Şimdi Ara

Ukrayna (Kiev) Tatili 2010 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
24.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba Arkadaşlar 2009 yılında 5 günlük Kiev maceram oldu . Nerden başlasam bilmiyorum .Tecrübelerimi paylaşmak isterim . bu arada da pazartesi günü de odessa ya gidiyorum. öncelikle bugün itibariyle vize yürürlükten kalktı. ama her ne şartta olursa olsun voucher (çakma otel rezervasyonu )almanız gerekiyor . 30 dolara patlıyor sanırım . almak için günlere ihtiyacınız yok . 20 ila 120dakika arası .Bu bilgilere daha sonra devam edicem .

    Arkadaşlar bilgiler paylaşmış . bazılarına katılmıyorum . Bir kere gitmişlerse oraya freedom square ( özgürlük alanı ) ı görmemeleri mümkün değil . Hiç bahsetmemişler . Orası kievin kalbi .kendileri oraya maydan diyorlar . Çok yüksekte kadın figürlü bir heykel var ve meydanın ın altında alışveriş merkezi var . aynı zamanda . çok geniş yolu var . Bir kısmı trafiğe kapalı . o yolun altında bir sürü çeşitli dükkanlar var . Daha anlatılacak şeyler var ama .

    arkadaşların dedikleri gibi kızlar yiyip içip sonra dobre veçir ( iyi akşamlar )diyebilirler . bunu yaşamasam da bunu duydum . 650 dolar bana pek inandırıcı gelmedi içkiler en fazla 10-15 dolardı 100 UAH aşmaz. O mekan oranın bir numaralı kulübü sayılır . Orospu konusunda haklı olabilirler . ama o da 100-150 dolardan fazlası olmaz . Kız konusuna girmişken devam edelim .

    Arkadaşlar kızlar sizi beklemiyorlar . sizin için deli değiller . Kiev de çok Türk , İranlı var . Esmerlere doymuşlar .Öyle yiyecek gibi size bakmıyorlar . Çok iyi ingilizcenin varsa ona fazla güvenmeyin . çoğu rusça ve ya ukraynaca biliyor sadece . ama şans bu işte . Gurbetçi eleman almanca bilen birisini bulmuştu ))) Şahsen onunla biraz almanca bile konuştum . Rusça bilseniz daha çok şansınız olur derim .
    Dikkat edici olan şey hatunların erkeklerden fazla oluşuydu . her taraf kız kaynıyordu . sıralarda 2-3 lü kızlar ve biralrın içiyorlar . nasıl memlekt dedim içindne .Maydan da bir çok kızla konuştuk . yüzde 95 i kabul etti . rahatsız etmedikten sonra herkesle konuşabilirsiniz . hiç bi sıkıntı yok .gayet anlayışlılar . Türk kızları duyuor mu bunları bilmem )) Biraz konuşursunuz numaralarını istersiniz ve bir yere davet edersiniz . hatunlar kolay değiller hemen o gece gelsinler yatağa . bu kısmet işi . olabilir de . Arkadaşların dediği gibi gecenin sonunda dobre veçir diyebilirler . Buna hazırlıklı olun . Sadece sex yapıcaz diye strese girmeyin derim . eğlenmeye bakın . çok ucuz memleketti ben gittiğimde ki burası en pahalı yeriymiş . pahalı olan kalacak yerler .

    arena city ye gitmedim . sanırım bir kaç katlı bir yerdi .en lüks mekanları orasıydı sanırım . ben patipaya gittim . İlk gittiğimizde 2-3 kişi gittik kapıdan bizi almadılar . arkadaşın tipinden dolayı sanırım . Sonraki gidişimde yanımda 3 hatun olunca hiç sorun olmadı . içeride arkadaşların dediği gibi yabancı ağırlıklıydı . hatta kapıda zenci bi adam vardı ve müşterilere taksi falan çağırıyordu . mekan güzeldi . striptease show falan vardı sonra bayanlar içinde erkekte soyundu :)) Tabi anadan doğma değildi hatunlar gibi . sadece üst yani . Patipa hemen marinski parkın ordaydı . Kiev maçlarını burda oynuyordu en son .ama yeni yapılan stat var belki orada oynayacaktır artık . parkın içinden sahaya görmek mümkün . en güzel tarafı parkın içinden dnyeper nehri manzarasıydı . harikaydı ve için tiyatro da çok güzeldi .tam resimlik . Patipaya alınmadığımız gece Garden diye bir yere gittik . Pek kalabalık değildi . giriş patipa gibi 10 dolardı . Bu arada aklıma gelmişken hafta içi diskolar boş . hafta sonu ful çekiyor . Yine aklıma gelmişken taksimetre diye bir şey yok . Pazarlık yapmanız gerekli . Yoksa 2-3 misli para ödersiniz . havaalanından 30 dolara geldik dönüşte 15 dolara geldim . şehir içinde 10 dolar verdiğimiz bir yer ki çok yakınmış . 3-4 dolar bile fazlaymış . mümkünse ucuz fiyata götüren numaraların taksicilerin numarasını alın tabi gece - gündüz çalışanlar ayrı . Yemek konusunda domuz eti yemeyeceksiniz . Mcdonalds'tan yiyin derim . burası gibi pahalı değil . maydan da bir tane var hemen gözünüze ilişir . hemen solunda da kırım restaurantı var . ordan yiyebilirsiniz . aklıma gelmişken şimdi hala var mı bilmiyorum . maydan ın altında Türk restoranı vardı . oradan yiyebilirsiniz .

    Kız konusuna devam edelim . Kız sana sinyali çakmışsa gidip medeni şekilde konuşcaksın . Dil de biliyorsa neden seninle çıkmasın . Örneğin kız bana baktı peşinden gittim . Privyet deyip başladık muhabbete . tabi çok iyi rusçamız yok . evine kadar bıraktım . Numarasını bile aldım. öbür gün çıkalım dedi .ardından arkadaş iki tane kızla tanışmış . birisi bomba gibiydi . onlar eve bile geldiler .kızlara bir sırnaşınca biz orospu değiliz ve ilk gün bir şey olmaz dedi bana kız . inanmayanlara e postanızı yazın size resimlerini göndereyim . Hatunlar size gelmiycek . gidip konuşcaksınız .tabi bu işler aceleye gelmez kadın ruhundan anlıyorsanız biraz acele etmezsiniz . onlara sadece sex için seninleyim imajı verdiğinizde şansınız azalacaktır . ama belli de olmaz . istiyorsa da hemen oluverir bilinmez .
    Tanıştığınız kıza güzel bir restorana akşam yemeği yersiniz ve sonra disko belki . acele etmezseniz olur bu işler .

