Şimdi Ara

UEFA Team Of The Year 2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her sene klasik olarak düzenlenen "UEFA Yılın Takımı" bugün de oylamaya sunuldu,ben de size adayları ve listeyi sonrasında da yaptığım kadroyu atacağım.

KALECİLER

Manuel Neuer ( FC Bayern Münich ) : 50 maçta 29 gol yedi,toplam 26 maçta gol yemedi.
    Thiabut Courtouis ( Atletico Madrid ) : 47 maçta 25 gol yedi,toplam 24 maçta gol yemedi.
    David De Gea ( Manchester United ) : 38 maçta 38 gol yedi,toplam 15 maçta gol yemedi.
    Petr Cech ( Chelsea FC ) : 52 maçta 52 gol yedi,toplam 17 maçta gol yemedi.

DEFANSLAR

David Alaba ( FC Bayern Münich ) : 50 maç yaptı,11 gol attı.
    Giorgio Chiellini ( FC Juventus ) : 34 maç yaptı,3 gol attı.
    Philipp Lahm ( FC Bayern Münich ) : 45 maç yaptı,gol atamadı.
    Dante ( FC Bayern Münich ) : 38 maç yaptı , gol atamadı.
    Mats Hummels ( Borussia Dortmund) : 32 maç yaptı,1 gol attı.
    Sergio Ramos ( Real Madrid CF ) : 37 maç yaptı,6 gol attı.
    Thiago Silva ( Paris Saint Germain ) : 23 maç yaptı,1 gol attı.
    Vincent Kompany ( Manchester City ) : 17 maç yaptı,1 gol attı.
    Filipe Luis ( Atletico Madrid ) : 38 maç yaptı,2 gol attı.
    Branislav Ivanovic ( Chelsea FC ) : 50 maç yaptı 3 gol attı.
    Stephan Lieschteiner ( FC Juventus ) : 34 maç yaptı,4 gol attı.
    Gerard Pique ( FC Barcelona )
    : 46 maç yaptı,2 gol attı.

ORTA SAHALAR

Gareth Bale ( Real Madrid ) : 36 maç yaptı,25 gol atıp 10 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %75.
    Paul Pogba ( FC Juventus ) : 46 maç yaptı,8 gol atıp 5 asist yaptı. Pas tamamlamada ki oranı %80.
    İlkay Gündoğan ( Borussia Dortmund ) : 25 maç yaptı,4 gol atıp 2 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %84.
    Nemanja Matic ( Benfica ) : 42 maç yaptı,6 gol attı.Asisti yok.Pas tamamlamada ki oranı %82.
    Isco Suarez ( Real Madrid ) : 45 maç yaptı,13 gol atıp 5 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %80.
    Marco Reus ( Borussia Dortmund ) : 43 maç yaptı,20 gol atıp 13 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %73.
    Franck Ribery ( FC Bayern Münich ) : 44 maç yaptı,18 gol atıp 19 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %81.
    Arjen Robben ( FC Bayern Münich ) : 44 maç yaptı,20 gol atıp,15 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %80.
    Bastian Schweinsteiger (FC Bayern Münich ) : 36 maç yaptı,5 gol atıp 7 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %87.
    Mesut Özil ( Arsenal ) : 48 maç yaptı,11 gol atıp 24 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %83.
    Blaise Matuidi ( Paris Saint Germain ) : 48 maç yaptı,2 gol atıp 5 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %86.
    Yaya Toure ( Manchester City )
    : 36 maç yaptı,12 gol atıp 5 asist yaptı.Pas tamamlamada ki oranı %58.

FORVETLER

Sergio Aguero ( Manchester City ) : 36 maç yaptı,26 gol atıp 6 asist yaptı.Şut/gol oranı %33.
    Radamel Falcao ( Monaco ) : 41 maç yaptı,25 gol attı.Asisti yok.Şut/gol oranı %19.
    Edinson Cavani ( Paris Saint Germain ) : 47 maç yaptı,31 gol atıp 3 asist yaptı.Şut/gol oranı %23.
    Robert Lewandowski ( Borussia Dortmund ) : 47 maç yaptı,37 gol atıp 10 asist yaptı.Şut/gol oranı %27.
    Diego Costa ( Atletico Madrid ) : 36 maç yaptı,26 gol atıp 5 asist yaptı.Şut/gol oranı %27.
    Zlatan Ibrahimovic ( Paris Saint Germain ) : 48 maç yaptı,38 gol atıp 13 asist yaptı.Şut/gol oranı %26.
    Lionel Messi ( FC Barcelona ) : 39 maç yaptı,40 gol atıp 14 asist yaptı.Şut/gol oranı %33.
    Jackson Martinez ( FC Porto ) : 41 maç yaptı,26 gol attı.Asisti yok.Şut/gol oranı %36.
    Cristiano Ronaldo ( Real Madrid ) : 47 maç yaptı,58 gol atıp 13 asist yaptı.Şut/gol oranı %27.
    Mario Mandzukic ( FC Bayern Münich ) : 45 maç yaptı,22 gol atıp 4 asist yaptı.Şut/gol oranı %27.
    Thomas Müller ( FC Bayern Münich ) : 47 maç yaptı,21 gol atıp 10 asist yaptı.Şut/gol oranı %26.
    Robin Van Persie ( Manchester United )
    : 39 maç yaptı,29 gol atıp,7 asist yaptı.Şut/gol oranı %27.

