B

Teğmen
29 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam herkese .arastiranlar bilir en uygun tessiz yukseklisans sakarya uni.de .4.500 lira toplami.baska ozel uni de var ama sakarya daha iyi hic olmazzsa devlet unisi.yuksek lisans yapmak istiyenler burda toplanalim.bilgili arkadaslardan fikirlerini istiyorum nasil biyer burasi hocalar kasiyor mu.baska maliyetlerde var mi
selam ikinci el bi iphone3g 8gb aldım genpa garantili yaklasım on ay daha garnatisi var fakat kullandıktan sonra anladım ki şebekesi diğer telefonlara göre bir iki diş eksik çekiyor yani iki diş çeken başka telefonların yanında benim iphoneda servis yok yazısı çıkıyor.
30 liralik emekter motorolada vodafon hattı takılı yeni iphonumdada ama iki diş eksik çekiyor 3 g kapalı ikiside.telefonun ekranında iki ölü piksel vardı onu bahane edip teknik servise verdim diğer sorunu zayıf şebeke ve tikresim motornunun sesli çalışması sorunlarından bahsetmedim ki darbe görmüş deyip kullanıcı hatası olarak bana dönmesinler diye çünkü
çoğu forumda piksel arızasından direk yenisi veriyorlar diyorlardı ama mallesef benim ekranı değiştirip geri verdiler.şimdi tekrar şebeke sorunu için vereceğim ama ben sıfır olarak geri almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim.yenisini alan arkadaşınların yorumlarını bekliyorum....
2001 model orjinal fransız clio sahibiyim 93 binde benzinli
2007 model grande punto buldum 50 binde 1,3 dizel multijet sadece arka tampon kısmı boyalı active modeli

benim arabam 13,50 lira grande punto 21.00 binlira istiyor.simdi soru şu ben aracımı satıp grande punto almalımıyım yoksa benim araca tüp takıp yola devam mi etmeliyim.

benim aracım clio rxt 1,4 16v özellikleri: -------------------------------------- grande pundo özellikleri:
1-aracta otomatik sunroof var orjinal havası bi başka oluyor:) --------------- 1-sunroof yok
2-orjinla çelik jant -------------------------------------------------------------- 2-malesef yok
3-sis farı var--------------------------------------------------------------------------3-malesef yok
4-1,4 motor 16 valf ve 98 beygir benzinli motor----------------------------------4-1,3 multijet dizle 75 beygir motor
5-orjianl fransız ----------------------------------------------------------------------5-yerli üretim
6-iki hava yastığı---------------------------------------------------------------------6-iki hava yastığı
7-arka camlar otomatik değil--------------------------------------------------------7-arka camlar otomatik değil
8-yol bilgisayarı----------------------------------------------------------------------8-yol bilgisayrı var
9-elektirk li yan aynalar-------------------------------------------------------------9-elektirkli yan aynalar
10-malesef 100/9-10 litre benzin harcıyor(380-430 kurus)---------------------10-100/6-3-7 litre mazot harcıyor(220-250 kuruş)
11-araç değeri 13,500 lira 2001 model--------------------------------------------11-araç değiri 21.000 lira 2007 model

siz olsaydınız clioyu satar bu şartlar altında üzerine 7,500 lira verip prande puntoyu alırmıydınız
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 237
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 5.028 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.