Şimdi Ara

UEFA EURO 2008™ [ ÇIKTI -PS3,XBOX360] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.326
Cevap
1
Favori
40.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şut sistemi iyiki pes gibi değil yoksa her uzaktan şut gol yanmıştık valla...
  • Aslında dediğin bir nebze doğru.Fakat Euro 2008'de de neredeyse çok çok az gol oluyor.Oyun oynuyoruz sonuçta eğlence istiyoruz uzaktan gol atıp öküzler gibi bağırmak istiyoruz salonda :D.

Dengeyi inşallah bulacaklar yakın zamanda.

Bu arada penaltı sistemi dünyanın en iyisi diyebilirim.

Rb+B'ye basıyoruz ayak içi vuruyor normalde sadece B'ye basıyoruz düz gelişine Allah ne verdiyse vuruyor harika yapmışlar kısacası.

Fakat penaltılarda top ve kaleci sanki çok çok az ağır çekimde gidiyor gibi, kasılma hissi veriyor adama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Aslında dediğin bir nebze doğru.Fakat Euro 2008'de de neredeyse çok çok az gol oluyor.Oyun oynuyoruz sonuçta eğlence istiyoruz uzaktan gol atıp öküzler gibi bağırmak istiyoruz salonda :D.

Rb+B'ye basıyoruz ayak içi vuruyor normalde sadece B'ye basıyoruz düz gelişine Allah ne verdiyse vuruyor harika yapmışlar kısacası.

Fakat penaltılarda top ve kaleci sanki çok çok az ağır çekimde gidiyor gibi, kasılma hissi veriyor adama.

evet haklısın fifada ise 10 da 1 biraz daha atılabilir olsa daha zevkli olacak penaltı ise kesinlikle en iyisi saol yorumların için

• Ya bi tane maçım online kupa finalinde 10'a 5 bitti ya, valla soğudum oyundan fifa 08'e döneceğim gibi.
  • Bu oyun bazen adamı deli ediyor özellikle çok gollü biten maçlarda.Bazı saçmalıkları var ki insanı çileden çıkartır.Aurelio topu kapacam diye ayağını uzatıyor,maşallah top öyle bir fırlıyor ki resmen rakibe ara pas oluyor.Bunun gibi birçok örnek var.Aynı zamanda Fransa,İngiltere vb takımlar bu kadar mı abartılır ya!At topu Henry nin ayağını koşman yeterli.Ama bu saçmalıklar düzeltilirse gerçekten çok zevkli olacak,ama pesin de bu saatten sonra topu fifa ya atacağını hiç zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Bu oyun bazen adamı deli ediyor özellikle çok gollü biten maçlarda.Bazı saçmalıkları var ki insanı çileden çıkartır.Aurelio topu kapacam diye ayağını uzatıyor,maşallah top öyle bir fırlıyor ki resmen rakibe ara pas oluyor.Bunun gibi birçok örnek var.Aynı zamanda Fransa,İngiltere vb takımlar bu kadar mı abartılır ya!At topu Henry nin ayağını koşman yeterli.Ama bu saçmalıklar düzeltilirse gerçekten çok zevkli olacak,ama pesin de bu saatten sonra topu fifa ya atacağını hiç zannetmiyorum.

ohoo PES , FIFA'ya coktan pas yapti FIFA 3-0 onde Bakalım PES iyi oynamassa isleri cok zor .

• quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

Bu oyun bazen adamı deli ediyor özellikle çok gollü biten maçlarda.Bazı saçmalıkları var ki insanı çileden çıkartır.Aurelio topu kapacam diye ayağını uzatıyor,maşallah top öyle bir fırlıyor ki resmen rakibe ara pas oluyor.Bunun gibi birçok örnek var.Aynı zamanda Fransa,İngiltere vb takımlar bu kadar mı abartılır ya!At topu Henry nin ayağını koşman yeterli.Ama bu saçmalıklar düzeltilirse gerçekten çok zevkli olacak,ama pesin de bu saatten sonra topu fifa ya atacağını hiç zannetmiyorum.

