M

Onbaşı
07 Nisan 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Öncelikle herkese kazasız iyi günler diliyorum. Yakın bir arkadaşımın bugün kendi aracıyla yapmış olduğu kaza sonucu oluşan hasarı giderme konusunda sizlerin bilgisine ihtiyacım olacak.
Arkadaşımın kullandığı araç, kötü hava şartları nedeniyle daha büyük kazadan kaçınayım derken motorbisiklete hafif şekilde çarpıyor ve aşağıdaki fotoğraflarda görünen sonuç oluşuyor.
Benim sorum: 1)Bu tamponu değişim yapmadan orjinalini koruyarak onarmak mümkün müdür?
2) Kasko'daki mini onarım bu karşılayabilir mi?

Bilgilendirme için herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Tekrardan kazasız belasız iyi günler diliyorum.

[simage]
DHMİ'nin Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, taşrada istihdam edilmek üzere alınacak olan 5 asistan hava trafik kontrolörlüğü ve 60 stajyer hava trafik kontrolörlüğü pozisyonları için başvurular değerlendirilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI
Güneş gazetesinin haberine göre; adayların KPSS P3 puan türünden en az 70 almış olması gerekiyor. Adayların 4 yıllık fakülte veya 4 yıllık yüksekokul mezunu olması şartı aranacak. Adayların ayrıca, hava/yer ve yer/yer sesli iletişiminde Türkçe ve İngilizce dillerinde, yanlış anlamalara ve aksamalara yol açabilecek belirgin bir aksan veya lehçe, dilde pelteklik, gizli kekemelik ve aşırı heyecan gibi bozukluklarının olmaması gerekiyor.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 259 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.