Şimdi Ara

Nikola Tesla'yı Bir Uzaylı Yetiştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzaylılar geçmiş bir vakit dünyada bulunan insanlığın kendileri ile iletişime geçmesinin geç olacağı düşüncesine vararak bir olay oluşturdu. Nikola Tesla...

Günümüz elektriğinin bir muciti. Nikola Tesla.

En dahi bilim adamlarından.

Küçük bir çocukken başladı hikayesi. İleri vakitlerde şizofreniye benzer şeyler baş göstermeye başladı onda. Fakat şizofren değildi belkide. Uzaylıların bazı sinyallerle beynine aktardığı dalgalar ve bu dalgaların onun üzerinde etkileriydi.

Çok geçmeden aklından çıkmayan bu fikirleri uygulamaya başladı ve mucit olan Nikola Tesla elektriği bizle tanıştırdı. Belkide uzaylılar tanıştırdı. Bir insan aracılığıyla...

Gün geçmeden dahada gelişiyoruz ve uzayda yaşayan insan dışı varlıklar bizle iletişime geçmek için sabırsızlaşıyor olmalılar.

• Yadaaa,zekiydi ve çalışkandı, huy olarak iyi bir insandı,sadece insanlıgın gelişmesini istedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaylıları seviyorum.
  • Adam onca seyi icad etsin sonra uzaylılar yardımcı oldu .Mezarında ters dondurdunuz adamı
  • dünyanın en faydalı insanları arasındandır.
    bkz :https://tr.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla
  • exerion kullanıcısına yanıt
    sizin profile resminizde elektrikler gitmiş. kapkaranlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dini inancı neydi peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Adam onca seyi icad etsin sonra uzaylılar yardımcı oldu .Mezarında ters dondurdunuz adamı

Belki dedim sayın yöneticim. Kesin uzaylılardır demedim fakat bazı açıklamaları -marstan sinyaller alması vs.- bunun göstergesi olabilir.
  • allah is watching
  • Bir döküman vardı bir varlık tarafından dünyada bir insana anlatılan şeylerdi. Aslında Dünya'nın altında gizli tünellerde yaşadıklarını, evrende de bir çok dağınık farklı ırk olduğunu söylüyordu. İnsan ırkının ortaya çıkmasını sağlayan ve gözlemleyen ırkın da Aldebaran yıldızında, gezegenin içindeki yer altında yaşadığını söylüyor. Baya uçuk konular.
  • Hocam beni bulsaydı bu uzaylılar bu dünyanın ebesini ters yatırıp.. Tesla candır, iyi adamdır ama innovasyonlu ve çıkarcı bir adam değil. O yüzden tutunamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Adam onca seyi icad etsin sonra uzaylılar yardımcı oldu .Mezarında ters dondurdunuz adamı

Olayi desteklemiyorum ama tesla uzaylilarla iletisim kurduğunu soyledi

• Hocam sims2 de uzaylılar karakterimi kaçırıp günler sonra hamile bir şekilde geri bırakıyorlardı. Bu da öyle bir durum mu?

• Haklısın, uzaylılar iletişim için bir alet bırakmayı akıl edememiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden kendisine sormuyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

Neden kendisine sormuyoruz?

Yalan. İnsanlar yetiştirdi beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.