Şimdi Ara

Uğur doğan neden intihar etti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagram ına baktığım kadarıyla (tabi bilemem arkadaşın ne yaşadığını) konu dışında takılan birçok insandan daha eğlenceli sosyal bir hayata sahipmiş ama bir anda ne olduysa hayatına son vermiş nedenini çok merak ettim mesela ben hayatım çok boş geçiyor ne sosyal bir aktivitem var ne bir şey tamamen yapayalnız bir insanım bu yıllarda fakat yine de intihar etme düşüncesi belli bir süre sonra düzeliyor ama bu arkadaş sosyal bir insan sebebi nedir acaba yaşamayı hakediyormuyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 20 Aralık 2019; 21:21:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu bende merak ediyorum yav birden intihar kararı almış gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Oscar

Onu bende merak ediyorum yav birden intihar kararı almış gibi.
    Aynen öyle

• her insanin hayattan beklentisi farkli. yazin izgara balik yaparken gunesin sicakligini hissetmek bazi insanlara yetiyor.
  • Bu dünyada intihar etmeyenlere hele mutlu olanlara sasiriyorum ben

Ama saka maka adamin sosyal hayatı iyi sanırım biraz baktim da para mara var yani

Ama demekki yetmiyor aga yet mi yooor

Lan insanlik nasıl 8 milyar nufusa ulasti hayret ya cidden bu kadar vahsi ve psikolojik olarak yok edici bir dunyada garip yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm benim gibi idris usta gibi looser hayat tarafindan tokat manyagi yapilmis adamlar bile yasiyorlan bu herifin onu acikmis aslinda

Bence tipsiz biri ama bu tiplere bayiliyor kizlar

Para var

Psikoloji moral falan da iyi

Şaşırtıcı cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Bu dünyada intihar etmeyenlere hele mutlu olanlara sasiriyorum ben

Ama saka maka adamin sosyal hayatı iyi sanırım biraz baktim da para mara var yani

Ama demekki yetmiyor aga yet mi yooor

Lan insanlik nasıl 8 milyar nufusa ulasti hayret ya cidden bu kadar vahsi ve psikolojik olarak yok edici bir dunyada garip yani
    Ölümden sonra yaşam olup olmayacağını bilememek çok kötü geliyor insana eğer ölümden sonra yaşam olduğunu bilseydim bende öteki tarafa rahatlıkla giderdim sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahatlıprens

Ölümden sonra yaşam olup olmayacağını bilememek çok kötü geliyor insana eğer ölümden sonra yaşam olduğunu bilseydim bende öteki tarafa rahatlıkla giderdim sanırım

Alıntıları Göster
    Gidemezsin knk intihar direkt cehennem demek

• adam nirvanayı yaşayıp yaşmaya değer bir şey bulamamıştır
  • quote:

Gidemezsin knk intihar direkt cehennem demek

Alıntıları Göster
    Yok be kanka orası kesin değil işte kimse gerçekten yaşam var mı yok mu orasını bilemiyor ben kendi benliğimi kaybetmek istemiyorum bu yüzden ölmek istemiyorum fakat yaşadıkça yalnız kalarak acı çekiyorum öteki dünya kesin olsaydı çok büyük ihtimal başka aleme geçmiştim

• quote:

Yok be kanka orası kesin değil işte kimse gerçekten yaşam var mı yok mu orasını bilemiyor ben kendi benliğimi kaybetmek istemiyorum bu yüzden ölmek istemiyorum fakat yaşadıkça yalnız kalarak acı çekiyorum öteki dünya kesin olsaydı çok büyük ihtimal başka aleme geçmiştim

Alıntıları Göster
    Benlik ne isine yarıyor ki moruq

Cok mu ahlakli ustun vs birisin

• quote:

Benlik ne isine yarıyor ki moruq

Cok mu ahlakli ustun vs birisin

Alıntıları Göster
    Kendimi seviyorum diyeyim sana kanka dünyaya yine gelsem yine kendim olarak gelmek isterdim

• Belli bir huzura erdiğine inanıyorum. Kur'an'da yazan laga lugaları ciddiye alamayacağım. Kur'an'a göre şu anda bir nevi lav içiriyor zebaniler ona. Yersen.

Bu dünyada para ve mülk huzur getirmez. Bana getirmiyor en azından. Koşullarımdan azına razı olamam belki ama üstüne de gerek yok. Gereken tek şey sakin bir yaşam. Ancak 70'imden sonra yaşamla alakayı kesmeyi belki düşünürüm ve o kadar da yaşamam.

• BlackBirds34 B kullanıcısına yanıt
    Dinsiz olabilirsin ama saygisiz olamazsin .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibilirdik

Dinsiz olabilirsin ama saygisiz olamazsin .
    Hayır, olabilirim. Kur'an gibi seviyesi 5 yaş çocuk olan ve içinde korkunç şeyler içeren bir kitabın dinine saygı duymam. Duymayacağım da.

• Dostum instagram tam olarak budur işte. İnsanların yüzüne maske takıp birbirleriyle yarıştıkları bir popüler kültür platformu. Ağlayan halini çekip atsan insanlar sana deli der ama gülerken fotoğrafın çoktur!

İnsanların mutlu durduklarına bakmayın yani. Herkesin bir sürü derdi var. Umarım basit bir dertten intihar etmemiştir. İlla ki bir gün bitecek zaten. Öleceksek de bir şeye değmeli, ha o değecek şey senden değerli olabilir mi bu tartışılır.

• quote:

Kendimi seviyorum diyeyim sana kanka dünyaya yine gelsem yine kendim olarak gelmek isterdim

Alıntıları Göster
    Vay arkadas

Niye

• İntihar psikolojisini yaşamayan bilmez. Birden herşey anlamsızlaşır mutluluklar hüzünler eninde sonunda hayat bitecek zaten niye yaşamaya devam edeyim diye düşünür, hayattan keyif alamaz insan yapılan herşey boş gelir. İnsanlar sahte gelir. Kimse samimi gelmez. Büyük bir boşluk sonucu intihara doğru hızla yol alınır.

• canlıların dnası hayatta kalabilmek üzerine kodlanmış bence bu yüzden kendi yaşamını sonlandırmak cidden zor iş.
    Anlık bir durum olduğunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.