Şimdi Ara

Ukrayna (Kiev) Tatili 2010 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
24.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ah ah o barda icki ismarladiginiz kizlar para istemek yerine sizi begendigi icin birlikte olsalardi eminim ukrayna dunyanin en guzel ulkesi olurdu:)
  • keşke ...
  • Öncelikle Selamlar.İsmim Selcuk.Kiev de ikamet etmekteyim. kisi bası 5000 tl lerden bahsetmissiniz ))) o kadar paralara gerek yok... o paranın 4 de birine aile geciniyor burda ))) Kiev diger sehirlere nazaran pahalı olsa bile. Ukrayna ile ilgili sorusu olan veya fikir almak isteyen olursa hic cekinmeden danısabilir.Kiev'de tanınmıs birisini olan Dr. Fatih Erkünt ile calısıyorum )) bilen bilir kendisini. Ukraynanın en eski ve en bilinen apart daire firması biziz. Uygun fiyatlara istediginiz sehirde ev ayarlarız ...danısmanlık veyahut hava alanı karsılama da önemli degil... İstediginiz sekilde yardımcı olur ücretsiz... telefon acıp fikir almaya tarife acıcak degiliz ))) Ayrıyeten ukraynada egitim görmek isteyen arkadaslarda fikir almak icin danısabilirler.Aynı sekilde ukraynada firma kurmak isteyenler iş yapmak isteyenlerde diledikleri zaman ulasabilirler Nerelere gitmeli nerelere gitmemeli... sorusu olan özelden de ulasabilir dilerse firmamızın internet adreslerinden isterse özel mail adresim veya telefon numaramdan. yarasa_1986@hotmail.com bu benim mailim. skype : greeneyedspace_
    www.kievapart.com
    www.eryagroup.com
    www.odessaapart.com
    www.eryaegitim.com
    lviv de bazı diger sehirlerde yardımdı oluruz. En güvenilir ve en ekonomik tatiliniz ve diger ihtiyaclarınız icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukrkievaparts

Biz kiev ukrayna ailesi olarak sizlerin ukrayna kiev’e yapacağınız kısa süreli iş seyahatlerinizde ve görüşmelerinizde ve turistik gezilerinizde biz sizlerleyiz. Bizler sizler için neler yapabiliriz? Kiev borispol hava alanından kendi özel araçlarımız ile bizler eşliğinde hava alanı transferi, kiev merkezde bütçenize uygun süper lüx daireler ve rehberlik alanları ile sizlerleyiz.
    Dairelerimizin hepsi mobilyalı ve bütün ev eşyaları mevcuttur. Tamamen sizlerin isteğine göre dizayn edilmiştir. Kiev merkezdeki evlerimizin güvenlik sistemi en üst derecede olmakla beraber kievde kalacağınız süre içerisinde hiç bir şekilde güvenlik sıkıntısı yaşamıyacaksınız. Kiev merkezdeki dairelerimizin civarlarında kievin en güzel parkları, müzeleri, sergi sarayları, restorantlar, cafeler, clubler, alışveriş merkezleri, bankalar ve daha sayamadığımız bütün her yere yürüme mesafesindedir.
    Kievde daire kiralamak kievdeki otellere göre fiyat olarak %50 daha uygundur. Ayrıca sizlerin evinizdeki rahatlığı, sıcaklığı, konforu ve huzurunuzun eksikliğini hissetmemeniz için en ince ayrıntısına kadar düşünülüp bütün zevklere hitap edecek şekilde dairelerimiz dizayn edilmiştir. Bütün dairelerimizde açıklamalı detaylar ve dairenin bütün fotoğrafları sitemizde mevcuttur. Kiev merkezdeki bütün dairelerimizin fotoğrafları bire bir olup hepsinin %100 olduğunu garanti ediyoruz.
    Kiev merkezde kiralamış olduğunuz dairelerimize sizlerin isteğine göre 4 veya 5 günde bir temizlikçi gelir ve hiç bir şekilde temizlik sıkıntısı yaşamıyacaksınız. Dairelerimizin hepsinde 24 saat sıcak su, merkezi ısınma sistemi ve kombi mevcuttur.
    Kievde günlük daire kiralamak çok kolay olup sadece yapmanız gereken web sitemizde beğenmiş olduğunuz dairenin ip numarasını menejerlerimize bidirmeniz yeterli. Bizler sizin belirtmiş olduğunuz tarihlerde dairemizin dolu veya boş olduğunu kontrol edip en kısa sürede size bilgi veriyoruz. Sizin belirtmiş olduğunuz tarihlerde daire dolu olduğu takdirde size ikinci bir alternatif daire sunuyoruz. Beğenmiş olduğunuz daire rezervasyonunun aktif hale gelmesi için ilk günün ödemesini lütfen yapınız. Ayrıca rezervasyon için hiç bir şekilde ekstra ücret ödemiyorsunuz.
    Saygılarımızla herkese iyi tatiller kiev ukrayna ailesi.

