Bildirim
UFS Dosya Sistemine Sahip Hard Disk'i Windows XP İşletim Sistemi' nde Görme ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilgisayarım sağ tuş tıkla yönet'e gir.ordan disk yönetimine.taktığın usb aygıtın üstüne sağ tıkla(boyutundan anlaşılır) sürücü harfi ve yolunu değiştir de.ordan tekrar değiştir de ve kullanılmayan bir harf seç tamam de çık.
----------------
Disk yönetiminde Görünmüyorsa
başlat->çalıştır-> regedit <enter>
oradan..
hkey local machine
system
corrent control set
services
usbstor
altında...
start dword değerinin yanında 4 olan bir değer varsa onu 3 yap... -
Disk USB değil. Sata2
Disk yönetiminde görünüyor sağ tıklayınca 2 seçenek var. Diğerleri kapalı.
Bölümü Sil ve Yardım dışında seçenek yok.
USF dosya sistemi Linux tarafından kullanılıyormuş. Bu disk ile Linux kullanıldı sanırım. Onun dosya sistemi ile biçimlendirilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Ekim 2010; 14:45:20 > -
Up ! -
Windows ile kullanman mümkün değil. İçerisinde gerekli dosya yoksa yeniden bölümlendirip formatlayarak kullanabilirsin. Ama verileri alman gerekiyorsa linux kurulu bir sistem lazım olur.
Olmadı cdden çalışan linux sürümleri ile bilgisayarı açıp içerisindekileri kendi hdd ne attıktan sonra gerekeni yaparsın. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 26 Ekim 2010; 0:33:11 > -
ntsf yi ufs ye ya fat32 yi usf ye çevirmek mümkün değilmi.. -
http://partedmagic.com/doku.php?id=downloads
cd ye yazıp boot edip diskin içinde ne varsa görüp kopyalayabilirsiniz. biçimlendirmede yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 4 Nisan 2012; 11:20:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia
cd ye yazıp boot edip diskin içinde ne varsa görüp kopyalayabilirsiniz. biçimlendirmede yapabilirsiniz.
sanırım bu sadece ufs formatlı hdd yi görmek için..
nstf yada fat32 yi ufs ye çevirmenin bir yolu yokmu -
quote:
Orijinalden alıntı: M3R4KL1
quote:
Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia
sanırım bu sadece ufs formatlı hdd yi görmek için..
nstf yada fat32 yi ufs ye çevirmenin bir yolu yokmu
onunla da çevirme yapabilirsiniz. cd ingilizce sadece :D
-
Dosya aciklamasinda ufs bicimi yazmiyor ama hemn deniyorum ..cok tesekkurler kardesim... -
dosyalar önemli ise windows altında hepsini görüntüleyebilir vede yedekleyebilirsiniz. ufsexplorer diye arama yapın cıkar. yıllardır kullanıyorum -
Tesekkurler ..ama ps3 un 3.56 fw si ufs disinda formatli hdd yi gormuyor .hdd yi ufs formatina ceviricem...ama bahsettigin programida program arsivime eklerim..guzel bisimis -
Çevrilmez derken verileri koruyarak olmayacağını kastetmiştim, verileri yedekleyip dönüştürebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X