Şimdi Ara

UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme 2.Maç | Galatasaray - Maccabi Netanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
0
Favori
10.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarih: 06.08.2009
    Saat: 21:00
    Yer: ALİ SAMİ YEN

Galatasaray
    2009-2010 sezonuna yeni teknik direktörü Frank Rijkaard yönetiminde giren Galatasaray; Gökhan Zan, Leo Franco, Mustafa Sarp, Abdul Kader Keita ve son olarak Elano'yu kadrosuna kattı.

UEFA Kupası'nda toplam 56 kez sahaya çıkan Galatasaray bu karşılaşmalarda 22 galibiyet ve 16 beraberlik aldı, 18 kez mağlup oldu. 56 karşılaşmada rakip fileleri 80 kez sarsan Galatasaray, kendi kalesinde gördüğü 77 gole ise engel olamadı.

Maccabi Netanya
    0-0’ın rövanşında Malta temsilcisi Sliema’yı Samya, Ezra ve Sabaa'nın golleriyle 3-0 yenerek rakibimiz olan Netanya, geçen sezon İsrail Ligi'ni 4'üncü bitirdi. Sarı siyahlı renklere sahip kulüp, İsrail'in turistik sahil kenti Netanya'nın takımı.

Avrupa kupalarında bugüne dek herhangi bir başarısı bulunmayan Netanya, geçen sezon teknik direktörlüğe dünyaca ünlü Alman Lothar Matthaus'u getirerek adından söz ettirdi.

Maccabi Netanya'yı bu sezon Nati Azaria çalıştırıyor. Futbolcuların tamamı İsrailli olan sarı siyahlıların sonuncusu 1982-83 sezonunda olmak üzere ülkesinde 5 lig şampiyonluğu var.

-

Farklı galibiyet bekliyorum. Benden farklı düşünen yoktur herhalde.

• Çok farklı bir galibiyet olacağını sanmıyorum, yedeklerle çıkıp oynarız.

Franco ve Keita 90 dakika oynamalı keşke Elanoyu daha erken alsaydık o da oynasaydı.
  • 2-1 Yeniliriz

Goller: Cohen(2)

Baros(P) oynarsa
  • Gayet ciddi bi şekilde çıkarız diyordum ki lig başlıyormuş hemen

O yüzden belki bikaç gençte oynar ama lütfen yaser oynamasın. Ona dayanamıyorum yaa :S

Kartalspor'dan geldi çocuk Galatasaray'da ilk 11'de oynadı mı deliriyorum

Serdar oynamalı kesinlikle...
  • 5-0, 6-0 gibi skorları bende beklemiyorum. Beklediğim skor en fazla 4-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

5-0, 6-0 gibi skorları bende beklemiyorum. Beklediğim skor en fazla 4-1

Az bekliyormuşsun

Biraz bol gol atsakta 5-6 tane falan bende kontörlerden yararlansam Sırf onun için istiyorum ha
  • yedeklerle çıkmayalım artık yani.şurda 3-5 gün sonra lig başlayacak.en azından 2-3 genç oyuncu denenebilir maçta ama artık kadronun oturması lazım.lig başlayacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamların buraya turistik geziye geliceğini ve hafta sonu ligde maçları olucağını düşünürsek maça çok asılıcaklarını söyleyemeyiz. Tabi prestij açısından GS'yi yenmek iyi olucaktır onlar için. İlk yarım saat direnç gstericeklerdir. Bu yarım saat içinde gol bulursak farka gidebiliriz. Ama takımın pek fazla kendini zorlayacağını sanmıyorum, nede olsa 3 gün sonra çıkacakları bir maç olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

5-0, 6-0 gibi skorları bende beklemiyorum. Beklediğim skor en fazla 4-1

Az bekliyormuşsun

Biraz bol gol atsakta 5-6 tane falan bende kontörlerden yararlansam Sırf onun için istiyorum ha

Aynen. Sayende bende üye oldum. 5-6 az gelir

Bu arada kalan kontör 36 25 kontörümü yedi umarım değer

• Günün videolarını falan izliyor musun kenan

Bu arada ne 25 kontürü la :S

12 haftalık
  • Valla kontör gidecek diye bakamıyorum. Kontör gitmiyorsa anında bakayım.

Mesajlarım bedava, 60 dakikada bedava konuşmam var. Bunlardan kontör gitmesi imkansız. Bende şaşırdım zaten. Neyse önemli değil. Sanki ben alıyorum kontörleri
  • 2-0
  • Bugün mor formayla çıkacakmışız. Bakalım şans getirecek mi ?
  • İlk 11'imiz belli olmuş.

Leo Franco, Uğur, Emre Güngör, Servet, Alparslan, Arda, Barış, Ayhan, Serdar Eyilik, Keita, Baros
  • Kadro tam istediğim gibi.

Zevkli bir maç olur umarım..
  • quote:

İlk 11'imiz belli olmuş.

Leo Franco, Uğur, Emre Güngör, Servet, Alparslan, Arda, Barış, Ayhan, Serdar Eyilik, Keita, Baros

emre aşık sakat değildi yanılmıyorsam en son keşke onunla başlasaymış servet dinlendirilebilirdi..kewel ve linderoth da ilk 11 de çıkabilirdi...
  • Emre Güngör-Servet ikilisinin denenmesine çok sevindim. Umarım bu maçta güzel performans sergilerler ve sürekli oynarlar.

Franco ve Keitanın oynaması lazımdı, takıma daha çabuk alışırlar.

Serdar ve Barışın unutulmamasıda güzel bir düşünce. Serdara mümkün olduğunca fazla şans vermeliyiz.

Uğurda inşallah güzel performans sergilerde formayı bırakmaz, en çokta Sabriden kurtulacağımıza sevinicem.
  • quote:

İlk 11'imiz belli olmuş.

AH baros yerine NONDA olsaydı tadından yenmezdi bu kadro
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.