Şimdi Ara

Ülke Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler artık Türkiye'den umudu kestim ben. Dolar olsun euro olsun , ekonomik kriz olsun , her mahalleyi Suriye mahallesi gibi kavgalı ve bombalı yaşamamız olsun , rahat rahat gezmeye gidemememiz olsun. Bir kızla konuşunca hemen namussuz şerefsiz olmamız olsun , din kardeşimiz "yav he he" surilerin ülkemizi enişte evi gibi kullanmaları olsun , işsizlik rakamı olsun , başımızdakilerin "hoyot horşoyo roğmon çoohg gozol türkoyo boronco avropo bozo gosgonoyor bonlor hop amorogonon oyonloro kondoroldok" demeleri olsun çoooooook sıkıldım. Şöyle adam gibi çalışıp şartların kolay olduğu haftasonu ailem ile değişik değişik yerlere gidebileceğim refah düzeyi yüksek bir ülke tavsiyesi istiyorum. Tatil için değil ha , ömür boyu yaşamak için. Bende baya araştırdım Singapur var aklımda.

Ha daha geçen 60TL' ye 8mbps 50gb net bağlatmak zorunda kaldım. Elin Avrupalısı 100mbpslik pakette 82mbps aldığı için dava açıyor. Biz 24mbps bulsak sevinçten göbek atarız yahu. Teknolojiye bayılırım. Ama ne yazık ki elin arabı düğünde iphone 8 dağıtırken biz 2017 de 2014 model telefon kullanıyoruz. Elin arabı Bugattisi ile gezmeye giderken ben 1.5 dci clio ile kafa dağıtıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş fikirleri önerisi olan?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.