Şimdi Ara

Uğur Dershanesi mi - Üçler mi ? (ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
15.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayaklarıma kara sular inene kadar dolaştık

Eşit Ağırlıkçıyım... Üçlerin Ankarada TM ciler için şekli var,başarısı var..Uğur ise yepyeni methodlarıyla adını iyi duyurmuş bir dershane ve ankaradaki ilk yılları.

Yarın kayıt olcam, ikisinden birine kesin.. Ama karar vermedim.. Ne yapmalıyım ?

Ankarada ikamet edip bilgisi olanlar 1 yardımcı olsun lütfen

• yukarı
  • Üçler bilmem ama ben olsam Uğur'a giderdim sonuçta Türkiye genelinde daha yaygın bir dersane ben İstanbul'dayım Üçler Beşler filan öyle bir dersane duymadım.
  • benim arkadaşımda üçlere gidiyordu ve memnundu
  • Ya arkadaşım Biz burdur da Uğura gittik
    Hişde memlun değildik
  • Eğer sen çalışacaksan sorun yok, evine en yakın hangisiyse ona git
  • cevap yok mu daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up :(
  • Ben Ugur Derim Ankaradaki Şubenin Başarı Oranı :Nedir Bilemem ama Ugur Farklı Kaynakları Dergileri Yayınları Hocaları
  • uğur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Üçler bilmem ama ben olsam Uğur'a giderdim sonuçta Türkiye genelinde daha yaygın bir dersane ben İstanbul'dayım Üçler Beşler filan öyle bir dersane duymadım.

bilmiyosan niye yorum yapıyosun üçler ankarada eşit ağırlık alanında çok meşhur bi dersanedir. bi sene önce sayısal hocalarının çoğu dağılmıştı soruştur eşit ağırlıkçı hocaları hala duruyosa üçlere gidebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blacksmith -- 25 Ağustos 2007; 0:09:27 >
  • üçler ne yaa salam sucuk markası gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

uğur

ankaradasın dimi dostum, ankaradaki şubesinden bahsediyorsun ?

Mr.Blacksmith

O eski güzel kadro dağılmış... Şu an uğur mu / üçler mi diye kararsız kalmamdaki tek sebep

Onur SAĞSEN adlı matematikçi,güzide insan

tanımayanlar için,ekşisözlükte yazıp bulabilirler

Onur SAĞSEN den başka üçlerin hocası kalmamış öyle..
  • bende yanındaki üçgendeydim zaten orayıda üçhenden ayrılan cihan, mete(kimyacılar) bi de sıddık açtı ama tm cilerininde yavaş yavaş dağıldığını duyuyodum uğur daha mantıklı gözüküyo o zaman
  • dersaneyi yan yatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

bende yanındaki üçgendeydim zaten orayıda üçhenden ayrılan cihan, mete(kimyacılar) bi de sıddık açtı ama tm cilerininde yavaş yavaş dağıldığını duyuyodum uğur daha mantıklı gözüküyo o zaman

bilyiorum dostum orayı

Uğur un şöyle avantajları var :

Ankarada yeni daha 1 yaşında bir bina, İstanbul bütün desteğini Ankara şubesine veriyormuş(uğur-beşiktaşta okuyan shady kanka söyledi) , internet desteği, kaçırdığın dersleri ugur.tv de izleme olanağı, büyük dershanelerde olan deneme sınavlarında hangi konudan kaç yanlışı var yerine , hangi konunun hangi başlığından kaç yanlışı var şeklinde detaylı bir cevap kağıdı , kişiye özgü öğrenme metodu (bütünsel zekayamı sahipsin analitik mi ) gibi

Üçler ise :

Ankara'nın bence en iyi TM dershanesi (idi) , adı var, şekli var , Onur SAĞSEN adında süper 1 matematikçileri var(tek hocayla :( ) , yayınlarını kendisi hazırlar gayet de güzel olur...

işte bu yüzden kararsızım :(

• yukarı,yarın kaydolcam arkadaşlar yardım
  • BEN AKŞEHİRDEYİM,UĞURA GİTTİM,GAYETTE MEMNUNDUM YANİ. SONUÇ OLARAK İŞ YİNE SENDE BİTER, ÇALIŞIRSAN YAPARSIN, ÇALIŞMAZSAN DÜNYANIN EN İYİ DERSHANESİNE GİTSEN BİLE FAYDA ETMEZ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

Üçler bilmem ama ben olsam Uğur'a giderdim sonuçta Türkiye genelinde daha yaygın bir dersane ben İstanbul'dayım Üçler Beşler filan öyle bir dersane duymadım.

bilmiyosan niye yorum yapıyosun üçler ankarada eşit ağırlık alanında çok meşhur bi dersanedir. bi sene önce sayısal hocalarının çoğu dağılmıştı soruştur eşit ağırlıkçı hocaları hala duruyosa üçlere gidebilirsin

Muhalefet olmuş olmak için yazı yazma. Uğur dersanesi ile uzaktan yakından bir ilgim yok ama Türkiye genelinde başarı oranına bakarsan Üçler denen dersaneyi listede bulamazsın. Ayrıca YAYIN kalitesi ve sayısı da ayrı bir değerlendirme konusu ki onda da Uğur dememe gerek yok heralde.

• Uğur Dersanlerei.
    Kaliteden ödün veremyen eğitim anlayışıyla yıllardır gençleri üniversteli yaptı
    Üniversteli olma sırası sizde..Uğuru tercih edin hayallerinize bir adım daha yaklaşın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.