    Bu arada ilk gün diye striptease kulüne gittik . giriş 10 dolardı . içerde 4-5 dolardı . Garsonlar çok güzel bayanlardı . Her şarkıda üç bayan değişiyordu . 18 tane kız saydım farklı farklı . yanınıza gelip size kucak dansı yapıyorlardı .galiba 5-6 dolardı. Özel oda da sana özel 3 şarkı boyunca dans ediyordu . tamamen soyunacağını söylüyordu . o da 15 ya da 25dolardı . Gitmediğim için bilmiyorum . Kızlara bir şeyler söyledik masamızda . vole falan değil yani . aynı fiyattı . Baya oturdular yanımızda sıraları gelince sahneye çıktılar . İki, arkadaş 2 içki kızlara iki de kendimize 2 şer de kucak dansı toplam 50-70 dolar gitti sanırım

    Şunu da mutlaka söylemek gerek . Kiev ve Odessa Ukrayna'nın en pahalı yerlleri . biri başkenti diğeri de Antalya'sı . Daha ucuz daha taşra yerlere gitmek gerek . yarıya yarıya fark eder . Paranız daha değerli olur yani . Taşra kızları daha istekli oluyor . Gitmeden önce de rus ülkelerinin facebook u olan vk.com üye olun derim . oradan çeviricler vasıtasıyla iletişim kurabilirsiniz . Ben kiev de oradan tanıştığım biriyle buluştum bile . ( şimdi evlenmiş ) Ben arkadaşlara Lviv i öneririm. zaten 3. büyük kenti . galiba 800 bin nüfuslu . kızları daha canayakın . polonya sınırında bir yer . sadece oraya ulaşmak biraz pahalı . thy ve aerosvit gidiyor burdan . yakında pegasus buraya sefer açıcak . galiba 17 eylül de . pegasusun fiyatları daha ucuz olucaktır eminim . izmir aktarmalı 150 liraydı . (kharkov ve doneks e ) Fiyatlar çok ucuz 9 liraya yurt var .inanmayanlar hostelworlda baksınlar . 30 dolara kiralık ev bulabilirsiniz kak doma ua bir şeydi galiba . buralar daha keşfedilmemiş . Gitmeden önce vk den hatun arayın . odessa dan iki hatun var ben de mesela . numaralarını aldım . gidince arayacağım . sonrası kısmet . olursa olur olmazsa da olmasın . tatil bu . eğlenmene bakacaksın . Dünyanın en güzel hatunların burada rusya ve belarus la birlikte . ordan geldikten sonra güzellik anlayışın değişebilir .

