Şimdi Ara

Ukrayna'nın Yayınladığı Güçlü Türk Ordusu Videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydi bakalım iyice gaza geldim şafak vakti moskavada çayımızı içeriz artık

https://www.youtube.com/watch?v=ZIJGMfJeKrw

KAYNAK

• Sabah namazını rusyada kılacağız inş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UKRANİA'LI KIZLAR HER ZAMAN DAHA GÜZELDİ ZATEN :)
  •  Ukrayna'nın Yayınladığı Güçlü Türk Ordusu Videosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bilmiyorum ama Ukraynaya karşı kanım ısındı :)

• O Şarkı nedir yahu

ulen ukraynanin kankisi olsak ne guzel olurdu bea
    Rte bizi ukraynaya götur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Ukrayna kızları Türkiye'nin cinsel açlığı ile 1 yıl ilgilenseler, 82 moskova olmazsa bende adam değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • video yetmez bi kaç kız göndersinler
  • Oo kız var dediler geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abivos -- 27 Kasım 2015; 18:34:37 >
  • Yorumlari gorunce gururlananlar begensin

• savaş olsa ne rusya kalır ne türkiye suriyeye döner 2 ülkede
  • Adamlar ne kadar zeki vay arkadaş.Söke söke Rusya'dan ayrılmalarına rağmen karşıt taraftan iyi bir yer edinip komple Rusyayı istiyorlar galiba.Bu arada videodan bende gururlandım fakat bu patlatma işi bize yakışmadı arkadaşlar.Bunu muhalefet olmak amacıyla yazmıyorum ciddi anlamda bize yakışmayan bir yaklaşım oldu çünkü bizim tarafımıza yapılmış bir saldırı söz konusu değildi.Patlatmak yerine Rusya konsolosluklarına,dış işleriyle irtibata geçip sınır ihlalinin devam etmesi durumunda f16 jetleri ile zorunlu iniş yaptırılması gerekirdi Atatürk bunu bir çok kez dile getirdi savaş en son çözüm olmalı,yok etmek kolay yol önemli olan zarar vermeden bir şeyler yapabilmek.

Bugün aynısı bizim başımıza gelse ne hissederiz?Bir de bu ülkeden görevini yapan farklı ülkelere ait askerlere kin güdenler var.Arkadaşlar o rus uçağındaki pilotta o vatanın bir askeri.Savaşın sorumlusu gibi oh oldu mücahitlere düştü vb. şeyleri ha kendi ülkenizin askerine söylemişsiniz ha başka ülkenin.Bu yaptığımız Putin'e de söylettirdiğimiz gibi arkadan vurmak oldu.Ki şu lafı da yedik ya elin adamlarından.

• Ukrayna kızları Türk gencine mesajı versin 6 aya rusyayi değil tüm dünyayı fethederiz.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum sana,bu adamlarla 30-40 senedir hep içiçeyiz,turizm,ticaret,doğalgaz...
    Adamlar vizeyi bile kaldırdılar
    Keşke farklı şekilde tepki koysaydık
    Ama biz sıradan vatandaş gözüyle olaya bakıyoruz,şu da var;
    Rusya,orda boşuna uçmuyor,o Kızıldağ dedikleri yer Suriye'ye geçerse Rusya burda büyük bir kontrol bölgesi kazanmış olacakmış,bunu rütbeli bir subay söylüyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kanım ısını verdi Ukrayna'ya karşı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Katılıyorum sana,bu adamlarla 30-40 senedir hep içiçeyiz,turizm,ticaret,doğalgaz...
    Rusya,orda boşuna uçmuyor,o Kızıldağ dedikleri yer Suriye'ye geçerse Rusya burda büyük bir kontrol bölgesi kazanmış olacakmış,bunu rütbeli bir subay söylüyordu

İşte bende bunu söylemeye çalışıyorum hocam güzel bir ilişkimiz vardı.Çıkar meselesine gelince Suriye'deki savaşın 3 farklı sonucu da hiçbir şekilde bize bir şey kazandırmayacak.Ya Esat yönetmeye devam edecek,ya Amerika ele geçirip onlar yönetecek yada iki taraf birbirini komple yok edecek.3 durumda da orası bize kalmaz.3 durumda da oradaki petrol o bu şu bize yar olmaz.

Mücahitlere onlara bunlara saldırılıyor falan e arkadaşlar akıllı olsunlar biraz birazcık akıllı olsunlar Suriye'de yaşayanlar olarak.Mezhep,din,ırk çatışmasına girip birbirimizi patlatmak yerine adam gibi yaşayalım çalışalım zaten hepi topu ömrümüz ne kadar ne gerek var birbirimize sıkmaya desinler.Yarın aynısı bizim başımıza gelse suçlu biz oluruz bu yüzden cezasını da biz çekeriz.Sen aynı topraklarla yaşadığın insanlarla zıtlaş,öfkelen,örgütlenme başlat.Yönetimi beğenmiyorsan birlik olacaksın hep beraber diyeceksin ki arkadaşlar bu böyle olmuyor bakın şöyle sıkıntılar çekiyoruz boşu boşuna sürünüyoruz şeklinde tüm halk kenetlenirsin olayı çözersin.

