Şimdi Ara

ufak az yakan dizel araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sırf ayağımı yerden kessin işe gidip gelirken kullanıcam tercihen dizel max 20 bin tl ye ne alabilirim. getz bakıyorum albea baktım çok kötü dediler vazgeçtim önerilerinizi bekliyorum

• Dizelin nasıl kullanıldığı bakımları vs. Önemlidir masrafı fazladır size tavsiyem 20 bine LPG li japon araçları dizel kadar uygun olur yakıtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kapı dizel grande punto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pardon albeanın nesi kötüymüş?
  • O fiyata alacağınız dizel olsa da astaro yüzünden pahalıya gelir. Km çok yüksek ucuz dizel almak risklidir LPG li ar bakın. Dikkatli kullanımda ekonomi yönünden dizelden farkı olmaz.

• Ben şubatta 21250 ye ibiza almıştım klima açık 25 kuruşu geçmiyor şehir içi. Uzun yolda fabrika değerlerini yakalamıştım (90 100 kmli hızlarla 4.0lt mazot)
  • Citroen C2 1.4hdi tavsiye edebilirim. Bir arkadaşım kullanıyor ve 4-5lt arasında gezindiğini söyledi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Albea,palio alın bence

• arkadaşlar hepinize çok teşekkürler dizel almayın mı diyorsunuz yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

pardon albeanın nesi kötüymüş?

hocam arkadaş ben kullandım bizzat diyo virajları almıyo sağlam değil hiç güven vermiyor falan diyo
  • Corsa 1.3 CDTi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tertemiz-corsa-dizel-176948281/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 28 Eylül 2014; 10:15:11 >
  • 2009 2010 Kia picanto1.1 crdi olabilir. G.punto olabilir ama daha eski olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Corsa 1.3 CDTi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-tertemiz-corsa-dizel-176948281/detay

tuvnera hocam ya arkadaşlar kafamı karıştırdı ikinci el dizel alınmaz çok sıkıntı çıkarırı diyorlar ya ne diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Corsa 1.3 CDTi

tuvnera hocam ya arkadaşlar kafamı karıştırdı ikinci el dizel alınmaz çok sıkıntı çıkarırı diyorlar ya ne diyorsun

Benim eksper ve minibüscü arkadaşta ikinci el dizel alınmaz dediği için vazgeçip LPG takılıyorum.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    o zaman bu mesajdan sonra bende almıyorum
  • Dizelin masrafi cok dediler lpg li al dediler 4 yil oldu senelik 200 tl bakim harici daha masraf yapmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Dizelin masrafi cok dediler lpg li al dediler 4 yil oldu senelik 200 tl bakim harici daha masraf yapmadim.

Araç marka-yıl?
    LPG sistem markası?
    Yıllık 200 TL bakımın içinde ne var?
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    dizel mi aldınız lpg mi
  • ya deli gönül diyo uğraşma hiç ikinci elle git 33 bin tl ye al seat ibizayı
  • Temiz bir 1.4 hdi 92bg c3 :) az yaakr çok kaçar bir de full olursa :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.