    Bu arada tayland amaçlara daha uygun bir yer . çok da ucuz diyorlar . sadece uçak parası çok pahalı diyorlar . Ben onur air den gidiş geliş 330 liraya aldım hem de seyahatime 4-5 gün kala . Odesa ya aerosvit de ucuz götürüyor . thy kampanya yapmazsa hayatta gidilmez . çok pahalı . paranıza güveniyorsanız bilemem tabi . ev ararken slando diye bir site var orası ev için ev ilanları ile dolu . çok da uygun . translate den kiralık ev in rusçasını yazın öyle aratın tabi nerde ev bakıyorsanız kiev odessa . çıkacaktır . . neyse benden bu kadar
  • Aynen arkadaşım sana katılıyorum . Biz de rus sevdası var bitmedi . dillerini bile öğrendik . çok da işime yarıyor ))))
  • merhaba arkadaşlar. diğer yıl bende gitmeyi planlıyorum .
    ama birkaç büyüğümden duyduğuma göre orda eşofmanlı tipler varmış. dar rambo atleti, gümüş kalın zincir kolye. adidas eşofman : bu elemanlar mafya üyeleri sokakları kontröl ediyormuş. yabancıları öldüresiye dövüyolarmış , gidenler gördümü bu elemanlardan hiç genelde dazlakmış hepsi kafa 0 yani. bar cıkışlarında, turistlerin bol olduğu yerlerdelermiş. rusya içinde aynı durum mevcut , onlar ise kgb den emekli olan mafyaların alt katogorisi sokak çeteleriymiş. benim kuzenim rusyada yaşıyodu en son bildiğimiz kadar, mafya falan olayları oldu polisler zaten hepsi mafyayla ortakmış. adamın ağzını yüzünü yer değiştirmişler. aman dikkat , kızları önden salıp hey gel buraya hesabıyla olay cıkartmaları meşhur bu elemanların. otele falan kız atıp bizim türk gençlerini soyanlarda cok var. siz siz olun denk gelmeyin bu elemanlara
  • GOREVIMIZ GEREGI YAPTIGIMIZ CALISMALAR NETICESINDE UKRAYNA RUSYA ROMANYA VS. BU ULKELERDE BENIM APARTIM VAR EV KIRALARIM EMLAKCIYIM VIZE ALIYORUM YARDIMCI OLURUM DEYIP TURK VATANDASLARIMIZI CETELER HALINDE YABANCI POLISLER LE ORTAK CALISAN BU TURK CETELERI UKRAYNA VE RUSYADA COK BULUNMAKTADIR KESINLIKLE TURK VATANDASLARIMIZIN CAN VE MAL VARLIGINI RISKE ATMAMASI GEREKMEKTEDIR UKRAYNA RUSYA COK TEHLIKELI ULKELERDIR KESINLIKLE BU ULKELERDEKI OTEL VS EV KIRALAYAN BEN TURKUM AYAKLARINA YATAN UC KAGITCILARDAN AMAN UZAK DURMANIZI TAVSIYE EDERIM YANI BIR UCKUR UGRUNA CANINIZDAN OLABILIRSINIZ DIKKAT ETMEK GEREKIR COK DIKKAT KIMSEDEN AKIL ALMAYINIZ
  • ARKADASLAR SELAM BEN VE ARKADASIM DUN UKRAYNA KIEV VE ODESSA DAN GELDIK 10 GUN KALDIK VE GITTIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK VE UKRAYNA YA GIDECEK ARKADASLARA SESLENIYORUM GITMEDEN ONCE BIR DUSUNUN DERIM NEDEN MI INSANLARIN AKLINA UKRAYNA KIEV ODESSA DENINCE NE CAGRISTIRIYOR ONU BILMIYORUM AMA BIZIM YASADIKLARIMIZN BAZILARI ISTANBULDAN THY ILE NE HAYALLERLE KURMUS OLDUGUM UKRAYNA KIEVE GITTIGIMIZDE HAVA ALANINDA BILE BUTUN HAYALLERIMIZ SUYA DUSMEYE BASLADI TURKIYENIN EN KOTU HAVA ALANI BU KADAR KOTU OLAMAZ TAKSIYE ATLADIK VE DAHA ONCE REZERVASYONUNU YAPTIRDIGIMIZ OTELE GELDIK EV KIRALAMAYI COK DUSUNDUK AMA HALI ILE PIYASADA BIRTON DOLANDIRICI INSAN COK OLDUGU ICIN EMLAK SIRKETLERINE GUVENMEDIK KI TURKIDEN DE BILMELISINIZ KI EMLAK CIYA ELINI VERDINIZMI KOLUNUZU ALAMAZSINIZ NEYSE UZATMADAN KONUYA GECELIM GELDIGIMIZIN ILK GUNU OTELDE DINLENDIK GECE BIR YERE CIKMADIK YOL BAYA YORMUSTU BIZI ERTESI GUZEL BIR GUN GECIRMEYI PLANLIYORDUK CUNKU UKRAKNA KIEV BIZLERE OYLE ANLATILIYORDU KI YOK KIZLAR SOYLE BOYLE TARIHI SOYLE SEHIR BOYLE GUZEL BIZDE SABAH KAHVALTISINI YAPTIK YOLA KOYULDUK HEM SEHRIN TARIHI YERLERINI GEZELIM SONRADA EGLENIRIZ DIYE DUSUNUYORSUK ONCE SEHIR DEMEYE 1000 SAHIT ISTER SEHIRDE KIMI ARARSAN NE ARARSAN VAR TIPLERI BOZUK MODEL MODEL INSANLAR BIZ ESKIYADAN FARKININ OLMADIGINI DUSUNUYORUZ SEHIRIN EN ONEMLI BIR CADDESI VAR ODA YANLIS HATIRLAMIYORSAM KIRSATIK MI NEYDI TAM HATIRLAMIYORUM BIR O CADDE BIRAZ GUZEL ONUN HARICINDE BUTUN HERYER KOHNE VE TEHLIKELI GECE NORMAL BIR INSAN SOKAKTA BULAMAZSINIZ ALKOLIKLER VE NERDE NE YAPACAGI BELLI OLMAYAN INSANLAR DOLU ORDA TANISTIGIMIZ BIR TURK ARKADASIMIZI GASP ETMISLER VE 2000 DOLAR PARASINI ALMISLAR VE BIZ BUNU DUYUNCA URKMEYE VE KORKMAYA BASLADIK BIZ NEREYE GELDIK DIYE SORDUK VE IKIMIZDE BIRBIRIMIZE BAKTIK ANLASILDIKI DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR GECE ARENA CITY DIYE BIR GECE KULUBUNE GITTIK ICERIDE ORTA SEKIL KILIK KIYAFETI DUZGUN ERKEK VE KIZLAR VAR VE BAR BOLUMUNE GECIP ICKILERIMIZI ALIP TAKILMAYA BASLADIK GELEN BAKIYOR GIDEN BAKIYOR ALLAH DEDIK BU NE BIZ NEREYE GELDIK YASADIKLARIMIZ BIR AN UNUTUP NERDEYIZ DIYE KENDI KENDIMIZE SORMAYA BASLADIK MEKAN VE ICERDEKI ORTAM SUPER GECENIN ILERLEYEN SAATLERINDE 2 TANE HATUN YAPTIK RUSCAMIZ YOK DENECEK KADAR AZ IYI INGILIZCEMIZ VARDI KIZLARLA KONUSTUK EGLENDIK FALAN DERKEN GELEN HESAP 650 DOLAR NE MI ICTIK KISI BASI 3 TANE VOTKA REDBULL HESABA ITIRAZ FALAN OLACAK GIBI DEGIL NEYSE HESABI ODEDIK TURKIYENIN NERESINE GIDERSEN GIT BOYLE BIR HESAP SEKLI YOK ORDA 1 KAZIGI YEDIK VE IKINCI BOMBA KIZLARDAN PATLADI HATUNLARI BIZ OTELE GOTURMEYI DUSUNURKEN HATUNLAR BIZDEN SAATINE 250 DOLAR ISTIYOR KISI BASI BU NE ANASINI SATIM TURKIYEDE BILE BU KADAR DEGIL KI BURASI MEMLEKETLERI DAHA UCUZ OLMASI GEREKIRKEN BIZDEN SAATLIK 250 DOLAR ISTIYORLAR NEYSE 2 GUNUMUZ OLDUGU ICIN ALDIK 1 SAAT TAKILDIK AMA BU SEFER DAHA DIKKATLI OLMALIYIZ DIYE KENDI ARAMIZDA KONUSTUK VE GUNLER GECIYORDU GENE KIEVIN EN UNLU DISKOLARINDAN PATIPA DIYE BIR YER VAR BU DEFA ORAYA GITTIK AMA MEKANDA KIZDAN COK YABANCI VAR VE HERSEY ANLATILDIGI SOYLEDIGI GIBI OLMADIGININ FARKINA VARDIK HERSEY PARA ANLASILAN DEDIK DAHA ONCEDEN GITTIGIMIZ MEKANLARDAN TANISTIGIMIZ IKI KIZLA BASKA BIR DISKOYA GITTIK KIZLAR YIYORLAR ICIYORLAR SONRA BAY BAY YAPIYORLAR VE HATUNUN BIRI ARKADASIMIN TELEFONUNU CALDI POLISE SOYLEDIK AMA NAFILE POLISINDEN TUTUN HERKES RUSVET YIYOR VE HAKLIYKEN HAKSIZ OLDUK ULKE COK FAKIR GIBI GORUNUYOR AMA NELERIN DONDUGUNU BIZ BILE ANLAMADIK VE BU KIEV DENEN SATAFATLI SEHIRDEN CANIMIZ ZOR KURTARDIK 6 GECE KALDIK KISI BASI 3500 DOLAR PARAMIZ GITTI BEN 3500 DOLARLA TURKIYEDE KIM BILIR NELER YAPARDIM AMA GELDIK BIR DEFA CIKTIK YOLA TATILIMIZIN KOTU GECMESINI ISTEMIYORDUK AMA GELDIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK KIZLARI PARADAN VE DOLANDIRMAKTAN BASKA BISE BILMIYOR TARIHIDE BEN OYLE AHIM SAHIM BIR TARIH GORMEDIM UKRRAYNAYA GIDECEK ARKADASLAR AMAN AMAN UZAK DURULMASI GEREKEN TEK ULKE CAN GUVENLIGINIZ 0 HER AN HERSEYI YASAYABILIRSINIZ OLUMLE BURUN BURUNA MISALI BIZ CANIMIZI ZOR KURTARDIK BIRDAHAKI YAZIMA ODESSADA YASADIKLARIMIZ ANLATACAM
  • ARKADASLAR SELAM BEN VE ARKADASIM DUN UKRAYNA KIEV VE ODESSA DAN GELDIK 10 GUN KALDIK VE GITTIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK VE UKRAYNA YA GIDECEK ARKADASLARA SESLENIYORUM GITMEDEN ONCE BIR DUSUNUN DERIM NEDEN MI INSANLARIN AKLINA UKRAYNA KIEV ODESSA DENINCE NE CAGRISTIRIYOR ONU BILMIYORUM AMA BIZIM YASADIKLARIMIZN BAZILARI ISTANBULDAN THY ILE NE HAYALLERLE KURMUS OLDUGUM UKRAYNA KIEVE GITTIGIMIZDE HAVA ALANINDA BILE BUTUN HAYALLERIMIZ SUYA DUSMEYE BASLADI TURKIYENIN EN KOTU HAVA ALANI BU KADAR KOTU OLAMAZ TAKSIYE ATLADIK VE DAHA ONCE REZERVASYONUNU YAPTIRDIGIMIZ OTELE GELDIK EV KIRALAMAYI COK DUSUNDUK AMA HALI ILE PIYASADA BIRTON DOLANDIRICI INSAN COK OLDUGU ICIN EMLAK SIRKETLERINE GUVENMEDIK KI TURKIDEN DE BILMELISINIZ KI EMLAK CIYA ELINI VERDINIZMI KOLUNUZU ALAMAZSINIZ NEYSE UZATMADAN KONUYA GECELIM GELDIGIMIZIN ILK GUNU OTELDE DINLENDIK GECE BIR YERE CIKMADIK YOL BAYA YORMUSTU BIZI ERTESI GUZEL BIR GUN GECIRMEYI PLANLIYORDUK CUNKU UKRAKNA KIEV BIZLERE OYLE ANLATILIYORDU KI YOK KIZLAR SOYLE BOYLE TARIHI SOYLE SEHIR BOYLE GUZEL BIZDE SABAH KAHVALTISINI YAPTIK YOLA KOYULDUK HEM SEHRIN TARIHI YERLERINI GEZELIM SONRADA EGLENIRIZ DIYE DUSUNUYORSUK ONCE SEHIR DEMEYE 1000 SAHIT ISTER SEHIRDE KIMI ARARSAN NE ARARSAN VAR TIPLERI BOZUK MODEL MODEL INSANLAR BIZ ESKIYADAN FARKININ OLMADIGINI DUSUNUYORUZ SEHIRIN EN ONEMLI BIR CADDESI VAR ODA YANLIS HATIRLAMIYORSAM KIRSATIK MI NEYDI TAM HATIRLAMIYORUM BIR O CADDE BIRAZ GUZEL ONUN HARICINDE BUTUN HERYER KOHNE VE TEHLIKELI GECE NORMAL BIR INSAN SOKAKTA BULAMAZSINIZ ALKOLIKLER VE NERDE NE YAPACAGI BELLI OLMAYAN INSANLAR DOLU ORDA TANISTIGIMIZ BIR TURK ARKADASIMIZI GASP ETMISLER VE 2000 DOLAR PARASINI ALMISLAR VE BIZ BUNU DUYUNCA URKMEYE VE KORKMAYA BASLADIK BIZ NEREYE GELDIK DIYE SORDUK VE IKIMIZDE BIRBIRIMIZE BAKTIK ANLASILDIKI DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR GECE ARENA CITY DIYE BIR GECE KULUBUNE GITTIK ICERIDE ORTA SEKIL KILIK KIYAFETI DUZGUN ERKEK VE KIZLAR VAR VE BAR BOLUMUNE GECIP ICKILERIMIZI ALIP TAKILMAYA BASLADIK GELEN BAKIYOR GIDEN BAKIYOR ALLAH DEDIK BU NE BIZ NEREYE GELDIK YASADIKLARIMIZ BIR AN UNUTUP NERDEYIZ DIYE KENDI KENDIMIZE SORMAYA BASLADIK MEKAN VE ICERDEKI ORTAM SUPER GECENIN ILERLEYEN SAATLERINDE 2 TANE HATUN YAPTIK RUSCAMIZ YOK DENECEK KADAR AZ IYI INGILIZCEMIZ VARDI KIZLARLA KONUSTUK EGLENDIK FALAN DERKEN GELEN HESAP 650 DOLAR NE MI ICTIK KISI BASI 3 TANE VOTKA REDBULL HESABA ITIRAZ FALAN OLACAK GIBI DEGIL NEYSE HESABI ODEDIK TURKIYENIN NERESINE GIDERSEN GIT BOYLE BIR HESAP SEKLI YOK ORDA 1 KAZIGI YEDIK VE IKINCI BOMBA KIZLARDAN PATLADI HATUNLARI BIZ OTELE GOTURMEYI DUSUNURKEN HATUNLAR BIZDEN SAATINE 250 DOLAR ISTIYOR KISI BASI BU NE ANASINI SATIM TURKIYEDE BILE BU KADAR DEGIL KI BURASI MEMLEKETLERI DAHA UCUZ OLMASI GEREKIRKEN BIZDEN SAATLIK 250 DOLAR ISTIYORLAR NEYSE 2 GUNUMUZ OLDUGU ICIN ALDIK 1 SAAT TAKILDIK AMA BU SEFER DAHA DIKKATLI OLMALIYIZ DIYE KENDI ARAMIZDA KONUSTUK VE GUNLER GECIYORDU GENE KIEVIN EN UNLU DISKOLARINDAN PATIPA DIYE BIR YER VAR BU DEFA ORAYA GITTIK AMA MEKANDA KIZDAN COK YABANCI VAR VE HERSEY ANLATILDIGI SOYLEDIGI GIBI OLMADIGININ FARKINA VARDIK HERSEY PARA ANLASILAN DEDIK DAHA ONCEDEN GITTIGIMIZ MEKANLARDAN TANISTIGIMIZ IKI KIZLA BASKA BIR DISKOYA GITTIK KIZLAR YIYORLAR ICIYORLAR SONRA BAY BAY YAPIYORLAR VE HATUNUN BIRI ARKADASIMIN TELEFONUNU CALDI POLISE SOYLEDIK AMA NAFILE POLISINDEN TUTUN HERKES RUSVET YIYOR VE HAKLIYKEN HAKSIZ OLDUK ULKE COK FAKIR GIBI GORUNUYOR AMA NELERIN DONDUGUNU BIZ BILE ANLAMADIK VE BU KIEV DENEN SATAFATLI SEHIRDEN CANIMIZ ZOR KURTARDIK 6 GECE KALDIK KISI BASI 3500 DOLAR PARAMIZ GITTI BEN 3500 DOLARLA TURKIYEDE KIM BILIR NELER YAPARDIM AMA GELDIK BIR DEFA CIKTIK YOLA TATILIMIZIN KOTU GECMESINI ISTEMIYORDUK AMA GELDIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK KIZLARI PARADAN VE DOLANDIRMAKTAN BASKA BISE BILMIYOR TARIHIDE BEN OYLE AHIM SAHIM BIR TARIH GORMEDIM UKRRAYNAYA GIDECEK ARKADASLAR AMAN AMAN UZAK DURULMASI GEREKEN TEK ULKE CAN GUVENLIGINIZ 0 HER AN HERSEYI YASAYABILIRSINIZ OLUMLE BURUN BURUNA MISALI BIZ CANIMIZI ZOR KURTARDIK BIRDAHAKI YAZIMA ODESSADA YASADIKLARIMIZ ANLATACAM


