Şimdi Ara

Uğur yayinlarinin branş denemeleri nasil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fenini çözen var mı?
    Edit: denemeyi aldım. Çözünce yazarım yorumumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuspecTR -- 8 Mart 2012; 18:14:51 >
  • sosyalı var bende bence tarıh kısmı pek ıyı degıl cunku 15 tane öncullu soru koymuslar sınavda 15tane hayatta cıkmaz o kadar
  • Yokmu kullanan?
  • 4 üde var. matematik 15 efende 13 e kadar geldim. türkçedede 2 tane çözdüm. fen genel olarak kolay gibi. matematiği de kolay. her denemede güzel 1-2 soru oluyor gerisi trışka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Branş denemeleri??
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

4 üde var. matematik 15 efende 13 e kadar geldim. türkçedede 2 tane çözdüm. fen genel olarak kolay gibi. matematiği de kolay. her denemede güzel 1-2 soru oluyor gerisi trışka.

alak mı hafız yani?
  • 5deneme çözdüm daha adam akıllı net getiremedim. Biyoloji ve fizikte kasan sorular var yani nasıl kolay oluyor anlamıyorum sizi. Bildiğin orta-zor sayılabilcek bir deneme bence . Kimya zaten her deneme gibi hayatımızda kimyadan yüzeysel sorular var cok derine inmemiş. Körfezden daha kaliteli diyebilirim.
  • körfezi elli kere sallar da geçer uğurun yayınları bence. ygs mat soru bankası almıştım da çözmedim hiç güzel değildi. hatta yanında geometri de almıştım mecbur çözecez onu. şimdi görsem yanına da yaklaşmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.