Şimdi Ara

UEFA Tahkim Kuruluna gidiyoruz. Duruşma talebinde bulunuldu, savunma hazır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe, UEFA'dan gelen cezalara itiraz için UEFA Tahkim Kurulu'ndan duruşmalı savunma talep etti. Başvuru kabul edilirse, yönetici Şekip Mosturoğlu ve Tolga Aytöre İsviçre'ye giderek görsellerden oluşturulacak bir dosya ile savunma yapacak.

Fenerbahçe, UEFA Disiplin Kurulu'nun kulübe verdiği 1 maç seyircisiz oynama, Meireles'e gelen 3 maç oynamama cezası ve kupalardan ihraç uyarısına itirazda bulundu.
    Sarı-Lacivertli yönetim, kararın açıklanmasınan sonra olağanüstü bir toplantı yaptı. Burada bir kriz masası oluşturarak yapılacak savunmada izlenecek yöntem belirlendi.
    Buna göre hem seyircisiz oynama cezasına yol açan olaylar, hem Meireles'in kırmızı kartıyla ilgili olarak görseller de içeren bir savunma dosyası hazırlandı.
    Fenerbahçe yönetimi, ardından bu dosyayı UEFA Tahkim Kurulu'nu sunmak için duruşmalı toplantı talebinde bulundu. Tahkim, Sarı-Lacivertliler'in başvurusunu kabul ederse kulübün hukuk işlerinen sorumlu iki yöneticisi Şekip Mosturoğlu ile Deniz Tolga Aytöre, İsviçre'ye gidecek.
    reklam

Yapılacak savunmada hem seyircisiz oynama cezası, hem Avrupa Kupaları'ndan men uyarısı, hem de Meireles'in cezasının kaldırılması istenecek.

İnşallah men kararı kalkar.

• Polis raporu falan tamamsa UEFA Cas'ta olduğundan daha fazla rezil olacak. Orada çekilen rapordan sonra bu cezalar da geri çekilirse madara olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Polis raporu falan tamamsa UEFA Cas'ta olduğundan daha fazla rezil olacak. Orada çekilen rapordan sonra bu cezalar da geri çekilirse madara olurlar.

Uefa Cas rezil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayacaptain

Tey allahım yaa.Uefaya gidene bakarmısınız? Sekip Mosturooglu(!) Hem ceza hem de spor hukukunda şike yaptığı ve teşebbüs ettiği tescilli,zat-ı muhterem(!)

Way be cesarete bak..Alem erkek görsün beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Polis raporu falan tamamsa UEFA Cas'ta olduğundan daha fazla rezil olacak. Orada çekilen rapordan sonra bu cezalar da geri çekilirse madara olurlar.

Uefa Cas rezil ?

Geri çekilen dosyalar, kovulan müfettişler vs. Siz tabi hala "Geri çektiniz davayı, namus onur vs." kafasında gezdiğiniz için sabaha kadar tartışsak da bir sonuca varamayız. Başlamadan bitirmek en iyisi.
  • quote:

quote:

quote:

Uefa Cas rezil ?

Geri çekilen dosyalar, kovulan müfettişler vs. Siz tabi hala "Geri çektiniz davayı, namus onur vs." kafasında gezdiğiniz için sabaha kadar tartışsak da bir sonuca varamayız. Başlamadan bitirmek en iyisi.

Sonuc ne?

• quote:

quote:

quote:

Uefa Cas rezil ?

yani büyük bir zaferle kazanacağız davayı bilerek geri çektiniz. çok mantıklı bir hareket, tebrik ederiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen'de gelmiş teknik direktörü 3 maç ceza alanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çelik.

quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Hemen'de gelmiş teknik direktörü 3 maç ceza alanlar

Takimimin 3 maca teknik direktorsuz cikmasi, takimimin basinda daimi olarak Aykut Kocaman'in bulunmasindan iyidir kanimca.

• quote:

quote:

Takimimin 3 maca teknik direktorsuz cikmasi, takimimin basinda daimi olarak Aykut Kocaman'in bulunmasindan iyidir kanimca.

fazla mı ağır oldu
  • quote:

quote:

• Cezalar kalkmasada , ciddi oranda düşer gibi geliyor. Seyircisiz oynama para cezasına dönüşebilir . Bu sene başka olay çıkarsa seneye men edicez denilebilir.
  • Bir tane GS li de mantikli yorum yapsin. Saha disindan atilan bir sey yuzunden bir klup niye ceza alsin?