    KESINLIKLE CANINIZI TEHLIKEYE ATMAYIN UKRAYNA HER YERI COK TEHLIKELI VE GASPCI CETELER TURK MAFYALARI GASPCILAR UKRAYNADA ORTAK CETELERLE BOYLE FORM LARDA BALLANDIRAK ANLATIP MILLETI ORALARA GOTURUP AMACLARI SOYMAK GASP ETMEKTEDIR SAKIN AMAN HA BASKA YERLERE GIDIN UKRAYNA RUSYA ASLA DENEMEYINIZ
  • ARKADASLAR SELAM BEN VE ARKADASIM DUN UKRAYNA KIEV VE ODESSA DAN GELDIK 10 GUN KALDIK VE GITTIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK VE UKRAYNA YA GIDECEK ARKADASLARA SESLENIYORUM GITMEDEN ONCE BIR DUSUNUN DERIM NEDEN MI INSANLARIN AKLINA UKRAYNA KIEV ODESSA DENINCE NE CAGRISTIRIYOR ONU BILMIYORUM AMA BIZIM YASADIKLARIMIZN BAZILARI ISTANBULDAN THY ILE NE HAYALLERLE KURMUS OLDUGUM UKRAYNA KIEVE GITTIGIMIZDE HAVA ALANINDA BILE BUTUN HAYALLERIMIZ SUYA DUSMEYE BASLADI TURKIYENIN EN KOTU HAVA ALANI BU KADAR KOTU OLAMAZ TAKSIYE ATLADIK VE DAHA ONCE REZERVASYONUNU YAPTIRDIGIMIZ OTELE GELDIK EV KIRALAMAYI COK DUSUNDUK AMA HALI ILE PIYASADA BIRTON DOLANDIRICI INSAN COK OLDUGU ICIN EMLAK SIRKETLERINE GUVENMEDIK KI TURKIDEN DE BILMELISINIZ KI EMLAK CIYA ELINI VERDINIZMI KOLUNUZU ALAMAZSINIZ NEYSE UZATMADAN KONUYA GECELIM GELDIGIMIZIN ILK GUNU OTELDE DINLENDIK GECE BIR YERE CIKMADIK YOL BAYA YORMUSTU BIZI ERTESI GUZEL BIR GUN GECIRMEYI PLANLIYORDUK CUNKU UKRAKNA KIEV BIZLERE OYLE ANLATILIYORDU KI YOK KIZLAR SOYLE BOYLE TARIHI SOYLE SEHIR BOYLE GUZEL BIZDE SABAH KAHVALTISINI YAPTIK YOLA KOYULDUK HEM SEHRIN TARIHI YERLERINI GEZELIM SONRADA EGLENIRIZ DIYE DUSUNUYORSUK ONCE SEHIR DEMEYE 1000 SAHIT ISTER SEHIRDE KIMI ARARSAN NE ARARSAN VAR TIPLERI BOZUK MODEL MODEL INSANLAR BIZ ESKIYADAN FARKININ OLMADIGINI DUSUNUYORUZ SEHIRIN EN ONEMLI BIR CADDESI VAR ODA YANLIS HATIRLAMIYORSAM KIRSATIK MI NEYDI TAM HATIRLAMIYORUM BIR O CADDE BIRAZ GUZEL ONUN HARICINDE BUTUN HERYER KOHNE VE TEHLIKELI GECE NORMAL BIR INSAN SOKAKTA BULAMAZSINIZ ALKOLIKLER VE NERDE NE YAPACAGI BELLI OLMAYAN INSANLAR DOLU ORDA TANISTIGIMIZ BIR TURK ARKADASIMIZI GASP ETMISLER VE 2000 DOLAR PARASINI ALMISLAR VE BIZ BUNU DUYUNCA URKMEYE VE KORKMAYA BASLADIK BIZ NEREYE GELDIK DIYE SORDUK VE IKIMIZDE BIRBIRIMIZE BAKTIK ANLASILDIKI DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR GECE ARENA CITY DIYE BIR GECE KULUBUNE GITTIK ICERIDE ORTA SEKIL KILIK KIYAFETI DUZGUN ERKEK VE KIZLAR VAR VE BAR BOLUMUNE GECIP ICKILERIMIZI ALIP TAKILMAYA BASLADIK GELEN BAKIYOR GIDEN BAKIYOR ALLAH DEDIK BU NE BIZ NEREYE GELDIK YASADIKLARIMIZ BIR AN UNUTUP NERDEYIZ DIYE KENDI KENDIMIZE SORMAYA BASLADIK MEKAN VE ICERDEKI ORTAM SUPER GECENIN ILERLEYEN SAATLERINDE 2 TANE HATUN YAPTIK RUSCAMIZ YOK DENECEK KADAR AZ IYI INGILIZCEMIZ VARDI KIZLARLA KONUSTUK EGLENDIK FALAN DERKEN GELEN HESAP 650 DOLAR NE MI ICTIK KISI BASI 3 TANE VOTKA REDBULL HESABA ITIRAZ FALAN OLACAK GIBI DEGIL NEYSE HESABI ODEDIK TURKIYENIN NERESINE GIDERSEN GIT BOYLE BIR HESAP SEKLI YOK ORDA 1 KAZIGI YEDIK VE IKINCI BOMBA KIZLARDAN PATLADI HATUNLARI BIZ OTELE GOTURMEYI DUSUNURKEN HATUNLAR BIZDEN SAATINE 250 DOLAR ISTIYOR KISI BASI BU NE ANASINI SATIM TURKIYEDE BILE BU KADAR DEGIL KI BURASI MEMLEKETLERI DAHA UCUZ OLMASI GEREKIRKEN BIZDEN SAATLIK 250 DOLAR ISTIYORLAR NEYSE 2 GUNUMUZ OLDUGU ICIN ALDIK 1 SAAT TAKILDIK AMA BU SEFER DAHA DIKKATLI OLMALIYIZ DIYE KENDI ARAMIZDA KONUSTUK VE GUNLER GECIYORDU GENE KIEVIN EN UNLU DISKOLARINDAN PATIPA DIYE BIR YER VAR BU DEFA ORAYA GITTIK AMA MEKANDA KIZDAN COK YABANCI VAR VE HERSEY ANLATILDIGI SOYLEDIGI GIBI OLMADIGININ FARKINA VARDIK HERSEY PARA ANLASILAN DEDIK DAHA ONCEDEN GITTIGIMIZ MEKANLARDAN TANISTIGIMIZ IKI KIZLA BASKA BIR DISKOYA GITTIK KIZLAR YIYORLAR ICIYORLAR SONRA BAY BAY YAPIYORLAR VE HATUNUN BIRI ARKADASIMIN TELEFONUNU CALDI POLISE SOYLEDIK AMA NAFILE POLISINDEN TUTUN HERKES RUSVET YIYOR VE HAKLIYKEN HAKSIZ OLDUK ULKE COK FAKIR GIBI GORUNUYOR AMA NELERIN DONDUGUNU BIZ BILE ANLAMADIK VE BU KIEV DENEN SATAFATLI SEHIRDEN CANIMIZ ZOR KURTARDIK 6 GECE KALDIK KISI BASI 3500 DOLAR PARAMIZ GITTI BEN 3500 DOLARLA TURKIYEDE KIM BILIR NELER YAPARDIM AMA GELDIK BIR DEFA CIKTIK YOLA TATILIMIZIN KOTU GECMESINI ISTEMIYORDUK AMA GELDIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK KIZLARI PARADAN VE DOLANDIRMAKTAN BASKA BISE BILMIYOR TARIHIDE BEN OYLE AHIM SAHIM BIR TARIH GORMEDIM UKRRAYNAYA GIDECEK ARKADASLAR AMAN AMAN UZAK DURULMASI GEREKEN TEK ULKE CAN GUVENLIGINIZ 0 HER AN HERSEYI YASAYABILIRSINIZ OLUMLE BURUN BURUNA MISALI BIZ CANIMIZI ZOR KURTARDIK BIRDAHAKI YAZIMA ODESSADA YASADIKLARIMIZ ANLATACAM