Şu olaydan sonra ne bizim elimize bir şey geçti ne de karşı tarafın.Ne Rusya bir şey kaybetti ne de biz.Kaybeden ne oldu o jeti kullanan askerin anası,babası.Rusya'nın şimdi canı mı acıdı?Yastığa başını koyduğunda bir acı hissetti mi acaba Rus siyasetçileri?Hiç sanmıyorum ama o pilotun anası,babası,kardeşi,abisi,ablası varsa eğer acıyı tek hisseden onlardır.Bizde de şehit olayları oluyor belki bu olaylarda bilmediğimiz halde Rusya'nında payı vardır günahını almayayım belki de yoktur.Şehit haberini görünce 2 dakika üzülüyoruz ertesi gün hangimizin aklına geliyor Diyarbakır'da şu askerimiz şehit olmuştu içim kan ağlıyor diyoruz?

Yani anlayacağınız üzere ateş düştüğü yeri yakar ülkelere asker mi yok her sene bilmem kaç yüz bin,milyon tane erkek çocuk askere hazır hale geliyor bunlardan birileri hayatını kaybedince olan ailesine oluyor.Ölümü geciktirmeye çalışacağımıza ölümleri hızlandırmaya çalışıyoruz.

• Beyler müziğin adı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

İşte bende bunu söylemeye çalışıyorum hocam güzel bir ilişkimiz vardı.Çıkar meselesine gelince Suriye'deki savaşın 3 farklı sonucu da hiçbir şekilde bize bir şey kazandırmayacak.Ya Esat yönetmeye devam edecek,ya Amerika ele geçirip onlar yönetecek yada iki taraf birbirini komple yok edecek.3 durumda da orası bize kalmaz.3 durumda da oradaki petrol o bu şu bize yar olmaz.

Mücahitlere onlara bunlara saldırılıyor falan e arkadaşlar akıllı olsunlar biraz birazcık akıllı olsunlar Suriye'de yaşayanlar olarak.Mezhep,din,ırk çatışmasına girip birbirimizi patlatmak yerine adam gibi yaşayalım çalışalım zaten hepi topu ömrümüz ne kadar ne gerek var birbirimize sıkmaya desinler.Yarın aynısı bizim başımıza gelse suçlu biz oluruz bu yüzden cezasını da biz çekeriz.Sen aynı topraklarla yaşadığın insanlarla zıtlaş,öfkelen,örgütlenme başlat.Yönetimi beğenmiyorsan birlik olacaksın hep beraber diyeceksin ki arkadaşlar bu böyle olmuyor bakın şöyle sıkıntılar çekiyoruz boşu boşuna sürünüyoruz şeklinde tüm halk kenetlenirsin olayı çözersin.

Şu olaydan sonra ne bizim elimize bir şey geçti ne de karşı tarafın.Ne Rusya bir şey kaybetti ne de biz.Kaybeden ne oldu o jeti kullanan askerin anası,babası.Rusya'nın şimdi canı mı acıdı?Yastığa başını koyduğunda bir acı hissetti mi acaba Rus siyasetçileri?Hiç sanmıyorum ama o pilotun anası,babası,kardeşi,abisi,ablası varsa eğer acıyı tek hisseden onlardır.Bizde de şehit olayları oluyor belki bu olaylarda bilmediğimiz halde Rusya'nında payı vardır günahını almayayım belki de yoktur.Şehit haberini görünce 2 dakika üzülüyoruz ertesi gün hangimizin aklına geliyor Diyarbakır'da şu askerimiz şehit olmuştu içim kan ağlıyor diyoruz?

Yani anlayacağınız üzere ateş düştüğü yeri yakar ülkelere asker mi yok her sene bilmem kaç yüz bin,milyon tane erkek çocuk askere hazır hale geliyor bunlardan birileri hayatını kaybedince olan ailesine oluyor.Ölümü geciktirmeye çalışacağımıza ölümleri hızlandırmaya çalışıyoruz.

Noktasına kadar katılıyorum
    O örgütlerin hepsi de farklı ülkelerin taşeronudur hocam
    Ülke kalkıp da orda savaşa girmez ama örgütleri finanse eder,besler,donatır..
    YPG,DAEŞ,ÖSO,NUSRA...
    Biri ABD nin öteki RUS,öteki Alman,diğeri İran vs vs..
    Bize yar etmeyecekler zaten
    Bakınız Libya..oraya bavulla para yardımı gönderdi hükümetimiz ama şuan ordaki şirketlerin hepsi de Amerika ve Avrupa menşeili.

• quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Beyler müziğin adı ne ?

Mehter marşı müziğine mix yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germiyanlı -- 27 Kasım 2015; 20:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

uçağın pilotu paraşütü açarak kurtuldu,uçak harici kayıp yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.