Şimdi Ara

Ulaşılabilir hız git gide düşüyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir ay önce ulaşılabilir hızım 14000 15000 dolaylarındaydı. Her gün bakıyorum günden güne düşüyor. Şimdi son hali 8176 oldu.

Az önce gelen bağlantı 8192'den 7384'ye düşürüldü. Hat zayıflaması değerim hep 29dB.

Hız testlerinde geçen sene 10 mbps görürdüm. (tarife 8'e varan) O zaman gelen bağlantı da 12000di. Düşüre düşüre şimdi 6.2 mbps oldu.

Ulaşılabilir hız git gide düşüyor...

Hizmet kalitesi artacağına düşüyo. bu nasıl iş?

• snr sınırın düşmüş çünkü, bunun porttan sorun olabileceği gibi senin daire içi yada apartman içi tesisatla alakalı bir sorunlada ilgili olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 24 Temmuz 2012; 0:59:33 >

zayıflama değişmedi diyorsun

o zaman senin kablolarda parazit yapan bir şey var, apartman kutusundan modemi takıp degerlere bakmak lazım eger eskiye donuyorsa yeniden kablolalama yapmak lazım

yok degerler aynısysa bu sefer sizin dışınızda sokakaki kablolarda bir parazit durumu vardır

Orijinalden alıntı: ► v-s-l ◄

o kutuyu nerden bulcam ve modemi nasıl takcam biraz açar mısınız

Binanın girişinde telefon kutusu var o kutudan senin evine gelen kabloyu bul ve çıkar, daha sonra o kutudan direk modeme bir kablo ile test et, yani iç tesisatını kullanmaman gerekiyor kopukluk var sayarsak o zaman değerlerin ne olacak onu görmek lazım.

Normal hızım 16 idi sonra 14 oldu sonra 12 :) Açıkcası artık pek download yapmadığım için arayıp yükselttirmiyorum, daha önceden de düşürmüşlerdi böyle aradım hemen yükselttiler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.