Şimdi Ara

ui mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ui mod kullanan var mı. kullanıyorsa hangi versiyonu kullanıyor bir sitede o kadar çok var ki anlamadım birşey mesala 1.72 yi indrdim, en sonuncusu, onun resimleri yok. ama 1.1 resimlerine baktım daha sade ve güzel duruyor. ama version olarak eski biraz kafam karıştı. bide nasıl yükleneceği konusunda yardım ederseniz sevinirim.

http://aoc.curse.com/downloads/details/12705/#screenshots bu sitede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 6 Ağustos 2008; 10:45:04 >

• Update ler tamamlanana kadar onları kullanmamanı tavsiye ederim cunku her update de onlar biraz biraz sapıtacaktır,hele ki gündemde bol bol UI update söz konusu olduğu için updatelerin yawaşlamasını beklemelisin yoksa sorun oluşur taa oyunu baştan yüklemeye kadar gider problem...bu benm kendi kişisel fikrim tabiki
  • hımm evet bekleyim o zaman. ama aoc de bence patch bitmez:))
  • Mirage iyidir. Updatelerle beraber yeni versiyonları da çıkıyor. Ben daha ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Oyuna başladığımdan bu yana kullanıyorum.
  • Nedir bu UI mod, ne işe yarar? Bana ne gibi bir fayda sağlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

Nedir bu UI mod, ne işe yarar? Bana ne gibi bir fayda sağlar?

Graphic interface'i değiştiriyor biraz, makyajlıyor. Ama benim kullanma sebebim iki tane skill bar'ı üstüste koymak zorunda olmam. Hybrid oynadığım için bütün skiller tek bar'a sığmıyor. Soldaki bar da maus erişimi açısından kullanışsız. İlginç secreen shotlar başlığında oyun içi verdiğim görüntülerde görebilirsiniz mirage ui yi.
  • hangi version u kullanıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grand Theft Auto: Beta Rehberi
    14 yıl önce açıldı
    Recovery Mod'a Giremiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisbeydag

hangi version u kullanıyorsun.

Numarasını hatırlamıyorum ama sitedeki son versiyon. Yamalardan sonra yeni versiyonu indiriyorum hemen.
  • Ben 17" ekranda oynadığım için bi de mod kurarsam ekranın yarısı skill bar ile dolar. O yüzden ben normal şekilde oynamaya devam etsem daha iyi. Bilgilendirme için saol.
  • quote:

Ben 17" ekranda oynadığım için bi de mod kurarsam ekranın yarısı skill bar ile dolar. O yüzden ben normal şekilde oynamaya devam etsem daha iyi. Bilgilendirme için saol.

Bu durumu da düşünmüşler. Skill bar'ı daha ince, küçük versiyonuyla çiftli yada üçlü kullanabilirsiniz.
  • Delerium UI sini tavsiye ederim gorunus olarak harika hayran kalirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

Ben 17" ekranda oynadığım için bi de mod kurarsam ekranın yarısı skill bar ile dolar. O yüzden ben normal şekilde oynamaya devam etsem daha iyi. Bilgilendirme için saol.

Bu durumu da düşünmüşler. Skill bar'ı daha ince, küçük versiyonuyla çiftli yada üçlü kullanabilirsiniz.

İndirdim de direk kopyala yapıştır mı yapacağız bunu?
  • bunları kafamıza göre ayarlayabiliyormuyuz. fotolara baktım mesala 4 sidebar yada 3 sidebar diyor ama versionu yazmıyor. benimde aklıma şu geldi. en son versionu indirecez sonra sidebarları istediğimiz gibi ayarlayacaz 4 tane yada 3 tane diye. doğrumudur. delerium un en v0.90 versionu var. bunu nasıl yükleyeceğimizii yazarsanız sevinirim çok fazla dosya var içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemox -- 6 Ağustos 2008; 17:37:12 >
  • Addonun içindeki readme dosyasında bütün açıklamalar mevcut.

B]Mirage UI Installation:[/B]

1. Exit the game.

2. Find the folder named "Customized" found under ..\Age of Conan\cd_image\Gui\Customized\ once there delete only the contents found inside of the Customized folder. Do NOT delete any other folders otherwise you may have to deal with a 911MB download! This is done in order to prevent potential conflicts with other user modified content and compiled xml files (*.bxml)

3. Extract all the files from the Mirage UI Zip file to your root folder for the game, for example "C:\Program Files\Funcom\Age of Conan\", make sure to use the folder names options with winzip to create the necessary folder paths when you extract the files. Again, extract all the files in the zip file to your main Age of Conan game folder and do not worry about getting prompted to overwrite files in the DEFAULT directory these are custom Mirage UI graphic files and they do not overwrite any base game files (hence they're named mui_*.tga)

To install the other variations of the mod (Small, Small-2Bars, Normal-2Bars, Normal-4Bars) skip to step #6

4. Launch the game

5. Enjoy!

[B]Mirage UI variations Installation:[/B]
    6. Find the folder named "Customized" found in ..\Age of Conan\cd_image\Gui\Customized\ and delete this folder. Use caution here and only delete the folder named "Customized" nothing else!.