    KESINLIKLE CANINIZI TEHLIKEYE ATMAYIN UKRAYNA HER YERI COK TEHLIKELI VE GASPCI CETELER TURK MAFYALARI GASPCILAR UKRAYNADA ORTAK CETELERLE BOYLE FORM LARDA BALLANDIRAK ANLATIP MILLETI ORALARA GOTURUP AMACLARI SOYMAK GASP ETMEKTEDIR SAKIN AMAN HA BASKA YERLERE GIDIN UKRAYNA RUSYA ASLA DENEMEYINIZ
  • ARKADASLAR SELAM BEN VE ARKADASIM DUN UKRAYNA KIEV VE ODESSA DAN GELDIK 10 GUN KALDIK VE GITTIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK VE UKRAYNA YA GIDECEK ARKADASLARA SESLENIYORUM GITMEDEN ONCE BIR DUSUNUN DERIM NEDEN MI INSANLARIN AKLINA UKRAYNA KIEV ODESSA DENINCE NE CAGRISTIRIYOR ONU BILMIYORUM AMA BIZIM YASADIKLARIMIZN BAZILARI ISTANBULDAN THY ILE NE HAYALLERLE KURMUS OLDUGUM UKRAYNA KIEVE GITTIGIMIZDE HAVA ALANINDA BILE BUTUN HAYALLERIMIZ SUYA DUSMEYE BASLADI TURKIYENIN EN KOTU HAVA ALANI BU KADAR KOTU OLAMAZ TAKSIYE ATLADIK VE DAHA ONCE REZERVASYONUNU YAPTIRDIGIMIZ OTELE GELDIK EV KIRALAMAYI COK DUSUNDUK AMA HALI ILE PIYASADA BIRTON DOLANDIRICI INSAN COK OLDUGU ICIN EMLAK SIRKETLERINE GUVENMEDIK KI TURKIDEN DE BILMELISINIZ KI EMLAK CIYA ELINI VERDINIZMI KOLUNUZU ALAMAZSINIZ NEYSE UZATMADAN KONUYA GECELIM GELDIGIMIZIN ILK GUNU OTELDE DINLENDIK GECE BIR YERE CIKMADIK YOL BAYA YORMUSTU BIZI ERTESI GUZEL BIR GUN GECIRMEYI PLANLIYORDUK CUNKU UKRAKNA KIEV BIZLERE OYLE ANLATILIYORDU KI YOK KIZLAR SOYLE BOYLE TARIHI SOYLE SEHIR BOYLE GUZEL BIZDE SABAH KAHVALTISINI YAPTIK YOLA KOYULDUK HEM SEHRIN TARIHI YERLERINI GEZELIM SONRADA EGLENIRIZ DIYE DUSUNUYORSUK ONCE SEHIR DEMEYE 1000 SAHIT ISTER SEHIRDE KIMI ARARSAN NE ARARSAN VAR TIPLERI BOZUK MODEL MODEL INSANLAR BIZ ESKIYADAN FARKININ OLMADIGINI DUSUNUYORUZ SEHIRIN EN ONEMLI BIR CADDESI VAR ODA YANLIS HATIRLAMIYORSAM KIRSATIK MI NEYDI TAM HATIRLAMIYORUM BIR O CADDE BIRAZ GUZEL ONUN HARICINDE BUTUN HERYER KOHNE VE TEHLIKELI GECE NORMAL BIR INSAN SOKAKTA BULAMAZSINIZ ALKOLIKLER VE NERDE NE YAPACAGI BELLI OLMAYAN INSANLAR DOLU ORDA TANISTIGIMIZ BIR TURK ARKADASIMIZI GASP ETMISLER VE 2000 DOLAR PARASINI ALMISLAR VE BIZ BUNU DUYUNCA URKMEYE VE KORKMAYA BASLADIK BIZ NEREYE GELDIK DIYE SORDUK VE IKIMIZDE BIRBIRIMIZE BAKTIK ANLASILDIKI DIKKATLI OLMAK GEREKIYOR GECE ARENA CITY DIYE BIR GECE KULUBUNE GITTIK ICERIDE ORTA SEKIL KILIK KIYAFETI DUZGUN ERKEK VE KIZLAR VAR VE BAR BOLUMUNE GECIP ICKILERIMIZI ALIP TAKILMAYA BASLADIK GELEN BAKIYOR GIDEN BAKIYOR ALLAH DEDIK BU NE BIZ NEREYE GELDIK YASADIKLARIMIZ BIR AN UNUTUP NERDEYIZ DIYE KENDI KENDIMIZE SORMAYA BASLADIK MEKAN VE ICERDEKI ORTAM SUPER GECENIN ILERLEYEN SAATLERINDE 2 TANE HATUN YAPTIK RUSCAMIZ YOK DENECEK KADAR AZ IYI INGILIZCEMIZ VARDI KIZLARLA KONUSTUK EGLENDIK FALAN DERKEN GELEN HESAP 650 DOLAR NE MI ICTIK KISI BASI 3 TANE VOTKA REDBULL HESABA ITIRAZ FALAN OLACAK GIBI DEGIL NEYSE HESABI ODEDIK TURKIYENIN NERESINE GIDERSEN GIT BOYLE BIR HESAP SEKLI YOK ORDA 1 KAZIGI YEDIK VE IKINCI BOMBA KIZLARDAN PATLADI HATUNLARI BIZ OTELE GOTURMEYI DUSUNURKEN HATUNLAR BIZDEN SAATINE 250 DOLAR ISTIYOR KISI BASI BU NE ANASINI SATIM TURKIYEDE BILE BU KADAR DEGIL KI BURASI MEMLEKETLERI DAHA UCUZ OLMASI GEREKIRKEN BIZDEN SAATLIK 250 DOLAR ISTIYORLAR NEYSE 2 GUNUMUZ OLDUGU ICIN ALDIK 1 SAAT TAKILDIK AMA BU SEFER DAHA DIKKATLI OLMALIYIZ DIYE KENDI ARAMIZDA KONUSTUK VE GUNLER GECIYORDU GENE KIEVIN EN UNLU DISKOLARINDAN PATIPA DIYE BIR YER VAR BU DEFA ORAYA GITTIK AMA MEKANDA KIZDAN COK YABANCI VAR VE HERSEY ANLATILDIGI SOYLEDIGI GIBI OLMADIGININ FARKINA VARDIK HERSEY PARA ANLASILAN DEDIK DAHA ONCEDEN GITTIGIMIZ MEKANLARDAN TANISTIGIMIZ IKI KIZLA BASKA BIR DISKOYA GITTIK KIZLAR YIYORLAR ICIYORLAR SONRA BAY BAY YAPIYORLAR VE HATUNUN BIRI ARKADASIMIN TELEFONUNU CALDI POLISE SOYLEDIK AMA NAFILE POLISINDEN TUTUN HERKES RUSVET YIYOR VE HAKLIYKEN HAKSIZ OLDUK ULKE COK FAKIR GIBI GORUNUYOR AMA NELERIN DONDUGUNU BIZ BILE ANLAMADIK VE BU KIEV DENEN SATAFATLI SEHIRDEN CANIMIZ ZOR KURTARDIK 6 GECE KALDIK KISI BASI 3500 DOLAR PARAMIZ GITTI BEN 3500 DOLARLA TURKIYEDE KIM BILIR NELER YAPARDIM AMA GELDIK BIR DEFA CIKTIK YOLA TATILIMIZIN KOTU GECMESINI ISTEMIYORDUK AMA GELDIGIMIZE GIDECEGIMIZE BIN PISMAN OLDUK KIZLARI PARADAN VE DOLANDIRMAKTAN BASKA BISE BILMIYOR TARIHIDE BEN OYLE AHIM SAHIM BIR TARIH GORMEDIM UKRRAYNAYA GIDECEK ARKADASLAR AMAN AMAN UZAK DURULMASI GEREKEN TEK ULKE CAN GUVENLIGINIZ 0 HER AN HERSEYI YASAYABILIRSINIZ OLUMLE BURUN BURUNA MISALI BIZ CANIMIZI ZOR KURTARDIK BIRDAHAKI YAZIMA ODESSADA YASADIKLARIMIZ ANLATACAM


