Bildirim
uefa euro 2008 demosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geleneksel hale getirmeye çalışıyorlar, baya bi küfür yiyorlar ama sövmediğim kimse kalmadı Sony'de. -
.demo cikmistir diye aceleyle eve geldim hala cikmadi demekki kesin cikar dimi bugunquote:
Orijinalden alıntı: Miex
Geleneksel hale getirmeye çalışıyorlar, baya bi küfür yiyorlar ama sövmediğim kimse kalmadı Sony'de. -
Bu gece düşer heraldequote:
Orijinalden alıntı: maydo67
.demo cikmistir diye aceleyle eve geldim hala cikmadi demekki kesin cikar dimi bugun
Alıntıları Göster -
UK PSN güncelenmedi mi hala..quote:
Orijinalden alıntı: jakin33
Bu gece düşer heralde
Alıntıları Göster -
ne gibi yenilikler var acaba fifa yı takas etsek mi euro 2008lequote:
Orijinalden alıntı: GT_55
UK PSN güncelenmedi mi hala..
Alıntıları Göster -
yok ya, guncellememisler hala. icimden sayiyorum bol bol. deli ediyorlar adami. zamaninda is yapsalar olurler herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
UK PSN güncelenmedi mi hala..
Alıntıları Göster -
EEE biri paralı birisi bedava olsun o kadar da artısı.quote:
Orijinalden alıntı: europs3
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
ya şu ps3 ü aldığıma pişmanım yani keşke xbox alsaydım.hala psnde yok demo varmı böle bişi yaquote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
EEE biri paralı birisi bedava olsun o kadar da artısı.
Alıntıları Göster -
hala yok ya çıldırcam senin gibi firmanın ben ta....................quote:
ya şu ps3 ü aldığıma pişmanım yani keşke xbox alsaydım.hala psnde yok demo varmı böle bişi ya
Alıntıları Göster -
arkadaşlar ne yapçaz hala çıkmadı demo ya -
bu saate kadar çıkmadıysa daha çıkmaz.keşke çıksada bizde bi görsek şu oyunuquote:
arkadaşlar ne yapçaz hala çıkmadı demo ya -
Hiçbir hesapta yok şuan.Sony'e koca birquote:
Orijinalden alıntı: maydo67
bu saate kadar çıkmadıysa daha çıkmaz.keşke çıksada bizde bi görsek şu oyunu
Alıntıları Göster
Edit:Avrupa'ya kesin geleceği söyleniyor bugun bekliyoruz.
-
hayırlısı :)quote:
Orijinalden alıntı: By_e
Hiçbir hesapta yok şuan.Sony'e koca bir
Edit:Avrupa'ya kesin geleceği söyleniyor bugun bekliyoruz.
Alıntıları Göster -
Bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: greyhound
hayırlısı :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Valla öyle. Ne olacak bu PSN'nin hali... -
hakikaten ilk defa size katllıyorum..sony iice çığrından çktı..beta bi taraf çıkar bi tarafa çıkmaz..eğer 3k hatası olmasa direk alırdım...fakat su an xbox bana dayanmaz çünkü bazen sabaha kadar oynadığımız oluyor...sony de para alsın fakat adam gibi yapsın su işi...ben futbol oyuunlarını sevmem ama bad company i betasını oynamak isterdimquote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentaiquote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Valla öyle. Ne olacak bu PSN'nin hali...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 28 Mart 2008; 15:33:00 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkopol
hakikaten ilk defa size katllıyorum..sony iice çığrından çktı..beta bi taraf çıkar bi tarafa çıkmaz..eğer 3k hatası olmasa direk alırdım...fakat su an xbox bana dayanmaz çünkü bazen sabaha kadar oynadığımız oluyor...sony de para alsın fakat adam gibi yapsın su işi...ben futbol oyuunlarını sevmem ama bad company i betasını oynamak isterdim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: turkopol
hakikaten ilk defa size katllıyorum..sony iice çığrından çktı..beta bi taraf çıkar bi tarafa çıkmaz..eğer 3k hatası olmasa direk alırdım...fakat su an xbox bana dayanmaz çünkü bazen sabaha kadar oynadığımız oluyor...sony de para alsın fakat adam gibi yapsın su işi...ben futbol oyuunlarını sevmem ama bad company i betasını oynamak isterdim
Sen halen 3k damı kaldın arkadaşım o devirler çoktan bitti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ridvan1903
quote:
nerde bitti kardeş ya hala sürüyo.keşke olmasaydı ölede bizde bu aptal ps3 yerine xbox alsaydık cillop gibi ucuz oyunlar ile oynardık.
-
aptal ps3'mü ?????cillop gigi ucuz oyunlar. ay be kıstasa bakquote:
Orijinalden alıntı: europs3quote:
Orjinalden alıntı: ridvan1903
quote:
nerde bitti kardeş ya hala sürüyo.keşke olmasaydı ölede bizde bu aptal ps3 yerine xbox alsaydık cillop gibi ucuz oyunlar ile oynardık.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ps4 fan sesi nasıl azaltılır
- ps5 pro stand
- ps4 sistemi başlatılamıyor usb kablosu kullanarak dualshock
- blur türkçe yama
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- en iyi oyuncu kulaklığı
- en iyi araba oyunları pc
- god of war yeni oyun
- sony türkiye"den çekildi
- euro truck simulator 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X