Benim Kadrom :

•  UEFA Team Of The Year 2013

Edit: Kompany'i oraya koydumda maç sayılarına baktığımda kaptan geçen sene sakatlıklardan dolayı pek oynayamadı, biraz duygusal davranmışım onu koymakla 2013 yılında benim gözümde Kompany'den daha çok o kadroda olmayı hakeden Dante'dir. Kompany yerine Danteyi koyduğumu varsayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 4 Aralık 2013; 14:20:21 >

• Bu takıma yürek dayanmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle ödüllerde kupa başarılarıyla gelen tanıtımlar çok önemli oluyor tabii de 2013'te Filipe Luis'ten daha iyi bir sol bek görmedik. Bu yüzden Alaba'yı koymadım. Benzer şekilde Courtois'nın durumunda da var.
    Ballon d'Or verilirken oyunculara tekil olarak bakıldığından kupa kazanmaları, kazandıkları kupalarda verdikleri katkı çok çok önemli. Ama yılın 11inde değil bence.

Bir de böyle ödüllerde olay en iyi seçmek olduğu için gerçekçi takımlar ortaya çıkmıyor hani. İlk oluşturduğum takımın orta ve ileri uç elemanları; Bastian-İlkay-Ribery-Robben/Cavani-Zlatan idi ki şu resimdeki ekiple bir maça çıksa bu yazdığım ekip, paramparça ederler muhtemelen. Ama olay en iyi seçmek tabii...

Son olarak, 2012 11ini yazdığımızda da, geçen sene söylemiştim; Chelsea kaleci açısından şansını çok iyi yaratmış bir kulüp. Buffon-Casillas seviyesinde anılabilecek aktif tek kaleci zaten onlarda ve ondan sonra kaleyi devralacak Courtois Atletico'da harikalar yaratıyor.

• Vidal yok mu ben mi göremedim juveden aday gösterilecek ilk adam vidaldir olmaması şaçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nascar The Game 2013
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadroda banko olması gereken 3 isim var ; Ronaldo,Ribery ve Messi . Herhangi birinin olmaması saçma olur .Burada en güçlü kadroyu kurun demiyorlar , mevkiilerinde en başarılı olan adamları seçin diyorlar . Messi avrupada en fazla gol atan forvet olarak buraya giremiyorsa tarafsızlık konusunda ciddi bi' sıkıntınız var .Aynı performansı İbrahimovic veyahut Cavani gösterse idi ,yerlere göklere sığdarmazdınız bu futbolcuları .Ne alıp veremediğiniz var şu adamla anlayamadım gitti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 4 Aralık 2013; 23:43:31 >
  • Reallilerdeki fesatlığa kıskançlığa bakarmısın abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Reallilerdeki fesatlığa kıskançlığa bakarmısın abi :)

Fesatlık derken ?
  • UEFA'nın açıkladığı takımda Schweinsteiger'in olmaması, Dani Alves'in olması Lewandowski'nin olmayıp yılın forvetinin Ibrahimovic seçilmesi, geçen sene sakatlıklarla boğuşan Thiago Sliva'nın ve sezonu kupasız kapatan Ramos'un yılın stoperleri seçilmesi. Türlü türlü saçmalıklar. Şu aptal İspanyol hegemonyasından kurtulamadılar bir türlü ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solert -- 15 Ocak 2014; 22:22:26 >
  • Benim kadronun aynısı seçilmiş, tek fark bende Lewa var Ribery yerine.

Uefa'daki fesatlığa kıskançlığa bakarmısın abi
  • FIFA'nın kadrosuna kıyasla çok daha mantıklı olmuş. Bale yerine Robben, Mesut yerine Schweinsteiger ve Ibo yerine Lewa vardı benim kadroda.
  • Bale > Messi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.