Patriot fuze sistemi mi kursaydi ne yapsaydi gelen cisimleri vurmak icin..UEFA KLUBU POLIS zannediyor heralde.

Marsilya maci cezasi tamam ama bu ne kadar sacma bir ceza yahu...

• Ben sanmıyorum değişeceğini, umarım kaldırılır ya da hafifletilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Bir tane GS li de mantikli yorum yapsin. Saha disindan atilan bir sey yuzunden bir klup niye ceza alsin?

Patriot fuze sistemi mi kursaydi ne yapsaydi gelen cisimleri vurmak icin..UEFA KLUBU POLIS zannediyor heralde.

Mantıklı yorum şu kardeşim.

Maç devam ederken yoldan geçen bir grup sırf maçı sabote etmek için o paraşütlü meşaleyi stadın içine atsaydı bu dediğinde haklıydın.

Ancak size göre belediye, bazı açıklamalara göre yönetim, ''seyircisiz oynama cezası'' almış takımın yine ''seyircisiz'' oynacağı maça dev ekranlar kurup destek için stad çevresine ''seyirci'' davet ediyor.

Yönetim davet ettiyse hiç kimse laf edemez karara.

Belediye davet ettiyse yönetim neden çıkıp ne yapıyorsun demedi? Maç 10-15 dakikalık bir olay değil. O taraftarlar maçın başından beri oradalar. O süre zarfında yönetimden biri stad çevresinde organize olmuş taraftarlar var polis olay çıkmadan dağıtsın bunları niye dememiş? Herhangi bir yönetici sizi burada olmaya izniniz yok diye niye açıklama yapmamış?

Yapmadıysa bu oradaki topluğu ve yapacakları taşkınların sorumluluğunu kabul ettiği anlamı taşır. Ki o topluluk içinden birkaç kendini bilmez kişi bu saçma işi yapması provokasyon olsa bile, yönetim o grubu tanıyarak zaten o sorumluluğu aldı. Çünkü grup Fenerbahçe taraftarlarından oluşuyordu.

Ayrıca bundan sonra birileri gider başkalarının stadına atar diye birşey söz konusu değil. Bu hareket bireysel değil. Bu hareket yoldan geçen birkaç kişinin bak şimdi ne yapıcam kafası ile yaptığı bir iş değil. Yönetim tarafından izin verilmiş veya göz yumulmuş bir taraftar topluluğunun ''seyircisiz'' oynanacak bir maça ''seyirci'' olarak müdahale etmesi sonucu oluşan bir olay.

Verilen ceza normal ancak men kararı aşırı derecede ağır bir ceza, adeta tehdit. Ancak bunun verilmesinin sebebi de yine, ''siz bize ceza verdiniz ama biz bu cezayı umursamıyoruz'' anlamına gelen bu organize toplanma işi olabilir.

Umarım bir an önce Fenerbahçe bu ağır cezadan kurtulur. Rahat bir şekilde Avrupa'da yoluna devam eder.

• Böyle saçma bir ceza olamaz. Biraz adalet varsa Fenerbahçe'nin itirazı kabul edilir. Tribünde seyirci yokken stad dışında olan olaydan nasıl Fenerbahçe sorumlu tutulur? Hadi sorumlu tuttunuz diyelim onu kabul ettik.

2 yıl içinde tekrarlanırsa 1 yıl men cezası nedir? Bunu engelleyemezsin ki. Rakip takım seyircisi tutar getirir. Hatta bi sivri zekalının yazdığı gibi 10 tane uzaktan kumandalı helikopter alıp sahanın üstünden atılabilir. Bunu nasıl engelleyeceksin? Stadlara jammer mı döşeyeceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

quote:

quote:

Uefa Cas rezil ?

yani büyük bir zaferle kazanacağız davayı bilerek geri çektiniz. çok mantıklı bir hareket, tebrik ederiz.