    KESINLIKLE CANINIZI TEHLIKEYE ATMAYIN UKRAYNA HER YERI COK TEHLIKELI VE GASPCI CETELER TURK MAFYALARI GASPCILAR UKRAYNADA ORTAK CETELERLE BOYLE FORM LARDA BALLANDIRAK ANLATIP MILLETI ORALARA GOTURUP AMACLARI SOYMAK GASP ETMEKTEDIR SAKIN AMAN HA BASKA YERLERE GIDIN UKRAYNA RUSYA ASLA DENEMEYINIZ
  • Kiev veya Odessa iyidir.
    Kiev'de ev kiralamak icin lx.ua bu siteden online rezervasyon yapip sahibinden daire kiralar, havalanindan
    eve transfer talebinde bulunursan otellere nazaran cok daha ekonomik fiyata konaklarsin. biz 3 arkadas kievde 100dolardan daire tuttuk kisi basi 30 dolar.
    30 dolar da transfer ucreti aldi ev sahibi. bir hafta 700+30+30 760 dolara konaklama ve geri donus transferi olmak uzre konakladik.
    daire Kreschatik caddesine yakindi Baseynaya caddesinde. geceleri dlux , Arena ve Avalon gece klublerine takildik.
    Dlux her ne kadar pahali ise de giden herkese dluxu oneririm, cok dolu dolu idi)) Yemek icin firdays cafe yada ilpatia italyan restoraninda yemek yedik biraz pahali olmasina
    karsin idare etcez. 3 kisi bir ogun yemek 100$ civarina geliyor yani.(810 ukrayna grv)

