söyle bir oyunda nasil olurda hakemler gozukmez yaa pff
Dostum çok doğru bir yere parmak basmışsın tebrik ederim. Bu fifa oyunlarında neden hakem yok. Ciddi bir biçimde bende psikolijik mahale maçı etkisi yaratıyor. Maçın içindeki her hakem kararına içimden gülmek geliyor. Hakem ortada yok maçla ilgisi yok fakat adam karar verebiliyor. Hayır o kadar iyi oyun yapmışsınızda bir hakemmi koymamışsınız. Nasıl bir mantık bu EA. tüh sana
evet fifa 08 de de hakem yok.sadece ara görüntülerde kart vermeye geliyo
arkadaşlar euro 2008'i online oynamak için bölge kodunun 2 olmasımı gerekiyor benimkisinin bölge kodu 3 bi sorun çıkarırmı???
Yahu arkadaşlar ben bu oyunda bir türlü çalım atamıyorum yani çalımdan kastım hareket'ler değil onları yapıyorum ancak ne bileyim adamın yanından bir anda koşarak geçemiyorum hep durduruyorlar oyuncular bana biraz ağır mı geliyor ne oyun sanki çok çizgisel gibi yukarı-aşağı-sol-sağ-çarpraz hoş çarpraz'ı da tam değil ama sorun bende mi bir türlü alışamadım oyuna galiba.
quote:
Orjinalden alıntı: Absürd
Yahu arkadaşlar ben bu oyunda bir türlü çalım atamıyorum yani çalımdan kastım hareket'ler değil onları yapıyorum ancak ne bileyim adamın yanından bir anda koşarak geçemiyorum hep durduruyorlar oyuncular bana biraz ağır mı geliyor ne oyun sanki çok çizgisel gibi yukarı-aşağı-sol-sağ-çarpraz hoş çarpraz'ı da tam değil ama sorun bende mi bir türlü alışamadım oyuna galiba.
Ben de daha yeni oynamaya başladım bu oyunu koşarak geçmeyi aynı fifadaki gibi yapıyorum yani adama yaklaşıp bi anda sağ analoğu sağa sola ileriye itiyorum koşarak geçmiş oluyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme