Şimdi Ara

UEFA'NIN CEZASI İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birincisi uefa cezayı verdi diye iş bitmiş değildir , yönetim itiraz edip cezayı kaldırtacaktır. çünkü hangi spor hukukcusuna sorulduysa böyle bir cezanın verilmeyecegini söylüyor. bi kere ortada yönetim zaafiyeti yok . zaten uefa seyirci cezasını yönetimsel zaafiyetlere veya eksikliklere veriyor. burda böyle bir zaafiyet veya eksiklik yok. stat dışıda kulübe bağlıdır evet ama ne kadar dışı ??? kaç kilometre ???? bunu bilen var mı şu kadar dışı veya şu kadar metre diye . bu statın dışıda kulübün sorumlulugundadır durumu taraftarların yaptıgı taşkınlıkta kavgada geçerlidir. (geçen seneki şampiyonluk maçındaki olaylar gibi) peki öyle bir olay var mı ? yok . ben 2 yıllık hukuk okudum sonra bıraktım ben bile bu cezaya hukusal anlamda itiraz edebilecek bulgulara sahipsem kulüpte buna itirazını gayette güzel yapar. hadi plzen taraftarları yaptıysa veya bate taraftarları ? ayrıca yine dediğim gibi statın dışından gelen herhangi bişey nasıl kulübü bağlıyor bu çok saçma
    ayrıca
    daha savunma alınmadı . hatta cezayı onasalar bile cas yolu açık siz kafanızı yormayın .
    ayrıca yönetimde kendilerine gelen o belgeleri paylaşmasının asıl sebebi YÖNETİME KARŞI PROTESTO YAPAN VE YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET EDEN TARAFTARI DİĞER TARAFTARLARA DÜŞMAN ETMEK İÇİN YAPMIŞTIR. bu çok açık ve net . eskiden böyle mi oluyordu hemen yöneticiler çıkıyordu itiraz edeceğiz hukusal anlamda böyle bir ceza olmaz diye hemen ötüyorlardı şimdi kimseden ses çıkmıyor. yine yapacaklar savunmalarını ve ceza kalkacak . ama YÖNETİM BURDA ÇOK AKILLICA BİR İŞ YAPIYOR KENDİLERİNİ MUHALİF OLAN TARAFTAR GRUPLARINI MEDYA ARACILIGI İLE TÜM FENERBAHÇE TARAFTARININ ÖNÜNE ATIYOR.
    aziz yıldırım eskiden kendisine muhalif olan başkan adaylarını el altından hukuksal yollarla bi şekilde uzaklaştırıyordu şimdi ise hedef taraftar grupları

• Arkadaşlar cezanın bütünüyle haksız ve art niyetli olduğuna hepimiz hemfikiriz ama UEFA Appeals Body (Tahkim) itirazı reddedip geçiyor. Kabul olasılığı %0.1 falan.
    İtiraz sonucu hiçbir şey değişmez.

ne olursa olsun dışarıda olan olaylardan yönetim sorumludur. o taraftarı orada toplayıp orada dev ekran koydurup sahanın kapatılmasında %30 taraftarın cahilliği %70 yönetimin bunun önüne geçememesi yatar.

umarımki bu ceza kalkar. hangi takıma olursa olsun çok büyük handikap seyircisiz oynamak. gerek hakemi gerek rakibi etkilersin.

• Tff sandınız sanırım orayı. Öyle 6-7 jiple yönetici ordusu ile tff binası basmaya benzemez.
  • Uefa çapulcular topluluğunun yeri gelince ne kadar ciddiyetsiz keyfi kararlar aldığını da görmüş olduk böylelikle.Başkası ırkçılık yapar maymun taklidi yapar bir şey yok ama iş bize gelince veyahut bizim ayarımızdaki takımlara gelince nedense sözde kurallar devreye giriyor.Ve benzer olayın tekrarlanacağını bildikleri için de men edecekler takımı.
  • Senin mantığına göre tribünde yaşanan hiç bi olayda kulübe ceza verilemez. Ya başka takım taraftarı yaptıysa diye savunmamı olur. Kulüp stad dışına ekran kurup gelin burda izleyin demese böyle bi ceza almazdı Fenerbahçe. Seyircisiz maçda sen taraftarını stad dışına toplarsan her türlü sorumluluk senindir. Tabi bunu yapan karaktersiz taraftarlarda keşke caydırıcı cezalar alsa da böyle olaylar yaşanmasa.

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Anlatımın biraz komplo teorisine benzemiş ama mantıklı aslında. Yapılma ihtimali var. Ama yönetim bu kadar alengirli iş çevirir mi, uğraşır mı? Sanmıyorum.

yapar hemde kanırta kanırta yapar. aziz yıldırım resmen savaş açmış durumda bu gruplara .