    Ayrica Ukraynalilar gercekten sempatik insanlar, kizlar gercekten guzel ve nazik.
    Bazi turkler hernekadar turklerin imajini bozmus ise de ;-( gayet centilmen bir sekilde
    arkadasliklar kurup eglendik. giden herkese onerim, lutfen Turk imajini bozmadan insanlarla iletisim kurun.
    Klublerde cok turk gorduk maalesef selam vermeden kizlara 100dolar teklif eden. utanilasi bir durumdu bizim
    icin. unutmayinizki herkes or...o degil...
  • KIEVE GELECEK VARMI ARALIK BASINDA GIDICEM GIDECEK VARSA BANA MAIL ATSIN can06_35@hotmail.com
  • aman dikkat edin sizinde basiniza bu gelmesin :)

    http://videogaleri.gazetevatan.com/18667_9_Turk-vatandasina-sex-dayagi.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: protar50

    aman dikkat edin sizinde basiniza bu gelmesin :)

    http://videogaleri.gazetevatan.com/18667_9_Turk-vatandasina-sex-dayagi.html

    oha bu gerçek mi ya?
    Adamların yaptığı iğrenç bir şey yalnız..
    Ne devletin umrunda ne de haliyle polislerin umrunda kadın piyasası..

    Bunlarda yetmiyoruş gibi üç kişi adamın üstüne cullanıyolar aşağılamalarıda cabası..
    Sen once kendi kızlarına sahip çık ondan sonra ramboluk tasla..

    Valla adama acıdım, psikolojik tedavi filan almalı bir müddet..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rom11

    quote:

    Orijinalden alıntı: protar50

    aman dikkat edin sizinde basiniza bu gelmesin :)

    http://videogaleri.gazetevatan.com/18667_9_Turk-vatandasina-sex-dayagi.html

    oha bu gerçek mi ya?
    Adamların yaptığı iğrenç bir şey yalnız..
    Ne devletin umrunda ne de haliyle polislerin umrunda kadın piyasası..

    Bunlarda yetmiyoruş gibi üç kişi adamın üstüne cullanıyolar aşağılamalarıda cabası..
    Sen once kendi kızlarına sahip çık ondan sonra ramboluk tasla..

    Valla adama acıdım, psikolojik tedavi filan almalı bir müddet..



    Bende bu is icin yurtdisina gidenleri anlamiyorum.Ayni sey kendi ulkesindede var.
    Videoya gelince gercekmi degilmi bilmiyorum ama gulsemmi uzulsemmi anlamadim :D ama guldum sonunda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: protar50

    quote:

    Orijinalden alıntı: rom11

    quote:

    Orijinalden alıntı: protar50

    aman dikkat edin sizinde basiniza bu gelmesin :)

    http://videogaleri.gazetevatan.com/18667_9_Turk-vatandasina-sex-dayagi.html

    oha bu gerçek mi ya?
    Adamların yaptığı iğrenç bir şey yalnız..
    Ne devletin umrunda ne de haliyle polislerin umrunda kadın piyasası..

    Bunlarda yetmiyoruş gibi üç kişi adamın üstüne cullanıyolar aşağılamalarıda cabası..
    Sen once kendi kızlarına sahip çık ondan sonra ramboluk tasla..

    Valla adama acıdım, psikolojik tedavi filan almalı bir müddet..



    Bende bu is icin yurtdisina gidenleri anlamiyorum.Ayni sey kendi ulkesindede var.
    Videoya gelince gercekmi degilmi bilmiyorum ama gulsemmi uzulsemmi anlamadim :D ama guldum sonunda

    o başka bir boyut, sırf sex için giden vardır illaki bizim türk milleti bi garip zaten..

    Belki buraya kadar gelmişken bi şey ettirelim şunlarla, memlekette biraz havamız olsun gibisinden.

    Buarada videonun biraz mizansen geldi bana bi türk erkeği bu kadar koaly teslim ve süt dokmuş kedi gibi görünmez.
    Ayrıca shit demez bi kere..

    Bir erkek için çok kotu bir olay psikolojik olarak düşünsene her ilişki öncesi bu korku-saplantı oluşur..
    İnsanda ne heyecan kalır ne istek..

    Bu arada ülke kanunları ve çoğu erkekleri bile duyarsız kalıyodur bence bu duruma.
    Belki bizim barzoları bir korkutsalar yeter dicem ama sanmıyorum ki iplesinler bu videoyu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rom11

    o başka bir boyut, sırf sex için giden vardır illaki bizim türk milleti bi garip zaten..

    Belki buraya kadar gelmişken bi şey ettirelim şunlarla, memlekette biraz havamız olsun gibisinden.

    Buarada videonun biraz mizansen geldi bana bi türk erkeği bu kadar koaly teslim ve süt dokmuş kedi gibi görünmez.
    Ayrıca shit demez bi kere..

    Bir erkek için çok kotu bir olay psikolojik olarak düşünsene her ilişki öncesi bu korku-saplantı oluşur..
    İnsanda ne heyecan kalır ne istek..