Samet TERLEMEZ
    www.ukrkievaparts.com
    +90 (546) 696-66-66

Merhaba arkadaşlar,internetten tanışdığım SAMET TERLEMEZ adlı şahıs dolandırıcıdır.Kendisine bir miktar havale yaptım 4-5 gün beni oyaladı ve sonra beni engelledi.Ukrayna Kiev de yaşayan bu kişi seyahat danışmanlığı ve rehberlik yaptığını söyleyerek insanları dolandırıyor.Ben insanlık görevimi yapıyorum ve kamu oyunu bilgilendiriyorum.(Detaylı bilgi isteyen arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilirler)

Samet TERLEMEZ

Garanti Bankası

Kart No: 5170-4046-1973-5225 Musteri No: 14911397 Sube Kodu: 1051 Hesap No: 1051-6680968 IBAN NO: TR07 0006 2001 0510 0006 6809 68

Tel:+380 63 877 3985

Ukrayna (Kiev) Tatili 2010

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfgh12

quote:

Orijinalden alıntı: ukrkievaparts

Biz kiev ukrayna ailesi olarak sizlerin ukrayna kiev’e yapacağınız kısa süreli iş seyahatlerinizde ve görüşmelerinizde ve turistik gezilerinizde biz sizlerleyiz. Bizler sizler için neler yapabiliriz? Kiev borispol hava alanından kendi özel araçlarımız ile bizler eşliğinde hava alanı transferi, kiev merkezde bütçenize uygun süper lüx daireler ve rehberlik alanları ile sizlerleyiz.
    Dairelerimizin hepsi mobilyalı ve bütün ev eşyaları mevcuttur. Tamamen sizlerin isteğine göre dizayn edilmiştir. Kiev merkezdeki evlerimizin güvenlik sistemi en üst derecede olmakla beraber kievde kalacağınız süre içerisinde hiç bir şekilde güvenlik sıkıntısı yaşamıyacaksınız. Kiev merkezdeki dairelerimizin civarlarında kievin en güzel parkları, müzeleri, sergi sarayları, restorantlar, cafeler, clubler, alışveriş merkezleri, bankalar ve daha sayamadığımız bütün her yere yürüme mesafesindedir.
    Kievde daire kiralamak kievdeki otellere göre fiyat olarak %50 daha uygundur. Ayrıca sizlerin evinizdeki rahatlığı, sıcaklığı, konforu ve huzurunuzun eksikliğini hissetmemeniz için en ince ayrıntısına kadar düşünülüp bütün zevklere hitap edecek şekilde dairelerimiz dizayn edilmiştir. Bütün dairelerimizde açıklamalı detaylar ve dairenin bütün fotoğrafları sitemizde mevcuttur. Kiev merkezdeki bütün dairelerimizin fotoğrafları bire bir olup hepsinin %100 olduğunu garanti ediyoruz.
    Kiev merkezde kiralamış olduğunuz dairelerimize sizlerin isteğine göre 4 veya 5 günde bir temizlikçi gelir ve hiç bir şekilde temizlik sıkıntısı yaşamıyacaksınız. Dairelerimizin hepsinde 24 saat sıcak su, merkezi ısınma sistemi ve kombi mevcuttur.
    Kievde günlük daire kiralamak çok kolay olup sadece yapmanız gereken web sitemizde beğenmiş olduğunuz dairenin ip numarasını menejerlerimize bidirmeniz yeterli. Bizler sizin belirtmiş olduğunuz tarihlerde dairemizin dolu veya boş olduğunu kontrol edip en kısa sürede size bilgi veriyoruz. Sizin belirtmiş olduğunuz tarihlerde daire dolu olduğu takdirde size ikinci bir alternatif daire sunuyoruz. Beğenmiş olduğunuz daire rezervasyonunun aktif hale gelmesi için ilk günün ödemesini lütfen yapınız. Ayrıca rezervasyon için hiç bir şekilde ekstra ücret ödemiyorsunuz.
    Saygılarımızla herkese iyi tatiller kiev ukrayna ailesi.

Samet TERLEMEZ
    www.ukrkievaparts.com
    +90 (546) 696-66-66

Merhaba arkadaşlar,internetten tanışdığım SAMET TERLEMEZ adlı şahıs dolandırıcıdır.Kendisine bir miktar havale yaptım 4-5 gün beni oyaladı ve sonra beni engelledi.Ukrayna Kiev de yaşayan bu kişi seyahat danışmanlığı ve rehberlik yaptığını söyleyerek insanları dolandırıyor.Ben insanlık görevimi yapıyorum ve kamu oyunu bilgilendiriyorum.(Detaylı bilgi isteyen arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilirler)

Samet TERLEMEZ

Garanti Bankası

Kart No: 5170-4046-1973-5225 Musteri No: 14911397 Sube Kodu: 1051 Hesap No: 1051-6680968 IBAN NO: TR07 0006 2001 0510 0006 6809 68

Tel:+380 63 877 3985

Ukrayna (Kiev) Tatili 2010

abi ukrayna ,rusya,belarus. buralarda okumuş,çalışmış,tatil yapmış olarak şunu diyorum.

kimseye güvenmeyin, yok rehber,yok kiralık ev kimseye para göndermeyin 1 dolar bile!
  • Yurtdışında kimsenin kimseye hayrı yoktur. Bu tarz iyi niyet yaklaşımlarına itibar etmemenizi tavsiye ederim. Kendi işinizi kendiniz görün.

Bu arada konu çok eski. Güncel bilgiler paylaşabilecek varsa konuya bekliyoruz.
  • kiev guvenlıdır...kendı ısınızı kendınız yapın...kımseye guvenmeyın..kieve gidecekseniz en populer caddesi kreşatik caddesidir...kurtuluş meydanı cıvarı otelınızı tutarsanız heryere yakın olursunuz...arena hall de dısko bar hersey var...kendınıze guvenın...kımseye karısmayın...martın basında odessa, moldova ve kieve gececegım ...ukrayna guzel ulke..cok ıcmeyın kendınıze hakım olun..durust olun duzgun olun...her kıza ınanmayın...kısaca ozetlersek yapılacak seyler bunlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.