Şimdi Ara

Uğur Boral

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün yediğimiz 3 golde uğurun tarafından geldi. Beşiktaş ne kadar görkemli oynuyorsa Uğur o kadar kötü oynuyor. ya kendini düzeltmeli yada bir süre dinlenmeli.

• Bence orada oynatandadır suç.Adamın ne top kapma,ne markaj özelliği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

bugün yediğimiz 3 golde uğurun tarafından geldi. Beşiktaş ne kadar görkemli oynuyorsa Uğur o kadar kötü oynuyor. ya kendini düzeltmeli yada bir süre dinlenmeli.

Alternatif göster yokki , Samet Aybabanin elinde alternatif oyuncu çok az yada yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escude bu kadar pozisyon hatası yapmaz hemde sol ayaklı. ersanda sol ayaklı ikisinide oynatabilirdi.
  • kanser sebebi...

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

bugün yediğimiz 3 golde uğurun tarafından geldi. Beşiktaş ne kadar görkemli oynuyorsa Uğur o kadar kötü oynuyor. ya kendini düzeltmeli yada bir süre dinlenmeli.

Alternatif göster yokki , Samet Aybabanin elinde alternatif oyuncu çok az yada yok

emre özkan var altyapıdan bence 1000 basar uğura

• mehmet akgun en kritik maclardan birinde 11 basliyoken emre ozkan niye oynayamiyo ben bunu anlamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

Emre var en azından denenmeli orda.
  • çok yanlız kaldığını da görmek lazım. tek başına kim olsa orada çuvallardı bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

çok yanlız kaldığını da görmek lazım. tek başına kim olsa orada çuvallardı bugün.

bence çok pozisyon hatası yaptı. önündeki olcay 12km ile maçın en fazla koşan oyuncusu. ilerideki adam hep uğurun arkasına sarktı. uğurda kaçırdı.
  • Bizim Sevilla kahramanizimiz Alves'i bitiren adam ne hallere geldi. Onun Sevilla maclarindaki performansını unutamam.

• ersan o bölgede oynamak istemedi. uğur'da her maç bu kadar tepki alacağını bile bile oynuyor. oynamak istemese ne yapacaksın ki? adamın bölgesi bile değil. evet hata yapıyor, onun yüzünden maç verecek noktalara geliyoruz ama elinden geleni yapıyor olduğu gerçeğine de saygı duymamız gerekiyor.

umarım yerine birini bulurlar da daha fazla futbol bilmeyen, anlayışsız taraftar tarafından küfür yemek zorunda kalmaz.
  • Allah bildigi gibi yapsin Ugur'u

• 2 bekimizde açıktan devşirme malesef bütün maçlarda kanatlardan çok gol yiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmm

ersan o bölgede oynamak istemedi. uğur'da her maç bu kadar tepki alacağını bile bile oynuyor. oynamak istemese ne yapacaksın ki? adamın bölgesi bile değil. evet hata yapıyor, onun yüzünden maç verecek noktalara geliyoruz ama elinden geleni yapıyor olduğu gerçeğine de saygı duymamız gerekiyor.

umarım yerine birini bulurlar da daha fazla futbol bilmeyen, anlayışsız taraftar tarafından küfür yemek zorunda kalmaz.

+1903
  • quote:

ersan o bölgede oynamak istemedi. uğur'da her maç bu kadar tepki alacağını bile bile oynuyor. oynamak istemese ne yapacaksın ki? adamın bölgesi bile değil. evet hata yapıyor, onun yüzünden maç verecek noktalara geliyoruz ama elinden geleni yapıyor olduğu gerçeğine de saygı duymamız gerekiyor.

Malesef elinden geleni yapamıyor Uğur Boral, bi adamı kaçırıyor arkasından koşmuyor tuttuğu adam orta açıyor ayağını uzatamıyor, sol açık oynayan bir adamı hayatı boyunca oynamamış sol beke koyarsanız tabiki hatalar yapar ama hiç çaba göstermiyor, Emre Özkan'ın denenmesi daha iyi olur sol bekte, hani ben futboldan anlamayan taraftarım ya sen hiç Emre Özkan'ı izledinmi?

