Şimdi Ara

Ufak(!) bi sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üzerinde 20mb lık boş alan bulunan bir medyanın (princo cd-r) üzerine bir iki küçük ilave dosya yazdırmak istedim ama tam olarak başarabildiğim söylenemez kastettiğim dosyaları cdye yazdırmayı başarmış olsam da cd deki mevcut veriler kayboldu geri getirebilmemi sağlayacak bi yol varmı...

• sanırım neroyla yazmışsındır yazarken yanlış yerler işaretli olduğu için bu olmuştur bende yazıyorum ekliyorum çıkarıyorum ama bir sorun olmuyor kurtarma olayına gelince biraz zor ama nereyla uğraş belki bir şeyler çıkarabilirisn
  • valla neroyla yazdık yazmasına da gitti kız gibi milyon dollar baby filmim ya... isobusterle kurtarmayı denedim oda %99a kadar problemsiz kurtarıyo gibi gözüküyo cd içeriğini 99da okuma hatası veriyo buna 'ignore' diyosun bu sefer işlem bitince dosyaları çıkartamıyor. kesin bi çözümü olmalı bu cd-rw deil ki silmedim ben içindeki veriyi zaten silemem cd özelliği gereği hayret bişe ya
  • okuma hatası veriyorsa cd den kaynaklana sorunlarda olabilir medya zazar görmüş olabilir bu senin işini zorlaştır başka yazlımlarla denemende fayda var
  • Sanırım neronun eski veya ingilizce bir sürümünü kullanıyorsun. Nero yazmaya başlamadan önce bazı ayarları sorar. Daha sonra yazılabilir özelliği kalsınmı, üzerine yazılsın mı gibi. Bir de eski sürümlerinde üzerine ek yapmadan önce eski dosyaları da seçmek gerekiyordu. sanırım bu seçeneği işaretlemedin. Eskilerinde üzeri kapandı. Ama bunlara tekrar ulaşmak mümkün mü? İşte onu bilemiyorum. Zamanında benimde bir iki cd yazmada böyle sorunlarım olmuştu. Ama geri getiremedim. Şu anda da Türkçe 6 sürümünü kullanıyorum. Bu sorunu epeyden beri de görmedim...
  • Ama bunlara tekrar ulaşmak mümkün mü? işte asıl mesele bu arkadaşlar olan oldu zaten neronun versiyonu 6.6.0.3 daha önce hiç bi şekilde problem yaşamadım nasıl kurtarabilirim? o konuda fikriniz varsa görüşlerinizi bekliyorum
  • Doğrusu pek emin değilim ama cd içeriğinde gizli dosyaları göster dediğinde gösteriyor mu? Bir kontrol edip sonucu yazar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır göstermiyor ,sadece en son yazdığım veriler görüntüleniyor ve ekleme yapmadan cd deki boş alan büyüklüğünde (25,6mb) olarak gözüken bir disk haline geldi yani diğer bilgiler saklanıyor ama ulaşamıyorum işte unstoppable coppier diye bi programla denedim oda ulaşamadı sadece en son eklediğim içeriği çıkartmama yardımcı oluyor çizik ve okunması güçleşmiş cdleri okumaya yardımcı oluyomuş sadece anlayacağınız
  • O halde benim daha söyleyebileceğim bir şey yok dostum. Hoş pek de bir şey söylemedim ya neyse. Kusura bakma. Ama bu konuyu araştıracağım. Yani yok olmuş olamaz...
  • harbiden çok ilginç..
  • Yok canım ne kusuru benim de canımı sıktı da ondan debelenip duruyorum görüş bildirenlere teşekkür ederim ayrıca çözülemeyecek sorun yoktur hallolur elbet ama film dehşet ona yanıyorum kaybedemem yazık yahu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.