• Fb yine savunmasını başka takımlar üzerinden yapacak gibi gözüküyor, lazio örneğini vereceklermiş. Bence hata olur, adamlar lazioya cezayı vermiş öyle yada böyle sorgulanırsa ters tepebilir. CAS'a kadar gideceğini sanmıyorum, gitselerde kaybedilir.
    Birde saha dışı fb yi ne bağlar diyorsunuzda, orada belediye ve yönetim organizasyon yapmadı mı ? Münferit olay olması için yoldan geçen birisini atması gerek, kaldı ki herkes biliyor o meşaleyi atan kişilerin orada maç amacı ile bulunduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Bir tane GS li de mantikli yorum yapsin. Saha disindan atilan bir sey yuzunden bir klup niye ceza alsin?

Mantıklı yorum şu kardeşim.

Maç devam ederken yoldan geçen bir grup sırf maçı sabote etmek için o paraşütlü meşaleyi stadın içine atsaydı bu dediğinde haklıydın.

Ancak size göre belediye, bazı açıklamalara göre yönetim, ''seyircisiz oynama cezası'' almış takımın yine ''seyircisiz'' oynacağı maça dev ekranlar kurup destek için stad çevresine ''seyirci'' davet ediyor.

Yönetim davet ettiyse hiç kimse laf edemez karara.

Belediye davet ettiyse yönetim neden çıkıp ne yapıyorsun demedi? Maç 10-15 dakikalık bir olay değil. O taraftarlar maçın başından beri oradalar. O süre zarfında yönetimden biri stad çevresinde organize olmuş taraftarlar var polis olay çıkmadan dağıtsın bunları niye dememiş? Herhangi bir yönetici sizi burada olmaya izniniz yok diye niye açıklama yapmamış?

Yapmadıysa bu oradaki topluğu ve yapacakları taşkınların sorumluluğunu kabul ettiği anlamı taşır. Ki o topluluk içinden birkaç kendini bilmez kişi bu saçma işi yapması provokasyon olsa bile, yönetim o grubu tanıyarak zaten o sorumluluğu aldı. Çünkü grup Fenerbahçe taraftarlarından oluşuyordu.

Ayrıca bundan sonra birileri gider başkalarının stadına atar diye birşey söz konusu değil. Bu hareket bireysel değil. Bu hareket yoldan geçen birkaç kişinin bak şimdi ne yapıcam kafası ile yaptığı bir iş değil. Yönetim tarafından izin verilmiş veya göz yumulmuş bir taraftar topluluğunun ''seyircisiz'' oynanacak bir maça ''seyirci'' olarak müdahale etmesi sonucu oluşan bir olay.

Verilen ceza normal ancak men kararı aşırı derecede ağır bir ceza, adeta tehdit. Ancak bunun verilmesinin sebebi de yine, ''siz bize ceza verdiniz ama biz bu cezayı umursamıyoruz'' anlamına gelen bu organize toplanma işi olabilir.

Umarım bir an önce Fenerbahçe bu ağır cezadan kurtulur. Rahat bir şekilde Avrupa'da yoluna devam eder.

Fenerbahçe'li taraftarların yaptığı bir gerçek ona lafım yok. Ama saha dışı olayları kontrol etmekle yükümlünün Klüp değil yasal merciler olduğunu düşünüyorum. Çünkü saha dışı olayları klüplere yıkmaya kalkarsak büyük mağduriyetlerin doğacağını düşünüyorum.

Bir dahaki maça X taraftar gelip atsa yok yere men edecekler. Ben UEFA nın ayrım yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yine klübün yapabilecek bir şeyi olmayacak önümüzdeki maçlarda.

• quote:

Fenerbahçe'li taraftarların yaptığı bir gerçek ona lafım yok. Ama saha dışı olayları kontrol etmekle yükümlünün Klüp değil yasal merciler olduğunu düşünüyorum. Çünkü saha dışı olayları klüplere yıkmaya kalkarsak büyük mağduriyetlerin doğacağını düşünüyorum.

Bir dahaki maça X taraftar gelip atsa yok yere men edecekler. Ben UEFA nın ayrım yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yine klübün yapabilecek bir şeyi olmayacak önümüzdeki maçlarda.

İyi de olay saha dışı bir olay değil ki, saha dışında meşale yakılıp da bu ceza verilmiş olsaydı elbette son derece haksız bir ceza olacaktı. Ancak bu olayda meşale saha içine atılıyor, federasyonumuzun deyimiyle "meşale sahaya yansımış", onlar için bile olayın herhangi bir savunması açıklaması yokken UEFA ne yapsın?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.