• Üzülmeze kızardık ama bu kadar açık vermezdik o kanattan. İsmail çabuk form tutar inşallah.
  • Abi Uğur'un kapasitesi belli pozisyonu belli özellikleri belli neden Uğur'a kızıyorsunuz onu orada oynatanlara kızın , adam elinden geleni yapmaya çalışıyor ama mevkisi olmayan bölgede ne bekliyorsunuz ki adamdan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

Malesef elinden geleni yapamıyor Uğur Boral, bi adamı kaçırıyor arkasından koşmuyor tuttuğu adam orta açıyor ayağını uzatamıyor, sol açık oynayan bir adamı hayatı boyunca oynamamış sol beke koyarsanız tabiki hatalar yapar ama hiç çaba göstermiyor, Emre Özkan'ın denenmesi daha iyi olur sol bekte, hani ben futboldan anlamayan taraftarım ya sen hiç Emre Özkan'ı izledinmi?

yapmıyor değil, koşmuyor değil. yapamıyor, koşamıyor. adamın zaafiyeti var diye tüm takımlar onun olduğu kanattan yükleniyor. bu adam nihayetinde artık genç değil. bi maçta hocaya yeter artık gibisinden bi tepkisi olmuştu. gücü yetmiyor, yoruluyor. bunu nasıl fark etmezsiniz anlamıyorum. yapmıyor, koşmuyor diyip küfür etmek en kolayı tabi.

ayrıca, samet hoca bu zaafiyete rağmen emre özkan'ı sahaya sürmüyorsa vardır bi bildiği. ben sene başından beri hoca birisini oynatmıyorsa vardır bi bildiği dedim. mami neden oynamıyor diye adamın başının etini yemişlerdi, çıkıp trt'de nasıl oynatayım, ben takıma geldiğimde yanında biri geçse düşecek gibi oluyor demişti. yani güzel arkadaşım, biz oyuncuların ne seviyede olduğunu hoca kadar iyi anlayamıyoruz. antremanlarda bu adamları izleyen adam samet hoca değil mi? oynatmıyor mu? bi sebebi vardır. senin düşünüp, forum köşelerine yazdığın ihtimalleri onlar çoktan değerlendirmiştir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

quote:

yapmıyor değil, koşmuyor değil. yapamıyor, koşamıyor. adamın zaafiyeti var diye tüm takımlar onun olduğu kanattan yükleniyor. bu adam nihayetinde artık genç değil. bi maçta hocaya yeter artık gibisinden bi tepkisi olmuştu. gücü yetmiyor, yoruluyor. bunu nasıl fark etmezsiniz anlamıyorum. yapmıyor, koşmuyor diyip küfür etmek en kolayı tabi.

ayrıca, samet hoca bu zaafiyete rağmen emre özkan'ı sahaya sürmüyorsa vardır bi bildiği. ben sene başından beri hoca birisini oynatmıyorsa vardır bi bildiği dedim. mami neden oynamıyor diye adamın başının etini yemişlerdi, çıkıp trt'de nasıl oynatayım, ben takıma geldiğimde yanında biri geçse düşecek gibi oluyor demişti. yani güzel arkadaşım, biz oyuncuların ne seviyede olduğunu hoca kadar iyi anlayamıyoruz. antremanlarda bu adamları izleyen adam samet hoca değil mi? oynatmıyor mu? bi sebebi vardır. senin düşünüp, forum köşelerine yazdığın ihtimalleri onlar çoktan değerlendirmiştir.

Arkadaşım Antalya'dan yediğimiz ilk gole bakarsan dakika 21 adamını kaçırıyor ama arkasından da koşmuyor he tamam anladım bende diyorum zaten bek özelliği yok o zaman Samet Aybaba bunu bilecek çeşitli değişikler yapıcak yoksa bu böyle gitmez 2 haftada 6 gol yedik 5i Uğur yüzünden.

Samet hoca herşeyin en iyisini bilir diye birşey yok bu dünyada kimse kusursuz değildir, Emre Özkan solbekte Uğur Boral'dan daha fazla katkı yapar onun önünde Uğur Boral'ı oynatırsın ona kimse birşey demez, Mami neden oynamıyor çünkü sakat , bilmiyorum Mami'yi yakından gördünüzmü ama vücut yapmıştı Mami sezon başında gerçekten fiziği iyi durumdaydı. Ha birde düşünmek de suç olduysa ben böyle memleketin ta ..., Başımızda olanlar daha iyi bilir hiçbir zaman eleştirilmez gibi davranıcaksak bu memlekette işini iyi yapan adam kalmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.