Şimdi Ara

UE-32C6000 LED Yardım ve Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Tv'yi almayı düşünüyorum fiyatı hangi aralıkta mesela Gold, İstanbul Bilişimden daha ucuza vermiş sizce bu fiyatlar normal mi? Birde bu fiyatlara alabileceğim daha iyi bir 32" led var mı?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=94043&ad=SAMSUNG-UE-32C6000-32-(82-cm)--LED-TV.-LCD-TV---LED-TV---Plazmalar

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SAMSUNG_UE-32C6000-LED-TV,16088.html

Psn : spyofthegod
    Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV
    Psn Oyunlar : Bomberman Ultra/Hustle Kings/Flower/Peggle/MGS5GZ/LBP3

• bende aynısına takıldım şu anda mevcut içerik gayet iyi duruyor hesapladım ib den almak yerine golddan almak daha mantıklı 25 lira pahalı ama güüvencesi var...

Disk Oyunlar : MGS4/FFXIII/Uncharted: D.F./Uncharted 2: A.T./Heavy Rain/GOW3/SF4/SSF4/GT5P/GT5/Eye Pet/PES2009/NBA2009/Virtua Tennis 2009/Tekken 6/GTA IV

• Arkadaşlar bu fiyatlardan daha düşük veren bir yer yada alabileceğim daha iyi bir özelliklere sahip başka bir tv var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    42 inc led tv tavsiye edermisiniz
    11 yıl önce açıldı
    55" Tv Tavsiye Philips ve LG
    10 yıl önce açıldı
    Philips Led TV yardım lütfen
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.