Şimdi Ara

Ufolar ve uzaylıları bilim adamı anlatıyor.[Boyd bushman]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir bu forumda bir çok kere belirttim ufo dediğimiz o cisimler en az bizler kadar gerçek çünkü gördüm bana yalancı diyebilirsiniz görmesem ben de öyle derdim bu forumdan bir kaç kişiyle konuştum onlara da dedim uzaylılar varsa ufak olmalılar çünkü o ufo aracına normal bir insan sığamaz.

http://www.yenisafak.com.tr/dunya/olmeden-once-uzaylilarin-fotograflarini-yayinladi-696756

Buda kendi videosu neden saklıyorlar bilmiyorum ama ölmeden önce gidip öğrenmek istiyorum kendim.

[DHVideo=]

• adamın tipe baksana zaten.
    cevap soruda gizli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu biri çevirse süper olur o canlılar hakkında bilgi veriyor dayı, fotolarını gösteriyor oldukça etkileyici. Olmayan ingilizcemle eziyet çekiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

bunu biri çevirse süper olur o canlılar hakkında bilgi veriyor dayı, fotolarını gösteriyor oldukça etkileyici. Olmayan ingilizcemle eziyet çekiyorum.

Benimde yeterli ingilizcem yok okuduklarımla 86 ışık yılı uzaktan geliyorlarmış 45 dakikada o zaman bizim fizik kurallarımızı geçersiz kılıyor bu durum.

Bir çok şirkette çalışmış 51. bölgede mühendis olarak çalışmış.Amerikadan hala resmi açıklama yok bu arada adamın gösterdiği fotoğraflar rusyada bulunan uzaylı videosundakiyle aynı bu şu anlama geliyor o videodaki canlı gerçek ve Rus hükümeti bunu saklıyor.Benim merak ettiğim acaba bizim devletimizde bunla uğraşan bir kurum var mı ?Varsa zaten kimse bilemez.

Adamın diğer açıklaması zararlı ve insana daha yakın iki türden bahsediyor zararlı olan dyatlovda dağcıları öldüren türdür muhtemelen.

• video varmiymis
  • Adam ölmeden önce uzaylıların var olduğunu kesin olarak açıkladı.
    Yararlı konu +rep
  • quote:

uzaylılar varsa ufak olmalılar çünkü o ufo aracına normal bir insan sığamaz.

İbretlik tespitine hayran kaldım knk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben zaten araştırıyorum ama bu sefer yalan gibi kardeş o fotoğrafları 51.bölgede çalışan biri göstermez çünkü öldürürler yasak uzaylıları ortaya çıkartmak...
    Edit=Çok uzun süredir uzaylıları araştırıyorum.Sorun varsa pm at knk
  • Adam zaten hayatının sonlarında itiraf etmiş, ölümü göze almış. 78 yaşında da vefat etmiş. Çok önemli bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 30 Ekim 2014; 0:16:48 >
  •  Ufolar ve uzaylıları bilim adamı anlatıyor.[Boyd bushman]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

Ufolar ve uzaylıları bilim adamı anlatıyor.[Boyd bushman]

Üst üste iki kez ağırlaştırılmış fake foto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekli mühendis konuya nokta koyuyor

.

NASADAN EMEKLİYİM BOYLE OLAY GORMEDİM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.