pes i bilmesem söylediklerine inancam konami neyin pasını fifa ya atmıcakmış konami hayatında öyle grafik görmüşmü herkesin tek şikayet ettiği fifa da oynanıştı onu da düzeltmişler şimdi başka şeyler bulmaya çalışıyo millet

şunu da ekliyim eğer beğenmediysen oynama kardeşim bi yandan oynayıp ta bi yandan da laf yapçaksan hiç oynama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 30 Mayıs 2008; 11:05:38 >

• bence oyun genel olarak çok iyi. ufak hatalar var ama oyunun atmosferi oynanışı o hataları kapıyor desek yeridir. bu sene bu oyun oynanır kimse laf etmesin
  • Oynayıp oynamama da karışma istersen ben sadece görüşlerimi yazıyorum.Forumlar da bunlar için var zaten.Ayrıca oyunu kötüleyip pes e yönlendirme gibi bir niyetim olsaydı hiç almazdım ki her mesajımda genel olarak iyi olduğunu yazdım,tamam?Sadece bana göre kötü yanlarını söylüyorum,tamam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 30 Mayıs 2008; 18:38:51 >
  • bende fikirlerimi paylaşmak istiyorum öncelikle burası fifa pes kavgası yapılck yer deil ona uyuz oluyorum ikinci olarak sanki oyunda top çok fazla direkten dönüyor gbi geldi bna katılan??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReaLKraL

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Aslında dediğin bir nebze doğru.Fakat Euro 2008'de de neredeyse çok çok az gol oluyor.Oyun oynuyoruz sonuçta eğlence istiyoruz uzaktan gol atıp öküzler gibi bağırmak istiyoruz salonda :D.

evet haklısın fifada ise 10 da 1 biraz daha atılabilir olsa daha zevkli olacak penaltı ise kesinlikle en iyisi saol yorumların için

Eyvallah sen de sağol

• quote:

Orjinalden alıntı: kralex_2

bende fikirlerimi paylaşmak istiyorum öncelikle burası fifa pes kavgası yapılck yer deil ona uyuz oluyorum ikinci olarak sanki oyunda top çok fazla direkten dönüyor gbi geldi bna katılan??

Hakan disinda Umit&Nihat ikililerinin ve digerkilerin toplari hep direge carpiyor. Her mac 2-3 kere rastlarim .
  • ntsc-u versiyon çıktı mı?
  • Evet çıktı dostum
  • Arkadaslar yokmu kendine guvenen baba yiğit, bi online atalım .. (Şaka hee ..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-07

quote:

Orjinalden alıntı: kralex_2

bende fikirlerimi paylaşmak istiyorum öncelikle burası fifa pes kavgası yapılck yer deil ona uyuz oluyorum ikinci olarak sanki oyunda top çok fazla direkten dönüyor gbi geldi bna katılan??

Hakan disinda Umit&Nihat ikililerinin ve digerkilerin toplari hep direge carpiyor. Her mac 2-3 kere rastlarim .

ümit nihattan da değil neredeyse ben tüm oynadığım maçlarda 4-5 kere direk engeline takılıyorum.....
    uzaktan yani ceza sahası dışından vurulan şutları ya orta saha oyuncularına yada defanstan ya sağ veya sol bek oyuncularına çektirin..
    Tümer ve Volkan Yaman la attığım öyle goller varki

• Kadro güncellemesi hala gelmedi? Bir bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar bende pal makine var,live e yeni kaydoldum,cod4,geow gibi oyunları sorunsuz şekilde online oynuyorum ama euro 2008 de hata veriyo.."this game is not avaible...gibi bişeyler yazıyo..ne yapmak gerekir?
  • arkadaşlar yok mu yardım eden?Euro 2008 livede en çok oynamak istediğim oyun...please help
  • arkadaşlar 1 saat kadar oynama fırsatım oldu ve şöyle bir sonuca vardım kazanmak istiyorsanız paslaşacaksınız yoksa direk git gol at yok. Paslaşın açığı bulduğunuzda affetmeyin birde ben soru sorayım bari

Ben herşeyi çok güzel yapıyorum taktik süper kaleciyle karşı karşıyayım ama %90 atamıyorum panter gibi maşallah hereyere uzanıo eli ne yapılabilir...
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.