Şimdi Ara

ufak bi kaza yaptım:/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biraz önce geri geri gelirken başka bir araca çarptım onun aracında bir şey yok benim araçta arka tamponda 15-20cm çapında göçük oluştu gördüğüm kadarıyla herhangi bir boya kalkması yok kaskonun ufak onarıma giriyor sizin başınıza geldiyse bilirsiniz ne kadar sürer onarımı bir günde hallederlermi birde göçüğü düzeltme işleminde boya kalkarmı kalkarsa lokal boya kendini belli edermi aracım metalik siyah göçen yer pilastik tampon

• fotoğrafını ne olur ne olmaz diyerek çek aracını randevu ile götürürse aynı gün hallederler sanırım...
  • boya kalkmadıysa dert edilecek birşey yok
  • foto. çektim durum hiç iç açıcı değil kaskonun mini hasarlılık kapmasımda autoking e vericem randevu aldık ısıtıp düzelticekler ve yeniden boyancak dedi araç metalik siyah arkadaşlar boyatmak mantıklımı aşırı bir renk farkı olurmu :S birde ufak tefek çizikler vardı oralarıda boyucaz dedi bilmiyorum renk ayırt etmez dedi ama bilemedim metalik siyaha lokal boya yaptıran oldumu aramızda

• Geçmiş olsun.Diğer aracın köşesi geldi herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Geçmiş olsun.Diğer aracın köşesi geldi herhalde..

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprock88

quote:

aynen öyle

Geçmiş olsun. Diğer araç neydi ki ona bir şey olmadan sizde böyle göçük meydana getirmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

quote:

aynen öyle

Geçmiş olsun. Diğer araç neydi ki ona bir şey olmadan sizde böyle göçük meydana getirmiş.

eski model bir laguna onun arka tamponunun tam köşesi benim arka park sensörü ötmedi sensöre güvenemiceksek yandık denedim şimdi ötüyor ama kaza olmadan önce ötmedi:/

arkadaşlar
    araç metalik siyah boyatınca bir sorun yaşarmıyım aşırı bir renk farkı olurmu :S birde ufak tefek çizikler vardı oralarıda boyucaz dedi bilmiyorum renk ayırt etmez dedi ama bilemedim metalik siyaha lokal boya yaptıran oldumu aramızda

• quote:

foto. çektim durum hiç iç açıcı değil kaskonun mini hasarlılık kapmasımda autoking e vericem randevu aldık ısıtıp düzelticekler ve yeniden boyancak dedi araç metalik siyah arkadaşlar boyatmak mantıklımı aşırı bir renk farkı olurmu :S birde ufak tefek çizikler vardı oralarıda boyucaz dedi bilmiyorum renk ayırt etmez dedi ama bilemedim metalik siyaha lokal boya yaptıran oldumu aramızda

öncelikle geçmiş olsun park sensörü ötmedi mi benim araçta kedi geçse sensör ötüyo aynısı benim başıma geldi 5 aylık arabama evimin önünde kamyonet sürtmüş tamponu boyattım en ufak iz yok zati tamponun önemi yok yani değer kaybı falan yaşanmaz aracım metalik siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 17 Kasım 2011; 12:18:30 >

• Boya konusunda pek bilgim yok ama boyanıp pasta cila atılırsa pek sırıtmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

foto. çektim durum hiç iç açıcı değil kaskonun mini hasarlılık kapmasımda autoking e vericem randevu aldık ısıtıp düzelticekler ve yeniden boyancak dedi araç metalik siyah arkadaşlar boyatmak mantıklımı aşırı bir renk farkı olurmu :S birde ufak tefek çizikler vardı oralarıda boyucaz dedi bilmiyorum renk ayırt etmez dedi ama bilemedim metalik siyaha lokal boya yaptıran oldumu aramızda

öncelikle geçmiş olsun park sensörü ötmedi mi benim araçta kedi geçse sensör ötüyo aynısı benim başıma geldi 5 aylık arabama evimin önünde kamyonet sürtmüş tamponu boyattım en ufak iz yok zati tamponun önemi yok yani değer kaybı falan yaşanmaz aracım metalik siyah

cevap için teşekkürler hocam evet park sensörü benimde kedi geçse öter aslında ama bu sefer devreyemi girmedi ne oldu anlamadım benimde dalgınlığıma geldi sonuç bu

• quote:

tampon plastik ya, sanki içeriden itelense düzelecekmiş gibi duruyor, bir deneseniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

tampon plastik ya, sanki içeriden itelense düzelecekmiş gibi duruyor, bir deneseniz??

gerçektende öyle ama autoking boyasız olmaz bunun düzeltilmesi dedi bende itmeyi düşündüm ama tamponu komple sökmek gerekiyor
  • quote:

quote:

quote:

gerçektende öyle ama autoking boyasız olmaz bunun düzeltilmesi dedi bende itmeyi düşündüm ama tamponu komple sökmek gerekiyor

nası olsa autoking boyayacak bi şansınızı deneyin olmazsa kaybedek bişeyiniz yok.....

• quote:

quote:

quote:

quote:

nası olsa autoking boyayacak bi şansınızı deneyin olmazsa kaybedek bişeyiniz yok.....

bende meraklıyımdır kendim sorun halletmeye gerçekten ama koca tamponu söküp sensör bağlantılarıyla uğraşıcak zamanım yok dediğiniz gibi ama söküp elle itsem düzelcek gibi yalnız çarptığım aracın tam köşesi geldiği için sivri bi noktadan içeri göçmüş yani tam oval bir göçük yok bu işi zorlaştırır:)

• Hızlı mıydın, nasıl oldu? Bir de tam köşe yani, aynadan görülmüyor mu?
  • Geçmiş olsun, ısıtıp hallederler orayı fazla zaman almaz. Park sensörü çalışırken aynalarla kontrolü unutmayalım :D
  • Hiçbir şey yok bunda. En kötü kazanız böyle olsun. Tampon plastik parça olduğu için istersen komple boyat hiçbir değer kaybı olmaz.

İçeriden vura vura düzeltecekler. Ondan sonra bir pasta cila atacaklar. Boya kalkması olmuşsa ya da iz kalmışsa boyarlar. Sen yine de AutoKing'e güvenme. Yetkili servisten orijinal boyasını al. LC9X olması lazım. Al ver onu. Onlar o boyayla boyasınlar.

Kafanı takma arabanda bir şey yok.
  • saç kurutmayı tutup içerden yavaşça ittir oturur kalıbına. bende aynı şekilde sensöre güvenip geri geri gelirken çöp konteynırına vurmuştum tamponun ortasını. 2 sensör arası boyandı ısıtılıp geri çıktı bide. tanıdık olduğu için 70 liraya halletmişti yoksa 200 rahat tutardı
  • Arkasına ulaşılabiliyorsa aracı güneşte bir süre bırakıp tampon ısındıktan sonra kendiniz deneyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.