Şimdi Ara

ülke bir 10 yıl sonra ne durumda olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş bunu düşünmekten tercih edemiyorum. hukuk tıp diş %80 burada kalacak ama ülke o zamana ne olur ne gibi şeyler değişir? suriyeye benzer mi? bunları düşünüyorum ve bir karar veremiyorum. gitmek için mühendislik mimarlık desen fizik yüzünden gönlüm razı değil. siz ne düşünüyorsunuz öncelik tıp hukuk mu yoksa buradan gidebilecek mühendislik mimarlık mı olmalı? lütfen neden gitmek istiyorsun ya da sensiz bu vatan daha iyi yapacaklar gelmesin adam gibi fikrinizi istiyorum

• hocam eğer bulunduğunuz ülkeden memnun değilseniz tabiki gitme hakkınız var bunun en güzeli yolu iyi bir mühendislik okumaktır büyük ihtimalle puanız yeter ne olursa olsun mutlu olduğunuz şeyi yapın kimseden çekinmeyin
  • keşke senin kadar iyi sıralamam olsada iyi bir mühendislik yazıp gitsem bir arkadaşım bilgisayar mühendisliği okuyodu geçen sene hazırlığı bitirdi okul çek cumhuriyetine gönderdi orda okuyor çokta memnun
  • HANGİ ÜLKE olur

Belki

Belki olmaz

Allahu alem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk ne olm tıp dururken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bilgisayar mühendisliği en rahat çıkıyor galiba yanlış mıyım?

rumba hocam bilmiyorum çalışma koşulları ve ülkede kalacak olmak ne bileyim gerçekten karar veremiyorum
  • Tıptan darbe gecesi emin olarak vazgeçmiştim, o gün bir şeyler olsaydı bizim sınav falan arada kaynasaydı ne yaparız diye düşündüm. 10 yıllık tıp eğitimini göze alamadım ve 4 yıl odtüde okumaya karar verdim. Referansları oldukça geniş olduğu için Odtü'de yurtdışı imkansız değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teamspeak kullanıcısına yanıt
    ben de bilkent düşünüyüyorum. boğaziçi odtü itü bilkent sabancı koçun yurt dışında iyi bir şansı olduğuna inanıyorum. o darbe gecesi geleceğimiz için en ümitsiz zamanların başlangıcı oldu iyi sonuç almama rağmen. hakkı yenenlere de allah sabır versin bir haftadır okuyoruz olanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 25 Temmuz 2016; 22:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nope93

ben de bilkent düşünüyüyorum. odtü itü bilkent sabancı koç beşlisinin yurt dışında iyi bir şansı olduğuna inanıyorum. o darbe gecesi geleceğimiz için en ümitsiz zamanların başlangıcı oldu iyi sonuç almama rağmen. hakkı yenenlere de allah sabır versin bir haftadır okuyoruz olanları.

Itu yerine Bogazici yazsan daha guzel olur gibi ya da 5li degil 6li de

• Felakete gidiyoruzda nasıl bir felaket bilemiyorum

• upower U kullanıcısına yanıt
    kafa gitmiş unutmuşum onu hemen ekliyorum
  • Ben de dusundum, gelecegim icin korktum. Ama sonra istiklal marsinin "korkma!" diye basladigini hatirladim. Vatanima karsi borclarim oldugunu, hala kurtarilmasi iyi seyler yapilmasi gereken yuregi kocaman yurttaslarimin oldugunu hatirladim. Hala ulkece birbirimize ihtiyacimiz oldugunu anladim. Bu ulkede hainlere ne ulkemi ne milletimi birakmak istemedigimi anladim. Herkes istedigini yapabilmekte ozgur belki ben de hayatimin ileriki asamasinda pisman olurum bilmiyorum. Ama cok cok minicik bir faydam da olsa bir kisiye bile olsa sanki Türkiye'nin bana ihtiyaci varmis gibi hissediyorum. Kalmam ve savasmam gerekiyormus gibi.. Kimse lutfen yanlis anlamasin bu benim sahsi dusuncem ve fikrim. Herkes istedigini yapabilir ve dusunebilir. Gitmek isteyenleri de anlayabiliyorum, zor bir durumdayiz. Allah vatanimizi ve milletimizi korusun.

• Tıp diş için de ana dili ingilizce olan bir ülkede denklik sınavına girip işyeri açabiliyor veya hastanelerde çalışabiliyorsun diye biliyorum. İngilizceyi genel olarak daha çok biliniyor diye dedim ama mesela lehçe öğrenerek polonyada da aynılarını yapabilirsin sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 25 Temmuz 2016; 22:55:35 >
  • ama onun için kendi sermayesi gerekiyor okul yollamıyor tıp ve dişte ama mühendisliklerde üniversite (tabi iyi bir üni) kendi yolluyor ve masrafları karşılıyor
  • Çok iyi bir üniversitede psikoloji okumak için sınava tekrar hazırlanacağım. Yurt dışına gitmeye çalışacağım. Çünkü geleceğimiz çok sıkıntılı olacak.
  • Tıp ve diş yurt dışı bakımından daha zor gibi.Denklik falan.
    Mühendislikler yurt dışı için en tercih edilebiliri ama hukukun da birçok yurt dışı olayı var benim kuzen İstanbul hukuk mezunu yıllardır yurt dışında doktora yapıyor hem de ailesi öyle zengin falan değildi orta halliydi.(Şunu da belirteyim ilk önce seyahat amaçlı git yurt dışına bağlantılar bulmaya çalış,araştır-soruştur imkanın olursa erasmusla git, olmazsa bir yazını kendi imkanlarınla orada geçirmeye çalış.)
  • morkartal kullanıcısına yanıt
    uluslararası hukukta bayağı imkan var aslında hocam yurt dışı için. keşke mf3te çok imkan olsaydı. en rahat mühendislikler (bilkent yazacağım o açıdan sıkıntı olacağını sanmıyorum) sonra iktisat hukuk en son mf3 alanları yanılmıyorsam. yarın dişçime soracağım uzmanlığı mı almanyada yapmıştı yoksa seminerden mi sertifika almıştı hatırlamıyorum ama yurt dışıyla bir bağlantısı var. çok teşekkürler bilgilendirme için.
  • psikolojide rahat mı çıkılıyor? babam psikoloji mezunu amerikada master yapmıştı ama o zamanlar mezun sayısı çok azdı. çocuklarına da burs veriyorlar aynı ünide öyle bir durumda ama ülkede kalmak çok büyük bir risk,ortalık mezun kaynıyor pdr almaya çalışanlar had safhada. odtü psiko yazsam mı sizce?
  • 10 yıl sonra Erdoğan ölmüş olursa millet yine Turgut Özal'a yaptığını tekerrür edecek.

Bunlarda hayattayken değer bilme yok çünkü.

• Eskişehir diş 10 yıl sonra çok gelişcekmiş. Ilgililere duyurulurrr!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.