    Bu arada ülke kanunları ve çoğu erkekleri bile duyarsız kalıyodur bence bu duruma.
    Belki bizim barzoları bir korkutsalar yeter dicem ama sanmıyorum ki iplesinler bu videoyu..

    3 adam ustune saldiriyosa teslim olur kolayca.
    Komik video ama ya :D
  • Ukrayna'ya giden arkadaslar kendilerini afedersiniz g. eve gidiyormus gibi havalara sariyolar, orada olur olmaz densizlikler yapip orda yerlesik yasayan tum Turkler icin negatif goruntu olusturuyor. Turkuz diye ovunuruz, Disardan bakinca Turkmusun diyip sirtini donuyor insan, tek nedeni de bu a.salakliktan kaynaklanmakta.
    Oyuzden yurtdisina cikan serefli Turk kardeslerim, Ukrayna, Rusya harbiden g. ev degil. O moddan kendinizi cikartin. Orda 100 lerce Turk var yasayan ve sizin uckur sevdaniza sizin
    yaptiginiz bu densiz hareketler herkesi ayni sizin sinifiniza getiriyor. Turkiye de abisi dover die kiza mektup yazanlar burda barda 100$ gosteriyor kizlara, selam alamaz ise,
    cok utaniLASI BIR DURUM...

    Neyse diger bir taraftan da Ukrayna ya is veya seyahat amacli giden duzgun arkadaslar Ukrayna da konaklamak icin en ekonomik konaklama secenegi bildiginiz gibi apartman dairesi kiralamak kisa sureligine, lx.ua Boyle bir site var, Ukrayna da konaklama, daireler emlakci olmaksiniz sahibinden kiralik, ekonomik daire kiralamak isteyenler komisyon odemeden
    burdan faydalanabilirler, Rusca ingilizce hic yabanci diliniz yoksa o zaman tabi isiniz sansa kalmis Turkce bilen bir Ukraynali 1000de 1 cikar). Herkese iyi gezmeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat459 -- 4 Aralık 2012; 10:25:37 >
  • arkadaşlar ukrayna odessa da 4 yıldır yaşıyorum. yazılım mühendisliği 3. sınıfım. buraya gelmek isteyenlere rusça tercümanlık rehberlik vs sağlayabilirim. buraya yazılanların çoğunu okudum acemilikten kaynaklanan bir sürü kötü hikaye.. ukraynanın hiçbir diskosunda 2-3 bardak içkiye 650 dolar hesap gelmez :D çok güzel mekanlarda donatılmış bir masanın hesabı (odessa da) 300 400 doları geçmez (4-5 kişilik) tabiki gideceğiniz yeri bilmeniz lazım. dil bilmeyenler ve acemiler için burada polis dahil yolma peşinde. havaalanından merkeze 50 dolar taksi parası veren de var 5 dolar veren de var :D buraya gelecekler için tavsiyem öğrenci bir rehber tutmanız. kendi başınıza gezdiğinizde illa ki biyerlerden yoluyorlar sizi
  • Biz kiev ukrayna ailesi olarak sizlerin ukrayna kiev’e yapacağınız kısa süreli iş seyahatlerinizde ve görüşmelerinizde ve turistik gezilerinizde biz sizlerleyiz. Bizler sizler için neler yapabiliriz? Kiev borispol hava alanından kendi özel araçlarımız ile bizler eşliğinde hava alanı transferi, kiev merkezde bütçenize uygun süper lüx daireler ve rehberlik alanları ile sizlerleyiz.
    Dairelerimizin hepsi mobilyalı ve bütün ev eşyaları mevcuttur. Tamamen sizlerin isteğine göre dizayn edilmiştir. Kiev merkezdeki evlerimizin güvenlik sistemi en üst derecede olmakla beraber kievde kalacağınız süre içerisinde hiç bir şekilde güvenlik sıkıntısı yaşamıyacaksınız. Kiev merkezdeki dairelerimizin civarlarında kievin en güzel parkları, müzeleri, sergi sarayları, restorantlar, cafeler, clubler, alışveriş merkezleri, bankalar ve daha sayamadığımız bütün her yere yürüme mesafesindedir.
    Kievde daire kiralamak kievdeki otellere göre fiyat olarak %50 daha uygundur. Ayrıca sizlerin evinizdeki rahatlığı, sıcaklığı, konforu ve huzurunuzun eksikliğini hissetmemeniz için en ince ayrıntısına kadar düşünülüp bütün zevklere hitap edecek şekilde dairelerimiz dizayn edilmiştir. Bütün dairelerimizde açıklamalı detaylar ve dairenin bütün fotoğrafları sitemizde mevcuttur. Kiev merkezdeki bütün dairelerimizin fotoğrafları bire bir olup hepsinin %100 olduğunu garanti ediyoruz.
    Kiev merkezde kiralamış olduğunuz dairelerimize sizlerin isteğine göre 4 veya 5 günde bir temizlikçi gelir ve hiç bir şekilde temizlik sıkıntısı yaşamıyacaksınız. Dairelerimizin hepsinde 24 saat sıcak su, merkezi ısınma sistemi ve kombi mevcuttur.
    Kievde günlük daire kiralamak çok kolay olup sadece yapmanız gereken web sitemizde beğenmiş olduğunuz dairenin ip numarasını menejerlerimize bidirmeniz yeterli. Bizler sizin belirtmiş olduğunuz tarihlerde dairemizin dolu veya boş olduğunu kontrol edip en kısa sürede size bilgi veriyoruz. Sizin belirtmiş olduğunuz tarihlerde daire dolu olduğu takdirde size ikinci bir alternatif daire sunuyoruz. Beğenmiş olduğunuz daire rezervasyonunun aktif hale gelmesi için ilk günün ödemesini lütfen yapınız. Ayrıca rezervasyon için hiç bir şekilde ekstra ücret ödemiyorsunuz.
    Saygılarımızla herkese iyi tatiller kiev ukrayna ailesi.

    Samet TERLEMEZ
    www.ukrkievaparts.com
    +90 (546) 696-66-66
  • Rus ulkelerini hic sevmen ingilizcee bilen yok.coluga cocuga almanca yabanci dili ogrstiyorlar okulda. İşleri güçleri eğlence baska bi numara yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arakdaşlar... yazılanların bir kısmını okudum... konu sex turizmi genelde.. bizim insanımız değişmez.. slavlar türklere vermek için gelmediler bu dünyaya... bizimkiler ise öyle düşünüyor.. allah bu yüzden yaratmış slavları diyor. işte bu yüzden de güzel sopa yiyorlar..

    benim soruma gelirsek.. yaklaşık 9 aydır tanıdığım biri var.. türkiyeye gelmişti, geçirdiğim kaza yüzünden göremedim.. şiimdi ben ukraynaya gitmeyi düşünüyorum.. asıl sorun havaalanı.. pasaprt kontrolünde polisler bir sorun çıkarırmı?? cumartesi gidip pazar döncem.. ne işin var burda 2 gün diye sıkıntı çıkarırlar mı?? tek derdim o... havaalanından sorunsuz çıkmak yeter bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areyz -- 3 Şubat 2013; 13:19:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.