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Arkadaşlar cezanın bütünüyle haksız ve art niyetli olduğuna hepimiz hemfikiriz ama UEFA Appeals Body (Tahkim) itirazı reddedip geçiyor. Kabul olasılığı %0.1 falan.
    İtiraz sonucu hiçbir şey değişmez.

bu sezon uefa ve şampiyonlar ligi maçlarında bir kaç maçta yine bu tarz eylemler çokça oldu misal lazio borisya maçında o maçta ceza verilmedi bunlar örnek gösterilerek itiraz edilir....
     UEFA'NIN CEZASI İLE İLGİLİ

quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

cas dan bahsettmen manidar olmuş.

ne olursa olsun dışarıda olan olaylardan yönetim sorumludur. o taraftarı orada toplayıp orada dev ekran koydurup sahanın kapatılmasında %30 taraftarın cahilliği %70 yönetimin bunun önüne geçememesi yatar.

umarımki bu ceza kalkar. hangi takıma olursa olsun çok büyük handikap seyircisiz oynamak. gerek hakemi gerek rakibi etkilersin.

dışarı diyorsun ne kadar dışarı ? kaç metre kaç kilometre ? yönetim tv kurdu taraftar geldi diye kulüp müdür suçlu olan ?
    kim diyebilir onların bate veya plezen taraftarı olmadıgını nerden bilelim organize bir şey olamdıgını . elbette bizim salak taraftar müsvetteleri yaptı ancak burada yönetimsel zaafiyet yok....
    yönetimsel zaafiyet nedir tribüne gelen taraftarı iyi bi şekilde aramazsın içeri havai fişek sokar onu skoar bunu sokar burda kulüp suçludur ama statın dışını nasıl kontrol edecek ? 1 km'lik alan oluşturup gelenin üstünü arayacak hali yok ki böyle bile olsa o alanın dışından atılmayacagının garantisi var mı ?

• Bizimkiler Türkiye kafası.
    UEFA'nın verdiği bu tarz standart kararlar kolay kolay tahkimden donmez.Orası TFF değil.
    Cezanın gerekcesi ise cok sacma ama yapacak bişi yok.Cezadan çok tehdit kötü olmuş.
    Bizde meşale yakıyoruz allahtan bi densiz sahaya atmıyo.

Orijinalden alıntı: beceriksiz1i

Senin mantığına göre tribünde yaşanan hiç bi olayda kulübe ceza verilemez. Ya başka takım taraftarı yaptıysa diye savunmamı olur. Kulüp stad dışına ekran kurup gelin burda izleyin demese böyle bi ceza almazdı Fenerbahçe. Seyircisiz maçda sen taraftarını stad dışına toplarsan her türlü sorumluluk senindir. Tabi bunu yapan karaktersiz taraftarlarda keşke caydırıcı cezalar alsa da böyle olaylar yaşanmasa.

öyle şey mi olur . benim burda söylediğin şey stat içine girin izleyiciden (bak taraftar demiyorum) kulüp sorumludur. neden mi çünkü içeri giren izleyiciyi aramak zorunda yanında bıcak taş havai fişek gibi şeyleri sokmasına engel olacak . burada ki olayı anlamışsındır umarım . yani tribüne gelen kişi yanında yanıcı patlayıcı bişey sokmamalı ki bundan kulüp güvenligi sorumlu işte bunun önüne geçemezsen yönetimsel zaaf oluyor .
    ama bu olan şey çok farklı . kulüp taraftarı çagırdı ama statın dışı fenerbahçeye mi bağlı ? statın dışını nasıl kontrol edecek ? 1 km'lik alan oluşturup gelenin üstünü arayacak hali yok ki böyle bile olsa o alanın dışından atılmayacagının garantisi var mı ?

• ben bu cezanın kalkacagını düşünüyorum bu benim fikrim ve büyük ihtimallede böyle olacak .
    ayrıca yönetim eger adam gibi savunma yapmazda kulüp 2 yıl gibi bir men cezası yerse işte o tribünlerden uzaklaştırmaya çalıştıkları gruplar sonları olur . her şekilde bencede yönetimin eksikliği yüzünden alıyoruz bu cezaları .
  • Irkçılık diyorum, bu en beter cezaydı di mi? Lobisi daha büyük olan takımlara ceza verirken 10 kere düşündükleri kesin.Tabi geçin dalganızı yine, zaten aynı şey size olmuş olsa hak ettik derdiniz ya neyse.

Orijinalden alıntı: Black Raven

ben bu cezanın kalkacagını düşünüyorum bu benim fikrim ve büyük ihtimallede böyle olacak .
    ayrıca yönetim eger adam gibi savunma yapmazda kulüp 2 yıl gibi bir men cezası yerse işte o tribünlerden uzaklaştırmaya çalıştıkları gruplar sonları olur . her şekilde bencede yönetimin eksikliği yüzünden alıyoruz bu cezaları .

allah aşkına bir tane dediğinde gerçekleşsin hangi şeye olmaz dediysen oldu olur dediklerinde olmadı.anla artık birşeyden anladığın yok sadece biliyormuş gibi yapıyorsun.madem o kadar iddialısın diğer arkadaş nasıl yazmış bilmem ne olursa totomun resmini koyarım diye sende koy iddianı ortaya. yok hukuk okudum yok tahkim kaldırır demekle olmuyor daha 3 gün önce ceza bile veremezler diyordun şimdi ceza kalkar diyor

