenin aynısını yapayım dedim ve gaza gelip sert çektim ve yere doğrultup tetiğe bastım...
Baaam... küçük bir delik açtık yere :D
karşımda zeka özürlü bir akrabamız vardı ve benim yaş 9 falan o zamanlar. o yaşta bile silahı insanlara doğrultmama iç güdüsü varmış. söz dinleyen akıllı bir çocuktum ama silahları çocukluktan beri severim, duvarda görünce alıp oynadım öyle.
-
Döner tabi suçluya ceza yok k, Avrupa'dan ithal ettiğimiz mevcut kanunlar ile bu kadar ağlamayın. -
%40 işsizlik olan iskurmanın zor olduğu / işverenlerin üstüne devamlı binilen ülkede zaten devamlı olacak dediğiniz şey artarak devam ediyor .Aslında eski Texas demek daha doğru olur herhalde "Bir zamanlar Amerika " filminin anlattığı dönem 1930lardır muhtemelen -
Keşke ülke Texas'a dönse.
Ekonomik olarak abd'nin en iyi eyaletlerinden birisi Texas. Gelişmişlik olarak burayı katlar. Millet saçma sapan benzetmeler yapıyor.
-
20 li yaşlarımda trafikte çok tepki gösterirdim. Çok heyecanlı ve kavga etmeye müsait bi tiptim. Şu an 35 yaşındayım. Önümde adam kesseler devam ederim. Kimseye karışmam. Trafikte ölümcül hata yapsa karşımdaki korna bile çalmam. Bi besmele çekip devam ederim. Siz siz olun kimseye karışmayın. Herkes canlı bomba gibi geziyor. Bela geliyorum diyor.
-
Kahramanlik yapmayin kimseye bulasmayin. trafikte gecen gitsin. Sadece birakin. ne olacagi hic belli olmaz. -
Texas'ta polis katilleri serbest kalmıyor, sivil elini kolu sallayıp havaya ateş açamıyor. Yanlış benzetme olmuş bildiğin orta doğunun çöp ülkelerine döndük.
-
texsasda polis şehit edenleride muhalefet korumuyor arka çıkmıyor.
-
ABD'ye özenenler dünyada en çok cinayetin işlenen ülkelerin başında ABD geldiğinin farkında değil herhalde.
Polis suçlu vuruyor da, suçlularında eli armut toplamıyor.
Abd'li polislerin kevgire döndüğü yüzlerce video var internette.
Türkiye'de 1 yılda işlenen suç, ABD'de birkaç haftada işleniyor.
-
kuzi teksas dallasda yaşıyor bir ara çatışma seslerine yataktan zıplamaktan psikolojimiz bozuldu diyordu kız evleride kaç defa soyuldu.
-
Kaynak ?
-
Hocam abd de marketten salam alır gibi glock-18 vb gibi bir çok silah alabiliyorsunuz ne ruhsatı var ne birşeyi. Yanına da kutularca mermi alıyorlar. En ufak bir sorunda silaha başvuruyorlar. Zaten çeteler dolu tırla var. Elemanlarda azalmıyor hiç çocuklar sokakta büyüyor çete üyeleri oluyorlar. Ne kadar suçlu öldürsende mantar gibi suçlu türüyor. 350 milyon ülkelik abd de suçların bu denli fazla olması ve çok yönlü olması çok normal ülkenin özgürlüğünden kaynaklı.
-
Burada Texas benzetmesi yapılmasının tek nedeni silah taşıma serbestisi, fakat polisi gördükleri an o texaslılar resmen etiler eliti oluyor.
-
Anlayacak kapasite yoksa boşuna kendini yorma.
Hocam Texas derken adamlara niye hakaret ediyorsun. Orada polis suçluları çatır çatır vuruyor. Bizdeki gibi elindeki silahı bir yaratığa kaptırıp sonra birde utanmadan oradan kaçarak silah arkadaşının vurulmasına neden olmuyor. |
cete basin aciklamasi yapip yakalanan uyesini savunuyor gercekten ulke kotu bi saka gibi
|
20 li yaşlarımda trafikte çok tepki gösterirdim. Çok heyecanlı ve kavga etmeye müsait bi tiptim. Şu an 35 yaşındayım. Önümde adam kesseler devam ederim. Kimseye karışmam. Trafikte ölümcül hata yapsa karşımdaki korna bile çalmam. Bi besmele çekip devam ederim. Siz siz olun kimseye karışmayın. Herkes canlı bomba gibi geziyor. Bela geliyorum diyor. |
Keşke ülke Texas'a dönse. Ekonomik olarak abd'nin en iyi eyaletlerinden birisi Texas. Gelişmişlik olarak burayı katlar. Millet saçma sapan benzetmeler yapıyor. |
Benzer içerikler
- tei eskişehir maaş
- israil asgari ücret
- erlik gerçek adı
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- 25 yaşında hakim olunur mu
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- telefon iade edilir mi
- apple indirim
- bina yıkım kararı sorgulama
- dünyanın en zengin ülkesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X