7. Find the appropriate folder named accordingly to the variation of the Mirage UI you want to use :
    [I]**NOTE: The default variation is Normal-3-Bars and does not require any folders to be renamed to be used.**[/I]
    [LIST]
  • [B]"MUI_SMALL_3BARS_Rename_this_to_Customized"[/B] found in ..\Age of Conan\cd_image\Gui\ this is the small 2/3 scale variation with 3 shortcut bars total.
  • [B]"MUI_SMALL_2BARS_Rename_this_to_Customized"[/B] found in ..\Age of Conan\cd_image\Gui\ this is the small 2/3 scale variation with 2 shortcut bars total.
  • [B]"MUI_SMALL_4BARS_Rename_this_to_Customized"[/B] found in ..\Age of Conan\cd_image\Gui\ this is the small 2/3 scale variation with 4 shortcut bars total.
  • [B]"MUI_NORMAL_2BARS_Rename_this_to_Customized"[/B] found in ..\Age of Conan\cd_image\Gui\ this is the normal scale variation with 3 shortcut bars total.
  • [B]"MUI_NORMAL_4BARS_Rename_this_to_Customized"[/B] found in ..\Age of Conan\cd_image\Gui\ this is the normal scale variation with 4 shortcut bars total.
    [/LIST]

8. Rename the folder for the variation you want to use to [B]"Customized"[/B] so you will end up with the following folder path: ..\Age of Conan\cd_image\Gui\Customized\

9. Launch the game and enjoy!

• Saol, yaptım bakalım inşallah olmuştur.
  • ben gerçekten hala nasıl yapıldığını anlamadım. dosyaları değiştirecez ama içinde bir sürü dosya var hangisini neyle. 4 bars 2 bars yazan klasöler var. ingilizcem de iyi değil. rica etsem nasıl olduğunu yazabilirmisiniz.
  • size tavsiyem bu moddur
    DevlaUI

MirageUI üzerine kurulmuş fakat içinde bir çok başa ui bulunduran toplama bir addon,içinde;

MirageUI by LedMirage

Emo by Devla - makes emote-ing easy in Age of Conan.

ShabAIO by Shabador - An "All In One" bag mod.

SM Casting Bar by Knykot - Changes the Casting Bar graphic to something a bit different.

Smaller On-screen Message by Rorasho - Will change the look of the on-screen messages, by using a smaller font and a background texture that is less visible.

Compact Region Map by Vitrious - Modified Region map to be more compact. Removed boarder and zoom in/out buttons.

Shay's Simple Minimap by shayolghul - All buttons and the Slider have been completely removed. Added code for Marz Hide Gem, to make the hide gem a bit easier to see.

Swatch UI Combo Bar by Swatch - Changes the graphic on the Combo bar to display horizontally, and shows numbers instead of arrows.

SmallTabs by Mwbidwell - Decreases the size of the Inventory, Character, Ability, Feats, and Quest Icons at the top of your screen.

PrediGroups by Predijuice - Compact group and raid windows.

XP Bar by Taran - "Fireball" style XP bar and PvP bar.

Armorsmithing Resource In-game Info Windows by Threeze - Ingame infoscreens displaying Armor crafting requirements.

Gems and Gemcutting In-game Info Windows by Threeze - Ingame infoscreens displaying gem categories and modifiers.

Veloraptors Alchemy Script by Veloraptor - shows the resources and item information about Alchemy in game.

Weaponsmithing Script
    by MMDrake - shows the resources needed for each tier of weapon smithing in game.

• ya arkadaşlar ben customized klasorunu siliyorum sonra içinen 4 bars 2 barslardan seçtiğim herhangi bir dklasorun adını customized yapıyorum ama oyuna girerken bana surekli notice veriyor dosyaların değişti DEFAULT klasorunden yenisini kopyalayınız diyor.ve oyundada hişçbir değişiklik yapmadı...nasıl çözecem bu durumu...

BİR DE BİR BUG WAR........OYUNDA GUNDUZ İKEN BENİM YURUDUGUM ALAN HEP KARANLIK.....AMA İLERDE AYDINLIK VAR......ŞİMDİ BEN İLERİYE GİDERKEN KARANLIK DA BENİ TAKİP EDİYOR.....YENİ OBJELER GOZUKUYO AMA SANKİ GECE KARANLIGI VAR....İLERDE AYDINLIK GOZUKMESİNE RAGMEN BEN YURUDUKÇE TAKİP EDİYOR DEDİĞİM GİBİ BU BUG HERKESTE VARMI?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.