• Yalnız bir şeyi düzeltelim Lazio ceza almış bu olaylardan 2 maç sporx te okudum şimdi.Ama olay şu abi ilk ceza sonuna kadar doğru uyarı gelmesine rağmen yaktılar meşaleleri beyinsizler ama şu ikinci olay, o sahanın içine giren paraşütlü meşaleyi yönetim nasıl engelleyecek ki?Stadın komple çevresine polis mi atayacak.Gerekçe ne acaba nasıl değerlendirdiler merak ediyorum.Stad içindekini kamerayla tespit eder almazsın başka eyvallah da, dışarıdakiler çok sorun olacak.Stadın üstünü kapatmamız lazım anlaşılan, ya da her Avrupa maçı öncesi stad içinde ve dışında polis ordusu bulundurmak lazım başka çare yok.

quote:

Orijinalden alıntı: beceriksiz1i

Senin mantığına göre tribünde yaşanan hiç bi olayda kulübe ceza verilemez. Ya başka takım taraftarı yaptıysa diye savunmamı olur. Kulüp stad dışına ekran kurup gelin burda izleyin demese böyle bi ceza almazdı Fenerbahçe. Seyircisiz maçda sen taraftarını stad dışına toplarsan her türlü sorumluluk senindir. Tabi bunu yapan karaktersiz taraftarlarda keşke caydırıcı cezalar alsa da böyle olaylar yaşanmasa.

öyle şey mi olur . benim burda söylediğin şey stat içine girin izleyiciden (bak taraftar demiyorum) kulüp sorumludur. neden mi çünkü içeri giren izleyiciyi aramak zorunda yanında bıcak taş havai fişek gibi şeyleri sokmasına engel olacak . burada ki olayı anlamışsındır umarım . yani tribüne gelen kişi yanında yanıcı patlayıcı bişey sokmamalı ki bundan kulüp güvenligi sorumlu işte bunun önüne geçemezsen yönetimsel zaaf oluyor .
    ama bu olan şey çok farklı . kulüp taraftarı çagırdı ama statın dışı fenerbahçeye mi bağlı ? statın dışını nasıl kontrol edecek ? 1 km'lik alan oluşturup gelenin üstünü arayacak hali yok ki böyle bile olsa o alanın dışından atılmayacagının garantisi var mı ?

Ben senin anlatmak istediğin zaten anladım. Ama eğer kulüp taraftarını stadın yanına ekran kurup gelin burda maçı izleyin diyosa güvenliğide sağlamak zorunda. Konserlerde girişte güvenliğin aradığı gibi arama yapmak zorunda. Hatta konserlerde bomba tehlikesine karşı jammer oluyo. 1kmlik alana felan gerek yok. Attıkları fişeğin menzili belli eğer fırtına yoksa 1km gitmesi imkansız. Uefa'nın tahmini bi karar verceğini sanmıyorum ellerinde görüntü vardır büyük ihtimal. Çünkü itirazın kabulü ve cezanın kalkması bence otoritelerini zedeler. UEFA elinde delil olmadan da kafasına göre ceza veriyor diye düşülmesine neden olur. Tabi inşallah delilsiz ceza vermişlerdir ve itirazda ceza kalkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

quote:

ben bu cezanın kalkacagını düşünüyorum bu benim fikrim ve büyük ihtimallede böyle olacak .

allah aşkına bir tane dediğinde gerçekleşsin hangi şeye olmaz dediysen oldu olur dediklerinde olmadı.anla artık birşeyden anladığın yok sadece biliyormuş gibi yapıyorsun.madem o kadar iddialısın diğer arkadaş nasıl yazmış bilmem ne olursa totomun resmini koyarım diye sende koy iddianı ortaya. yok hukuk okudum yok tahkim kaldırır demekle olmuyor daha 3 gün önce ceza bile veremezler diyordun şimdi ceza kalkar diyor

saçma saçma konuşma ben senin gbii milletin orasını burasını görme meraklısı veya koyma meraklısı değilim lafını bilde konuş . dediklerim çıkmıyor demişsin ya ilk olarak forumda belhanda alınmayacak diyen bendim , zigler alınır diyen bendim , alex gönderilecek diyende bendim . bilip bilmeden saçmalama . ayrıca dediklerim çıkmayadabilir ama en azından senin gibi her konuya salça olmuyorum anladıgım şeylerden konuşuyorum . spor hukugundan haberin yok gelmiş burda laf ediyorsun . kaç tane spor hukugu uzmanı söyledi ben bi yerimden uydurmadım . ama senin dünyadan haberin olamdıgı için okudugunu anlamadıgın için bu şekilde saçmalaman doğal bak bakalım ne yazmışım spor hukugu uzmanı m.helvacı söyledi demişmiyim dememişmiyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.