Şimdi Ara

UEFA Avrupa Ligi | Çeyrek Final 2.Maç | Lazio-Fenerbahçe (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.462
Cevap
8
Favori
20.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: Onurr007

Volkan "Sağ gel oğlum sağa" demesine koptum :D .Caner güzel gol attıda abi adam oynayamıyor bence gelen pozisyonu değerlendirebildi anlık ama çok hatada yaptı.

Takımın %kaçı oynadı ki ??

Aynen Salih geldi gol oldu ama Salih'de topu kontrol edemedi ama Caner'e bir şey diyemiyorum Caner topu kaybettikçe bizimkiler ona attı. Top kaybetmeler yüzünden pozisyonlar başlamadan bitti bence Fener'in 2.golü olmalıydı.
  • Yarı final

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berabere kaldınız aman ne büyük başarı diyenlere sesleniyorum futbol taktik işidir. İlk maçı 2-0 yenmişiz burda tabikide defans yapıcaktık illa her maç 2-3 tane atmak zorundamıyız. Belki biraz stresli oldu ama saldırsaydık emin olun 3-4 tane rahat yerdik. Nihayetinde futbolun doğrularını yaptık turu geçtik. Sanki hersene kupayı alıyormuşuz gibi davranmayı bırakalım bir kenara eleştiriyi kesin ve yarı finalin zevkini çıkarın.
  • Lalalalalaaylalaly Koyduk Mu? Lazio'ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

hade tur hayırlı olsun beyler.

Eyvallah es es li

seneye el ele inşallah hade bakalım fb li

işe girdim bu arada oyuna da giremiyorum pek ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Çekemeyen arkadaşları dışarı alalım

/>

İbra
    Burada kime yapıyor bu hareketi?

Abi düdüğü çal da başlat diyor nesini anlamıyorsunuz bunun.

Sanki terket burayı der gibi bir hareketi var ama

O manada anlayınca daha bir komik oluyor. Terket burayı

• Biz tur atlayinca seviniriz anlayana.
  • tebrikler.

caner farklı dünyada yaşıyor ama Türkiyede bunu ilk başaran fb dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

quote:

Orijinalden alıntı: channex

quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

Yav bu aykut saca gore adam degistiyor sanki

Haaahahahaa

Cristian-salih.
    Caner-krasic

Dalga gecmedim yav tespitine guldum

• Tebrikler cidden. Bate yi plzeni elemek büyük başarı Şansla balla ve hakem sayesinde buralara kadar geldiniz. Fanatiklik gözünüzü bu kadar kör etmesin az önce hocanıza sövüyordunuz siz de biliyorsunuz bunu sevinme gafletine düşmeyin bir de cidden yazık.
  •  UEFA Avrupa Ligi | Çeyrek Final 2.Maç | Lazio-Fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: fncx

Tebrikler cidden. Bate yi plzeni elemek büyük başarı Şansla balla ve hakem sayesinde buralara kadar geldiniz. Fanatiklik gözünüzü bu kadar kör etmesin az önce hocanıza sövüyordunuz siz de biliyorsunuz bunu sevinme gafletine düşmeyin bir de cidden yazık.

fncx kardeş derdin nedir söyle bilelim ?
  • quote:

Tebrikler cidden. Bate yi plzeni elemek büyük başarı Şansla balla ve hakem sayesinde buralara kadar geldiniz. Fanatiklik gözünüzü bu kadar kör etmesin az önce hocanıza sövüyordunuz siz de biliyorsunuz bunu sevinme gafletine düşmeyin bir de cidden yazık.

Hadi iki ekmek bi süt hadiii dışarı çık su konudan

• quote:

saol kardeş gözlerimi açtın gerçekten yarı finale çıkanlar kahrolsun. Şu an matem havası var evde. Ulan lazio nası atamadın 3tane daha
  • quote:

Adam burda seviniyoruz diye hepimizi Aykutçu yaptı ya la. Yat artık diyecemde, sinirden uyuyamazsında sen şimdi
  • Tebrikler Fenerbahçe, Maç genel anlamda çok sıkıcıydı.
    Şahsen Fenerbahçe'nin ŞL'de Çeyrek final oynadığı dönemdeki futbolunu izlemeyi çok istiyorum artık,en azından sadece avrupada

Nasıl olduğunu,Ne zaman olduğunu boşverin buraların keyfini çıkarın ,Seneye iki takımla ŞL'de mücadele ederiz inşallah.
  • Kanaryam
  • Keyfini çıkarın dostlar seversiniz sevmezsiniz birbirinizi yiyor yine tartisiyorsunuz.
    Önemli olan size sürekli iyi ve olumlu yazı yorum yapanlar içinde olumlu davranmak değil, olumsuz alaycı begenmeyen yorumları gorupte sükunet içinde olumlu davranmaktır bırakın yazanlar yazsın canları ne istiyorsa bu direkt olarak hayatınıza müdahale eden bir alan değil futbol bu...

• Canı gönülden tebrik ederim arkadaşlar.
    Güzel maçtı bir galatasaraylı olarak gururla izledim.
    Yarı finalde de başarılar diliyorum. İnşallah iyi sonuçlarla ayrılacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Ànkébùt

quote:

Adam burda seviniyoruz diye hepimizi Aykutçu yaptı ya la. Yat artık diyecemde, sinirden uyuyamazsında sen şimdi

Sütünü içemeyince sinirlendi heralde..

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.