Bildirim
Ufak çaplı kaza-yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sis farının altındaki kırık yapılır da yan tarafta tırnaklar kırıldıysa ne olur bilemem -
quote:
Orijinalden alıntı: imperio_o
sis farının altındaki kırık yapılır da yan tarafta tırnaklar kırıldıysa ne olur bilemem
Bilgilendirme için teşekkürler. Ben de sis farının orasının yapılmasının zor olacağını düşünmüştüm; ancak yanılmışım. Eğer yan taraftaki tırnaklar kırıldıysa tek çözüm değişim midir ya da başka bir çözümü var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
farın altındaki yeri bir malzemeyle birleştiriyorlar zımparalayıp boyuyorlar halloluyor. Tampon bu çok takılmayın yan taraf yapılmıyorsa değiştirsinler gitsin plastik zaten. siz dua edin fara bişey olmadı :)
Edit : Kaputun ordak kalkmayı da yeni gördüm düzeltirler onu da büyük ihtimalle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio_o -- 30 Aralık 2016; 15:56:57 > -
Haklısınız sonuçta plastik tampon ama yine de ufak bir Kaza için tampon değiştirmek çok insanın içine sinmiyor. Öncelik onarıma gitmek olacak tabi. -
Yani şu boyutta küçük bir çarpışmadaki hasarın büyüklüğü tuhafıma gitti motosiklette bile daha az hasar var -
%90 mini onarımla yaptırırsınız -
Umarım öyle olur hocam, haftasonu ve yılbaşı olduğu için pazartesiye kadar beklemek durumunda kalacağız pazartesi bir kaç yere gitmeyi planlıyorum. Umarım dediğiniz şekilde halledebiliriz.
Birleşim noktasından çarptığı için size öyle gözüküyor. Pek abartılacak bir durum yok.
kaskonuz var ise kaskonuzun antlaşmalı olduğu mini onarıma götürüp baktırın yaparız yada yapamayız diyorlar yapamazlarsa servise gidecek artık araç. -
Motorsiklet sürücüsünün durumu ne acaba? Eğer yaralandıysa raporları alıcaktır. Eğer arkadaşınız suçlu ise kazada motorsiklet sürücüsünün dava hakkı doğacaktır. Bunuda bir köşede belirteyim.
Motorsiklet kazalarında araçların fazla hasar almasının sebebi, motorun alanının az olmasıdır. Basınç ile alakalı durum. Birim alana düşen kuvvet arttığı için hasar artıyor. -
Dediğiniz gibi bugün 2-3 farklı yere gösterdik aracı, mini onarım bir avuç içi ya da 5-10 cm büyüklüğünde yer için geçerli dendi. Bu yüzden mini onarıma girmiyormuş maalesef.
Çok şükür kazaya karışan iki tarafında sağlık durumunda bir sıkıntı yok. Bugün kaza raporu aldık arkadaşım %70, motor %30 kusur+ehliyet-sigorta yok diye sonuçlanmış.
Bir kaç işin ehli yere gösterdik buna auto king de dahil mini onarıma girmez dediler. Ama değişim olmadan onarmaya gayret göstereceklerini belirttiler.
Bu arada yorumlar yardımlar için teşekkür ediyorum herkese. Bu vasıtayla ben de az da olsa bilgi sahibi oldum. Yardıma ihtiyacı olanlar için bilgim dahilimde elimden geldiğince yardım edebilirim. İyi forumlar olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.gDk -- 2 Ocak 2017; 16:40:33 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X