Şimdi Ara

UEFA 10. Yıl Tshirt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasaray Pazarlama A.Ş. 17 Mayıs 2000 tarihinde kazandığımız UEFA Kupası'nın 10. yıl dönümüne özel olarak " BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU" sloganıyla hazırladığı tişörtü taraftarlarımızın beğenisine sundu.

Bayan / Erkek ve çocuk bedenlerinde hazırlanan bu özel ürüne siz de tüm Galatasaray Store'lardan vewww.gsstore.org resmi internet sitemizden sahip olabilirsiniz.

• Hoşuma gitti fiyatı ne kadar acaba?
  • Fiyatı 30 tl'miş.

Yarın almayı düşünüyorum, hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Hoşuma gitti fiyatı ne kadar acaba?

Çocuk 24,9 TL
    Yetişkin Beden 29,9 TL
  • Bu ürünleri zamaninda isim hakki nedeniyle kullanabilseydik çok daha iyi maddi kazanç sağlanabilirdi. Artik UEFA adina ürünlerin cikarilmasini sacma buluyorum.
  • üstünden yıllar geçtikçe önem kazanan birşey değil ki bu. mühim olan tekrarlayabilmek 1 tane alıp yıllar sonra anmak değil
  • fikir saçma ama tasarım güzel. belki ben de alırım bi tane..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Malaga'ya şok ceza! 4 yıl men
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rengi fotoraftaki gibiyse güzelmiş... alanlar olursa en kısa zamanda fotoraf isteriz..
  • stadi 17 mayisa denk getirip acilisi arsenalle yapsalar cok iyi olurdu maalesef 10 sene gecti hala tshirtle oyuncak kupayla yetiniyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

stadi 17 mayisa denk getirip acilisi arsenalle yapsalar cok iyi olurdu maalesef 10 sene gecti hala tshirtle oyuncak kupayla yetiniyoruz..

Arsenalin bunu kabul edeceğini hiç sanmam
  • Çok güzel.Alıyorum yarın..

Okulun finallerine bunu giyip gidicem.Uğur getirir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Çok güzel.Alıyorum yarın..

Okulun finallerine bunu giyip gidicem.Uğur getirir belki

İnşallah hocam, bari seneye bu değerli taraftarını hüzünlü bırakmasa Cimbom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

stadi 17 mayisa denk getirip acilisi arsenalle yapsalar cok iyi olurdu maalesef 10 sene gecti hala tshirtle oyuncak kupayla yetiniyoruz..

Arsenalin bunu kabul edeceğini hiç sanmam

Arsene Wenger zaten yıllardır tutturmuş 17 Mayıs uğursuz gün diye..böyle bi teklif etsen ''F.ck out theree ! '' gibi bir cevap alırsın herhalde

Valla 17 Mayıs'a bu tepkiyi verebilir çünkü 2006'daki Barcelona finali de 17 Mayıs'ta oynanmıştı yanılmıyorsam.

• Biraz gec olmadı mı bu tshirtler ? zamanında yapsaydık bunları su an cok daha farklı bir konumda olabilirdik
  • Bişey sorucam bu etiketin yarısı t-shirtler hiç bir mağazada yok internetten mi satışata sadece?
  • temcit pilavı
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Hoşuma gitti fiyatı ne kadar acaba?

Çocuk 24,9 TL
    Yetişkin Beden 29,9 TL

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Bişey sorucam bu etiketin yarısı t-shirtler hiç bir mağazada yok internetten mi satışata sadece?

Hocam varda tarihi bitti artık öyle biliyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

temcit pilavı

You are god.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Biraz gec olmadı mı bu tshirtler ? zamanında yapsaydık bunları su an cok daha farklı bir konumda olabilirdik

10. yıl Tshirt ü daha nasıl erken olacak?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.