Şimdi Ara

Uğur Işılak (Güncel hali akpli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sol altta paralel
    Sağ üstte akp li
    Sağ altta CHP li Uğur Işılak'ı görmektesiniz.

Ayrca bu adam Dombra'yı çaldı ve Arslanbek Sultanbekov dava açınca anonim sanıyordum falan dedi numaradan kuran'a el bastı.

Arslanbek de kendisine yapılan baskılara dayanamadı ve özrünü kabul etti ve kullanmalarına izin verdi.

Sultanbekov'un yanında olan bir arkadaşım var.Dediğine göre,Türkiye hükümetinin çabaları sonucu adam davayı geri çekmeseydi sınırdışı edilecek ve kendi ülkesinin vatandaşlığından atılacaktı.

Biz TÜRKÇÜler olarak Sultanbekov'a Tayyiple el ele şarkı söylemesinden dolayı kızgınız fakat olayın arka yüzü de böyle.

• her yerde yalaka olunur :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devrin adamı dedikleri şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son fotoğrafta artık hdpye geçeceğini belli etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Son fotoğrafta artık hdpye geçeceğini belli etmiş

Yalnız son fotoğraf akp , kronolojik koymamış dikkat et Yani 3-4 yıl sonra mhp 'li din kardeşimiz olacak haha
  • Bir partiniz var ve sarkiciniz mi eksik. Tam size gore bir urunumuz var. Uur isilak. Butun partilere ve ideolojilere aninda adapte olabilecek kabiliyete sahip bu urunu almak icin hemen ekran altindaki numaralari arayin.

Durun durun daha bitmedi.eger 15 dk icinde ararsaniz bir degil iki degil tami tamina 3 tane evet yanlis duymadiniz 3 tane uur isilak gonderiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: basaranofficial

quote:

Yalnız son fotoğraf akp , kronolojik koymamış dikkat et Yani 3-4 yıl sonra mhp 'li din kardeşimiz olacak haha

Son fotoğraf derken şu nerdeyse öpüşecek olanı kastettim Akpde olduğunu biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Geçti ya zaten Akpli olmadı mı bu adam ? Farkınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

Sultanbekov'un yanında olan bir arkadaşım var.Dediğine göre,Türkiye hükümetinin çabaları sonucu adam davayı geri çekmeseydi sınırdışı edilecek ve kendi ülkesinin vatandaşlığından atılacaktı.

hani bir laf var ya. at yalanı sevsinler inananı. inananları canı gönülden seviyoruz.

dombırayı işılak mükemmel uyarlamış, yazmış ve söylemiştir. bu güne kadar gelmiş geçmiş en iyi seçim sarkısıdır. artık USTA ile özdeşleşmiştir.

Ezilenlerin gür sesidir o
    Suskun dünyanın hür sesidir o
    Göründüğü gibi olan, gücünü milletten alan, Recep Tayyip Erdoğan,
    Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan,
    Halkın adamı Hakkın aşığı
    O milyonların umut ışığı
    Mazlumlara sırdaş olan, Gariplere yoldaş olan Recep Tayyip Erdoğan,
    Oldu her zaman sözünün eri
    Çıktığı yoldan dönmedi geri
    Kararlıdır davasında, anaların duasında Recep Tayyip Erdoğan,
    Sözü dosdoğru yoktur riyası
    Zalimlerin korkulu rüyası
    İnandığı yolda giden, Yıllardır beklenen lider,
    Recep Tayyip Erdoğan

• The World is Yours... kullanıcısına yanıt
    konu türbana nasıl geldi anlamadım. benim türbanla bir alakam yok ama türbanlı insanlara tanınan bu ÖZGÜRLÜK anlaşılan sizin gibi ÖZGÜRLÜKÇÜLERİN çok zoruna gitmiş.

devran döneli çok olduda anlaşılan keserin sapı birilerine çok ağır geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blk -- 14 Haziran 2015; 18:29:43 >
    hala daha insanları karalama peşindesin. seni ne ilgilendirir insanların ne giydiği. ister türban takar ister mini etek giyer. tabi gönül ister ki herkes mini etek giysin gözümüz, gönlümüz şenlensin. ama hayatta her istediğin olmuyor ki. tıpkı bazı insanların özgürlük türkiyesinde en temel haklarından biri olan eğitim için bile başlarını açmak zorunda kalmaları gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blk

hala daha insanları karalama peşindesin. seni ne ilgilendirir insanların ne giydiği. ister türban takar ister mini etek giyer. tabi gönül ister ki herkes mini etek giysin gözümüz, gönlümüz şenlensin. ama hayatta her istediğin olmuyor ki. tıpkı bazı insanların özgürlük türkiyesinde en temel haklarından biri olan eğitim için bile başlarını açmak zorunda kalmaları gibi.

