Dün maça başlarken Mancini kumar oynadı ve tutmadı. Ardından yaptığı değişiklikler çok doğruydu ve maçı çevirebildi.
Chelsea çok kırılgan ve her an hata yapabilecek bir takım. Bu durum dün bariz belliydi. Bizimkiler biraz daha zorlayabilse, koparabilirdik.
Semih olmazsa olmaz bir oyuncu. O yaşta bu kadar soğukkanlı ve olumlu oynamak inanılmaz. Jose Mourinho, sene sonu bitmiş Terry yerine Semih e kanca atarsa şaşırmam. Basın toplantısında ağzı sulanıyordu.
Dünkü sonuca göre İngiltere de onlar fazla üstümüze gelmeyecekler, kontrollü oynayıp bizim açıklarımızı arayacaklar. Başlangıçta sıkıcı bir maç olabilir ancak ilk gölü atarsak o zaman ortam renklenir. O durumda da Umut un daha erken oyuna alınıp kontra yapmamız gerek. Şu kesin, ikinci maçta Umut daha fazla süre almalı.
I love Melooo. I love Galatasaray SK..
İyi günler.
ingiltere de 2-3 atar çelsa çok rahat. dün akşam gayet prof. olarak deplesman takımı gibi oynadılar. dün akşamki maça bakıp 1-1 ingilterede şansımız var demek çocukça
Ya ciddi anlamda oturup 1-0 ile 1-1'in farkını mı anlatmam lazım nedir anlamadım ? Deplasmanda gol atmakla atmamakla alakası yok ki sadece bunun. Maçı 1-0 bitirmiş olsak deplasmanda gol atma zorunluluğumuz yok zaten, hadi onu bi kenara koyalım, sizin dediğiniz gibi Chelsea kendi evinde illa ki gol atıcaktır diyelim. Peki biz 1 tane gol atarsak Londra'da durum ne olacak ? 1-1 bitse maç zaten uzuyor yine bizim tur atlamamız için yeterli değil 2-1 kaybetsen zaten hiç şansın yok. Ama kendi evimizde o saçma golü yemeyip 1-0 zar zor da olsa kazanmış olsaydık deplasmanda değil 1-1, 2-1 yenilsek bile tur atlıyor olucaktık. Fark bariz değil mi ? Allah aşkına ısrar etmeyin şurda 1-0 ile 1-1 arasında fark yokmuş gibi. 0-1 ile 1-1 arasında fazla fark yok ama 1-0 ile 1-1 arasında muazzam bi fark var. Deplasmanda gol atmak zorundayız zaten demek yetmiyor sadece. Evinde 1-0 alabilmiş olsan 70t'e bi tane atıp sonra gaza gelip bi tane daha atan takımı bile elersin sadece tek gol atarak deplasmanda.
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Ya ciddi anlamda oturup 1-0 ile 1-1'in farkını mı anlatmam lazım nedir anlamadım ? Deplasmanda gol atmakla atmamakla alakası yok ki sadece bunun. Maçı 1-0 bitirmiş olsak deplasmanda gol atma zorunluluğumuz yok zaten, hadi onu bi kenara koyalım, sizin dediğiniz gibi Chelsea kendi evinde illa ki gol atıcaktır diyelim. Peki biz 1 tane gol atarsak Londra'da durum ne olacak ? 1-1 bitse maç zaten uzuyor yine bizim tur atlamamız için yeterli değil 2-1 kaybetsen zaten hiç şansın yok. Ama kendi evimizde o saçma golü yemeyip 1-0 zar zor da olsa kazanmış olsaydık deplasmanda değil 1-1, 2-1 yenilsek bile tur atlıyor olucaktık. Fark bariz değil mi ? Allah aşkına ısrar etmeyin şurda 1-0 ile 1-1 arasında fark yokmuş gibi. 0-1 ile 1-1 arasında fazla fark yok ama 1-0 ile 1-1 arasında muazzam bi fark var. Deplasmanda gol atmak zorundayız zaten demek yetmiyor sadece. Evinde 1-0 alabilmiş olsan 70t'e bi tane atıp sonra gaza gelip bi tane daha atan takımı bile elersin sadece tek gol atarak deplasmanda.
Deplasmanda gol atmalısın, kendinle çelişiyorsun önce bir fikirlerini sağlam temellere oturt, sonra gel tartışalım.
Ben arada fark yok demedim ayrıca nasıl uydurdun onu?
Benim savunduğum tez, evinde takıma fark atmadıysan deplasmanda gol atmalısın turu geçebilmek için.
quote:
Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin
quote:
Orijinalden alıntı: HyperioИ
Deplasmanda gol atmalısın, kendinle çelişiyorsun önce bir fikirlerini sağlam temellere oturt, sonra gel tartışalım.
Ben arada fark yok demedim ayrıca nasıl uydurdun onu?
Benim savunduğum tez, evinde takıma fark atmadıysan deplasmanda gol atmalısın turu geçebilmek için.
Ben mi fikirlerimi sağlam temellere oturtacak mışım ? Daha ilk mesajdan beri neyi savunduğumu anlamadan gol de gol, gol de gol demekten başka bişey yapmıyorsunuz artık yapacak bişeyim yok.
1-2'ye de razıyız Gollü beraberliğe de aynı şekilde Çıkalım yeter.Bu arada Torres'in pozisyonda, 5 kişi arkasından gidiyor.Önceden önlem alıp, önünde durmak yerine Terry'nin pozisyonu ortada zaten Bizim gol çok temizdi gerçekten İnşallah çıkarız.
Süper ligdeki Galatasaray hariç diğer 17 takımı birleştir Chelsea ile berabere dahi kalamaz. Ama GALATASARAY bu, ne yapacağı belli olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme