Şimdi Ara

Ufak bi kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • forum ahalisi babam öğlen saatlerinde arabadan inerken yanından geçen bir nissan qasqai 2 nin aynasını kırmış nasıl olmuş anlamadım kasıtlı değil ama neyse babam adama aynayı sana biz alalım demiş şimdi fiyatlara bakıyorumda 200-300 lira sıfırları bizim ne yapmamız gerekio yan çizme gibi bi durumumuz varmı adamın kendi kaskosu ödese olmazmı babam aynayı almayı düşünüyo ama ben böyle bi yol düşündüm yardımcı olursanız sevinirim bide aceleyle yazdım noktalama işaretleri koymadım kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Yaya olarak çarptı herhalde aynaya. 2009 yılında bir önce ki arabam ile cumartesi sabahı Hasanpaşa'da giderken bir yaya yolun ortasında elleri cebinde ve kulaklık kulağında yürüyordu. Korna çaldım ve yaya beni görünce kendini arabanın sol ön tarafına doğru attı ve sol aynaya çarptı. Ayna yere düştü ve yaya düşer gibi oldu ama düşmedi. Söylendim tabi yaya'ya. O hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti gitti. Ayna kırıldı benim, sol kapının cama yakın tarafında da hafif ezik oldu. Gidip yenisini aldım aynanın ve 120 lira tutmuştu 2009 yılında.

Yarı yarıya alın aynayı. Yarı parayı siz verin yarı parayı adam versin.
  • Baban söz verdiyse almanız gerekir. Adam kendi kaskosundan alırsa kasko delinir. Ancak kaza tutanağı düzenlenir siz suçlu bulunursanız sizin sigorta karşı tarafa ödeme yapar. Kaskosu delinmez adamın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Geçmiş olsun. Yaya olarak çarptı herhalde aynaya. 2009 yılında bir önce ki arabam ile cumartesi sabahı Hasanpaşa'da giderken bir yaya yolun ortasında elleri cebinde ve kulaklık kulağında yürüyordu. Korna çaldım ve yaya beni görünce kendini arabanın sol ön tarafına doğru attı ve sol aynaya çarptı. Ayna yere düştü ve yaya düşer gibi oldu ama düşmedi. Söylendim tabi yaya'ya. O hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti gitti. Ayna kırıldı benim, sol kapının cama yakın tarafında da hafif ezik oldu. Gidip yenisini aldım aynanın ve 120 lira tutmuştu 2009 yılında.

Yarı yarıya alın aynayı. Yarı parayı siz verin yarı parayı adam versin.

hayır hocam bizim araba durmuş bi vaziyette babam tam arabadan inerken bizim arabanın kapısı adamın sağ aynayı kırıyo babam öyle dedi fiyatları araştırmamı istedi en başta bana söyleseydi ya kaskodan yada yarı yarıya bölüşmesini söyliyicektim ama geç oldu artık bide adam itiraz ederse sıkıntı olur

• yapacak bişey kalmamış babanız bir kere söylemiş vede karşılamanız gerekir etik olarak...
  • Babanız hatasını kabul etmiş sizde yan çizme yollarını arıyorsunuz. Aynısı sizin başınıza gelse ne yapardınız !!
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Babanız hatasını kabul etmiş sizde yan çizme yollarını arıyorsunuz. Aynısı sizin başınıza gelse ne yapardınız !!

bizim başımıza gelse %100 babam kendi öderdi şimdide ödeyecek ama şimdi kasko sigorta ne işe yarıyo , bide babam kapıyı daha 3-4 cm açmış yani kadın çok yakın geçiyormuş burda kadınında suçu yokmu

Orijinalden alıntı: freelander2001

quote:

Orijinalden alıntı: andan44

Babanız hatasını kabul etmiş sizde yan çizme yollarını arıyorsunuz. Aynısı sizin başınıza gelse ne yapardınız !!

bizim başımıza gelse %100 babam kendi öderdi şimdide ödeyecek ama şimdi kasko sigorta ne işe yarıyo , bide babam kapıyı daha 3-4 cm açmış yani kadın çok yakın geçiyormuş burda kadınında suçu yokmu

Sizin başınıza gelse niye babanız ödesin ki kusurlu kimse o öder. Kapıyı açarken gelen araç var mı bakmak lazım. Açılan kapıda gelen aracın yapacağı çok fazla bir şey yok.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.