Dini ve siyasi simgelerle devlet kurumlarına giremezsin birader burası LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ. Kafanız almıyor mu ?

ATATÜRK adam olsunlar diye yaptı ama bugün elinde kuranla miting yapanları görünce bu milletin lanetlenmesi gerektiğini anlıyorum.

Bunlar gibi yüzlerce var sokakta.

Kim türetti acaba bunları ?

Bir de dini kullanıyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The World is Yours...

hani bir laf var ya. at yalanı sevsinler inananı. inananları canı gönülden seviyoruz.

" bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın "

bi araştır istersen konuyu videolarıda var . savunucam diye ne hallere düşüyorsunuz.

o zaman desene laiklik elden gitti. baksana türbanlı hatunların girmediği devlet kurumu kalmadı.

atatürk ne yaptı bilmem ama gelinen noktada dediğiniz gibiyse anlaşılan hepsi elinde patladı.

kuranla miting yapmayı allah lanetlemez ama atatürkünde buna gücü yetmez. bence atatürk sizi yeterince lanetlemiş. laneti biraz geç tuttu ama gideceğe de benzemiyor. yol yakınken dininizi değiştirin. sonra pişmanlıkta fayda etmeyebilir.

resmi niye koydun anlamadım. ama yinede yorumlarsak pek kombin olmamış. rüküş. söyle ona benimle değil. ama senin hoşuna gittiyse mutluluklar dilerim.
  • haddimi aştım. çok özür dilerim. sizin gibi değerli BİLGELERİN yanında bize laf düşmez. cahilliğime ver.

https://www.youtube.com/watch?v=Ngb-AXICFmA
  • quote:

haddimi aştım. çok özür dilerim. sizin gibi değerli BİLGELERİN yanında bize laf düşmez. cahilliğime ver.

estağfurullah da gene dersini iyi çalışmamışşsın işte USTAN gibi otur SIFIR.

hep ezbere işler yapıyorsunuz otomatik cevaplar ama işte böyle böyle öğreneceksiniz size ezberletenin ne kadar yanlış olduğunu

SONUÇ : uğur çaldı para ve siyasi baskı arslanbek geri adım attmak zorunda kaldı .. Klasik AKP ..

" bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın "
    -------------------

ŞARKININ MESAM’A KAYITLI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Tartışma sürerken, Uğur Işılak’ın ‘anonim’ olduğunu düşündüklerini söylediği şarkının MESAM’a kayıtlı olduğu ortaya çıktı. MESAM’ın ana sayfasında basit bir tarama yapıldığında şarkının Arslanbek Sultanbekov adına tescil edildiği görülebiliyor.

http://zete.com/dombra-tartismasi-surerken-sarkinin-mesama-kayitli-oldugu-ortaya-cikti/

----------

'AKP'nin tartışmalı 'seçim şarkısının sahibi' partiye dava açacak'

http://t24.com.tr/haber/akpnin-tartismali-secim-sarkisinin-sahibi-partiye-dava-acacak,251578

-----------------

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25863175.asp

---------------

buda BONUSSSSSSSSS.

• ya nedir bu olayları çarpıtma sevdası. evet o tartışmalar oldu. iki taraf arasında anlaşmazlıklar oldu. ama bak daha sonra ne oldu. iki taraf anlaşarak olay tatlıya bağlandı. bak buda videosu. tekrar yazıyorum.

• quote:

ya nedir bu olayları çarpıtma sevdası. evet o tartışmalar oldu. iki taraf arasında anlaşmazlıklar oldu. ama bak daha sonra ne oldu. iki taraf anlaşarak olay tatlıya bağlandı. bak buda videosu. tekrar yazıyorum.

Sultanbekov yanlis yapti .

Ama akp nin tehditlerine boyun egmeseydi su an vatandasligi olmayan biri olacakti.

• bu adam beni ismimden soğuttu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.