Videoda da görüldüğü gibi yıldızlar bu ülkelerden yükseliyor. Bu yıldızların hikayesi-olayı budur. Bazı kulüplerin ifade ettiği gibi kulüpleri değil, ülkeleri temsil etmektedirler.
Niye Türkiye'den yükseliyor? ya da şöyle sorayım niye Türkiye o 8 ülke içinde?
quote:
Orijinalden alıntı: AGezginci.
quote:
Şampiyonlar Ligi Logosu Avrupa'daki 8 büyük ülkeyi temsil ediyor.
1.O zaman neden Türkiye'den çıkan yıldız başkentten değil de İstanbul'dan çıkıyor? 2.Şampiyonlar Ligi neden avrupadaki büyük ülkeleri temsil etsin ki siyasi bir oluşum mu? Etse etse Avrupadaki 8 büyük ligi temsil eder onların içinde de Türkiye yok malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: jonesasdfg
quote:
Şampiyonlar Ligi Logosu Avrupa'daki 8 büyük ülkeyi temsil ediyor.
1.O zaman neden Türkiye'den çıkan yıldız başkentten değil de İstanbul'dan çıkıyor? 2.Şampiyonlar Ligi neden avrupadaki büyük ülkeleri temsil etsin ki siyasi bir oluşum mu? Etse etse Avrupadaki 8 büyük ligi temsil eder onların içinde de Türkiye yok malesef.
Alıntıları Göster
yav he he. İngiltere ?
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
yav he he. İngiltere ?
Alıntıları Göster
La bu konu farklıymış.
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
La bu konu farklıymış.
Alıntıları Göster
Burada konuyla ilgili bir açıklama yapılmış ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Beşiktaş sayesinde.
98/99 sezonunda Beşiktaş?
quote:
Orijinalden alıntı: Hilarious
quote:
Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.
Beşiktaş sayesinde.
Alıntıları Göster
D3XTER şunun cevabını verirmisin bilmediğimden soruyorum 92*93 senesinden bahsediyoruz ozamanlar avrupada Türk futbolu hangi aşamadaydı neden Türkiye ,danimarka,isveç,iskoçya ,ssc ,yugoslavya,gibi ülkeler avrupa şampiyonasını ve avrupa kupalarını domine ederken neden Türkiye
quote:
Orijinalden alıntı: gael
D3XTER şunun cevabını verirmisin bilmediğimden soruyorum 92*93 senesinden bahsediyoruz ozamanlar avrupada Türk futbolu hangi aşamadaydı neden Türkiye ,danimarka,isveç,iskoçya ,ssc ,yugoslavya,gibi ülkeler avrupa şampiyonasını ve avrupa kupalarını domine ederken neden Türkiye
Alıntıları Göster
bu arada yorumlardan biri
00:20 den sonra ünal aysal diyomuş
quote:
92-93 değilde bu dediğinde haklısın bunu kabul etmezler işte sanki o takımı oralara getiren GS değilmiş Türkiye kazandığı başarılarla gelmiş oraya
quote:
Orijinalden alıntı: AGezginci.
quote:
92-93 değilde bu dediğinde haklısın bunu kabul etmezler işte sanki o takımı oralara getiren GS değilmiş Türkiye kazandığı başarılarla gelmiş oraya
Alıntıları Göster
GS ManU yu eledi İngilterede yıldız yok denmişti. Videoya bakın şimdi de
quote:
Orijinalden alıntı: Robb Stark
Alıntıları Göster
Yıldız; Tepecikspor'u temsil ediyor kardeş. 92/93 sezonunda Avrupa'yı kasıp kavurmuştu hatırlasana.
quote:
Orijinalden alıntı: Robb Stark
Yıldızlar en büyük ülkeleri temsil ediyor zaten hatta bu ülkelerin takımları dışarda kalınca (bknz. GS, ManU'yu eleyince) CL sistem değişikliğine gitti o ülkelerin takımları direk alınmaya başlandı..
quote:
öldüm gülmekten
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
quote:
öldüm gülmekten
Alıntıları Göster
Anadolu'nun bağrından yükselmesi gerekiyordu o yıldızın
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
Eskişehir'in göbeğinden... Keşke öyle olsaydı... Keşke o Fethi Heper'in döneminde, 1970'lerde yakalasaydık o Şampiyonluğu... Zor değildi, bir puan sadece...
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
quote:
Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis
Eskişehir'in göbeğinden... Keşke öyle olsaydı... Keşke o Fethi Heper'in döneminde, 1970'lerde yakalasaydık o Şampiyonluğu... Zor değildi, bir puan sadece...
Alıntıları Göster
Ne diyoruz, GALATASARAY TÜRKİYE'DİR. O yıldız Türkiye'den yükseliyorsa, Türk futbolu o dönemde Avrupa'da söz sahibi olabildiyse bu Galatasaray'ın Avrupa başarıları sayesindedir. Bu kadar basit.
quote:
Orijinalden alıntı: Hilarious
quote:
Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.
Beşiktaş sayesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Ne diyoruz, GALATASARAY TÜRKİYE'DİR. O yıldız Türkiye'den yükseliyorsa, Türk futbolu o dönemde Avrupa'da söz sahibi olabildiyse bu Galatasaray'ın Avrupa başarıları sayesindedir. Bu kadar basit.
Ona bakarsan yıldız anadolu yakasından yükseliyor. Demekki Fenerbahçe sayesinde